Hunt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hunt DPKsfdL
69

CAT'S PROFILE
Age: 16manen
Gender:
Rank:
Tigerflame
BerichtOnderwerp: Hunt   Hunt Icon_minitimedo 30 dec 2010 - 12:55

Tigerpaw werd wakker. Gister had Blacknight gezecht dat ze vandaag niet gingen trainen dus zou ze alleen weg gaan. Ze liep de den uit. Ze keek rond. Iedereen lag nog te slapen zoals gewoonlijk. Ze stapte naar buiten. In het kamp was het ook rustig niemand was wakker. Ze liep rustig het kamp uit naar het groepje bomen. Ze ging jagen. Na een tijdje had ze aardig wat prooi. Ze rook een bekende geur, het was Purplestorm. De geur was heel ver weg. Ze zach een vogel. Ze sprong behendicht omhoog en trok de vogel uit de lucht en dode hem voordat hij een kik kon geven. De lucht van purplestorm werd wel sterker maar de lucht was alsnog ver weg. Na nog een tijdje was de lucht heel dicht bij. ´hey purplestorm aan het jagen´ vroeg tigerpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunt DPKsfdL
423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Purplestorm
BerichtOnderwerp: Re: Hunt   Hunt Icon_minitimedo 30 dec 2010 - 13:26

Purplestorm was al vroeg op en liep al buiten het kamp. Iemand moest toch de wacht houden als niemand die taak op zich zou nemen. De zon was nog niet eens te zien. Maar nu al voelde ze de warmte al in de lucht. Het was natuurlijk nog steeds Groenblad. ''Kon het altijd zo mooi weer zijn.'' Dacht ze Ze zag al de vogeltjes uit hun nest komen en, net als zij een frisse neus te halen. Net toen ze naar een andere boom keek zag ze daar een eekhoorn naar boven klimmen. Meteen sprong ze in de boom en boorde haar nagels in het schors. Het dier klop zo snel mogelijk omhoog, maar niet snel genoeg. Met een mep van Purplestorm's poot tegen de eekhoorn viel hij eruit. De poes twijfelde geen moment en sprong erboven op. Met een beet was het geweest met dat dier met de dikke staart. Nadat Purplestorm hem hat opgeborgen begin ze zichzelf een beetje te wassen langs haar pelt. ´hey purplestorm aan het jagen´ Purplestorm herkende de stem van de poes die haar hat gespot. Ze draaide met haar hoofd om naar Tigerpaw. 'Hey Tigerpaw, en ja ik heb net een eekhoorn gevangen. Heb jij ook wat evangen, dat zou wel goed zijn voor je training.' Klonk haar stem aardig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunt DPKsfdL
69

CAT'S PROFILE
Age: 16manen
Gender:
Rank:
Tigerflame
BerichtOnderwerp: Re: Hunt   Hunt Icon_minitimedo 30 dec 2010 - 16:06

'Hey Tigerpaw, en ja ik heb net een eekhoorn gevangen. Heb jij ook wat evangen, dat zou wel goed zijn voor je training.' Zei Purplestorm aardig. 'ja ik ben al sinds voor zons opgang weg ik heb 5 vogels 3 konijnen 1eekhoorn en 2 muizen gevangen' Zei Tigerpaw trots met haar blik op de stapel prooi. 'Sorry dat ik dit vraag maar ik ben de laatste tijd niet echt bij de clan nieuwtjes maar is Snakekit al weer terug?' Vroeg Tigerpaw aan Purplestorm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: