Silent hills 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Silent hills

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swandance
Member
Silent hills DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons,
Gender:
Rank:
Swandance
BerichtOnderwerp: Silent hills   Silent hills Icon_minitimewo 3 jul 2013 - 20:19

Met een rustige tred verliet de zilveren tabby poes het kamp. Haar staart hield ze vrolijk in de lucht en haar amberkleurige blik hield ze gericht op de weg voor haar. De wind gleed over haar vacht heen en de koude ervan deed haar even huiveren. Echt aan álles kon je merken dat Leafbare met de minuut dichterbij sloop. Dat alles binnenkort weer wit zou kleuren leek echt zo ongeloofwaardig... Maar toch was het waar. Toen ze ergens verderop blader gekraak hoorde, hield ze abrupt halt en keek ze ietwat schuw naar de plek waarvan het geluid afkomstig was. "Laat jezelf zien, schuilen maakt niks meer uit, ik heb je toch al gehoord." Bracht de poes uit op een zekere bevelende toon.

+Camomilepelt


Silent hills 2ecf3tv
Terug naar boven Ga naar beneden
Camomilepelt
Member
Silent hills DPKsfdL
620

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Re: Silent hills   Silent hills Icon_minitimewo 3 jul 2013 - 21:03

Zo snel als haar poten haar konden dragen liep Camomilepelt de helling af. Het droge gras kietelde aan haar poten en de wind blies sterk tegen haar. Het konijn waar ze jacht op maakte verdwijn steeds verder en verder tot het enkel nog maar een stipje was. Haar vacht zat helemaal door de war toen ze tussen enkele struiken sloop en haar blik liet vallen op het konijn dat de struiken was ingevlucht. Ze maakte zich klaar en sloop in op het konijn af. Met een grote sprong belandde ze op het konijn maar het diertje had haar al gehoord en verdween terug in het struikgewas. "Muizedrek!" gromde ze geïrriteerd al wist ze dat dat niks zou helpen. Ze trippelde verder tot er een windclangeur haar neus binnenkwam. Ze keek even nieuwsgierig, hopend dat het  een kennis was en besloot om te gaan kijken. Ze probeerde zich te oriënteren en volgde de geur. De geur werd steeds sterker en sterker tot ze een stem hoorde die haar niet echt bekend in de oren klonk.  "Laat jezelf zien, schuilen maakt niks meer uit, ik heb je toch al gehoord." dreigde een kattenstem. Ze voelde zich betrapt toen ze de woorden hoorde en boog haar hoofd. Wat onhandig wrong ze zich uit het struikgewas. "Oh het spijt me. Ik wou je niet laten schrikken, ik rook enkel een windclangeur en was nieuwsgierig wie het was." miauwde ze stilletjes tegen de zilveren poes terwijl er een onschuldig glimlachje verscheen op haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swandance
Member
Silent hills DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons,
Gender:
Rank:
Swandance
BerichtOnderwerp: Re: Silent hills   Silent hills Icon_minitimewo 3 jul 2013 - 22:24

Ietwat humeurig plantte de poes haar achterwerk op de harde, koude grond en keek ze met een furieuze blik de kattin voor haar aan. "Oh het spijt me. Ik wou je niet laten schrikken, ik rook enkel een windclangeur en was nieuwsgierig wie het was." Miauwde de krijger. Ze zette een schijnheilige blik op en tilde nadien één van haar twee voorpootjes op. "Ik heb nooit gezegd dat ik bang ben," Klonk haar bevestiging resoluut. Na dat gezegd te hebben gleed de slanke poes met haar roze tongetje over haar voorpoot en herhaalde ze dat ritueel enkele malen. Hierna zette ze haar pootje weer neer en keek ze de poes ietwat kwaad aan. "Heb je daar nog iets op aan te brengen?"


Silent hills 2ecf3tv
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Silent hills   Silent hills Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Silent hills
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: