It H U R T S! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It H U R T S!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It H U R T S! DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: It H U R T S!   It H U R T S! Icon_minitimema 26 aug 2013 - 16:08

LITTLEPAW
"Jij bent mijn zus niet meer." En daar was het, het moment dat ze al verwacht had vanaf dat ze de haat en jaloezie in de ogen van haar zus, nu ex- zus had gezien. Ze hoorde de voetstappen in de verte steeds stiller en stiller worden, wat betekende dat de zwarte poes haar had achtergelaten in de donkerte. De wereld begon rondom haar heen zachtjes te tollen, maar het tempo schoot als een pas afgeschoten pijl vooruit. Algauw leek alles op z'n kop te staan, alle miserie die ze ooit heeft gehad kwam terug naar boven. De gevoelens die ze allemaal had opgekropt sprongen uit de kast en deden haar hart sneller slaan als een klein vogeltje dat gevangen was. Waarom.. Waarom? Die vraag spookte duizend keer rond in haar gedachten, en zelfs voor enkele seconden kreeg ze het gedacht dat ze misschien een verkeerde keuze had gemaakt. Zou het? Was Medicine cat apprentice worden een fout geweest? Wel, het was dan een fout die ze niet meer kon goedmaken; Neem Fawnpaw maar als voorbeeld. Na enkele minuten welke wel uren leken te zijn stil te hebben gestaan kwam de asgrijze poes langzaam maar zeker in beweging, om haarzelf dieper het territorium in te wringen. Ze wist dat de nachtzwarte poes nu ook ergens rond zwierf in het woud maar de kans dat ze net háár zou tegenkomen was klein. Alsof de hele natuur in slow-motion rond haar bewoog versnelde ze haar passen iet wat en begon ze al rennend over het gebied te kuieren, bang dat als ze terug keerde naar het kamp ze alsnog de ijskoude woorden van Smokebreath zou moeten aanhoren. Littlepaw kneep haar groene ogen samen tot sliertjes en keek niet meer uit waar ze haar pootkussens allemaal wel niet neerzette, als gevolg dat ze met een klap op de grond viel. Zacht gesnik kwam voort uit haar keel toen ze niet eens de moeite nam om terug op te staan maar in plaats daarvan zichzelf oprolde tot een zeer klein balletje wol. Niemand zou haar missen zou ze plots verdwijnen. Haar moeder niet, want Innerghost had toch sowieso al een hekel aan haar. Ashdrizzle zou haar toch in een mum van tijd vergeten, en dan nam Snowynights haar plaats in, zo makkelijk zou ze vervangen kunnen worden. En voor Smokebreath was ze toch alleen maar een last die hij overal mee naartoe zou moeten nemen. Kleine sneeuwvlokjes dwarrelden zachtjes naar beneden en begonnen haar tot op het bot te verkillen; Ze zou eenzaam zijn tot het einde van haar leven.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It H U R T S! Tumblr_inline_nh628nzmL11reahq0
Daanz
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Strugglebug
BerichtOnderwerp: Re: It H U R T S!   It H U R T S! Icon_minitimema 26 aug 2013 - 16:20

Zuchtend stond de poes op, niet goed wetend wat te doen. Ze voelde zich vandaag niet echt in de stemming om ook maar iets te doen. Op de een of andere manier leek het niet echt een leuke dag te worden. Maar wie weet wat het leven te bieden had! Ze kon maar beter het territorium in gaan, misschien ving ze nog wat. Het was daar ook rustiger. Niemand die haar daar zomaar zou storen. Ze zette haar poten in beweging en liep zonder naar de prooistapel te kijken het territorium in. De sneeuwvlokjes smolten als ze haar vacht raakten. Opletten deed ze niet echt en binnen de kortste keren was ze dan ook tegen iemand opgebotst. Direct keek ze op. Littlepaw, de Medicine Cat apprentice! 'S..Sorry!' stotterde ze snel en keek toen even naar haar poten.


It H U R T S! E9bCnW5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It H U R T S!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: