It's getting colder -- open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's getting colder -- open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's getting colder -- open DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: It's getting colder -- open   It's getting colder -- open Icon_minitimewo 10 jul 2013 - 20:32Petalcloud opende slaperig haar groene ogen. Een grauw licht scheen naar binnen. Ze stond langzaam op en rekte zich daarna uitgebreid uit. Rustig ging ze zitten en gaf zichzelf een wasbeurt. Een glimlach stond op haar gezicht toen ze voorzichtig haar inmiddels al vrij bolle buik likte. Haar kittens zaten daar in. Die van haar en Hawkscream.
Ze liep naar buiten en keek rond. Ze zag de zon als een vage, lichte cirkel door de bewolking heen. Het regende gelukkig niet. Hawkscream was net als de meeste warriors al het kamp uit. Zijzelf wilde ook wel even haar poten strekken, maar ze was bang dat Hawkscream ongerust zou worden als hij haar bij zijn terugkomst niet in het kamp aantrof. Ze liep naar een queen toe die voor de nursery naar haar spelende kittens zat te kijken. Ze begroette elkaar. "Als je Hawkscream ziet, zou je dan willen zeggen dat ik even een wandelingetje aan het maken ben? Als hij ongerust wordt, zeg dan maar dat ik niet ver van het kamp ga." De poes knikte glimlachend en Petalcloud liep naar de kampuitgang.

Even later wandelde ze langs de kleine stroom. Toen ze naar het water keek, zag ze een kleine vis zwemmen, maar ze deed geen poging hem te vangen. Jagen leek haar op dit moment niet zo'n goed idee. Ze rilde even. Het werd al kouder en kouder. Ze verheugde zich niet op bladkaal en was ook bezorgd. Wat als er niet genoeg te eten zou zijn? Bladkaal was geen gunstig seizoen voor de geboorte van kittens. Zelfs in de warme nursery tochtte het een beetje als de koude wind hard waaide.
Ze werd afgeleid van haar zorgen toen een zwakke RiverClangeur haar kant op woei. Ze zag de kat nog niet, maar besloot deze op te zoeken. De geur volgend kwam ze al gauw uit bij de eigenaar.


It's getting colder -- open 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's getting colder -- open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: