(SPT) Sometimes, I hate the life I made. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 (SPT) Sometimes, I hate the life I made.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
(SPT) Sometimes, I hate the life I made. DPKsfdL
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Shatteredmirror
BerichtOnderwerp: (SPT) Sometimes, I hate the life I made.   (SPT) Sometimes, I hate the life I made. Icon_minitimewo 21 aug 2013 - 16:22


Shatteredmirror
Een bruine ticked tabby poes met witte aftekeningen ploegde zachtjes door de sneeuw heen. De uitgestrekte sterrenlucht boven haar flonkerde hoor boven haar als de sneeuw onder haar poten. Eventjes hief Shatteredmirror haar kop omhoog naar de lucht, maar vernauwde vervolgens haar ogen weer en stapte door. Een zachte mist kleefde tussen de bomen waar ze tussendoor liep, afkomstig van de haastig stromende rivier. Het gaf een spookachtige sfeer voor haar. Plotseling hoorde ze iets, "Wie is daar?" Bracht ze uit. Ze spitste haar oren en keek wat schichtig in het rond. Ze zocht naar degene die het geluid voortgebracht had.

(Open)
I'm only a mirror to shatter


(SPT) Sometimes, I hate the life I made. 2wn9tog
When you smash a mirror, all that remains are the shatters..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafheart
StarClan
(SPT) Sometimes, I hate the life I made. DPKsfdL
Sarah
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Leafheart
BerichtOnderwerp: Re: (SPT) Sometimes, I hate the life I made.   (SPT) Sometimes, I hate the life I made. Icon_minitimevr 23 aug 2013 - 14:12

Lightningpaw ploegde door de sneeuw, proberend de rivier te berijken. Hij maakte best wel veel lawaai, omdat hij gene poot voor ogen kon zien. Alles was wit, behalve de donkere zwarte lucht, met glinsterende sterretjes die weerkaatsten in het ijs. Hij ving de geur op van een andere Riverclan kat, maar zag niemand. Zijn zicht werd helemaal vervormd door die kou die uit de lucht kwam dwarrelen. "Wie is daar?", riep een stem recht voor hem. Als hij zich niet vergiste was dat de stem van Shatteredmirror, maar helemaal zeker wist hij het niet. "Ik ben het, Lightningpaw!", riep hij in de richting van het geluid terwijl hij verwoed probeerde o: haar te kunnen zien. Even later kwam hij bij een openere plek, waar de zichtbaarheid beter was. Nu kon hij de stromende rivier zien. Er was ook een soort waas aan de rand van de open plek, die alles een enge en bijna spookachtige sfeer gaf. Hij zag ook de kat staan die geroepen had, en het was inderdaad Shatteredmirror. De bruine poes keek rond, alsof ze het geluid kon volgen met haar twee verschillend gekleurde ogen. Hij sprintte het laatste eindje om de kou een beetje uit zijn poten te verdrijven, tot hij recht voor haar stond. Een beetje blozend zette hij een stapje achteruit. "Hey, mooi weer hé?", zei hij, zo nonchalant als mogelijk was voor hem.

-Precies 230 woorden :3-
-Oeps, verkeerde account x3-


(SPT) Sometimes, I hate the life I made. Dmpleh
(SPT) Sometimes, I hate the life I made. Upiw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(SPT) Sometimes, I hate the life I made.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: