On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sharpsoul
Member
On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~ DPKsfdL
Alexx || Nugget
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Sharpsoul
BerichtOnderwerp: On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~   On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~ Icon_minitimedo 11 jul 2013 - 21:19

Blij stond de kleine Sharpkit op om vervolgens rechtstreeks naar de uitgang van de nursery te lopen. Eindelijk was hij oud genoeg om gewoon de nursery uit te lopen in de plaats van langs de wanden te sluipen zodat niemand hem zag. Eindelijk zou hij niet meer worden teruggestuurd door warriors. Met zijn witte pootjes die zacht de grond van de nursery raakte kwam de kitten steeds dichter bij de uitgang van de nursery. Tot hij bijna verblind werd door het felle licht van de buitenwereld. De eerste keer dat hij uit de nursery was gegaan was hij verschoten van hoe groot katten en het grote kamp waren maar ondertussen was de kater er al gewend aan. Al snel wende zijn blauwe ogen aan het licht en keek de kater om zich heen. Wat zou hij gaan doen? Hij was al eens in de apprentices den geweest, hij wist dat het verboden was om het camp uit te gaan en Sharpkit had geen zin in gewoon spelen. Ineens bleef zijn blik hangen op een den dat hij kende als de Leaders den. Het was een den waarvan hij al veel katten had horen praten maar hij zelf nog nooit in was geweest. Sharpkit had zich altijd afgevraagd hoe die den er uit zou zien van binnen en vandaag was de dag dat de kater erachter zou komen. Vastberaden en proberend zijn hyperheid zo goed mogelijk in bedwang te houden liep de kitten snel naar de ingang van de grote den. Maar voor de den begon hij te twijfelen, even werd de kitten bang omdat hijzelf zo klein was en de den zo groot werd maar de kater verdrong het angstige gevoel zo snel mogelijk en leip de leaders den binnen. Alles was zo donker dat het een tijd duurde tot de kitten verschillende vormen kon onderscheiden, al waren er niet veel vormen om te onderscheiden.

~Shrewstar~


On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~ 333d3jk

On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~ 25guzco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
On an adventure in the Leaders den...mom what are you doing here? ~spt&Shrewstar~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: