Heartsick [OPEN][SPT] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Heartsick [OPEN][SPT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honeyspots
StarClan
Heartsick [OPEN][SPT] RMyJq5TR_o
Lianne
1597
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimezo 29 sep 2013 - 15:28


When I'm all in a spin full of cynicism.
You remind me of just how perfect you are.

Zwijgend stapte Honeyspots de kraamkamer uit. Quietkit en Flowkit waren beide druk in gesprek met een van de mede moederpoezen die zo vriendelijk was geweest aan te bieden op ze te passen voor een uurtje of wat. Op het moment wilde Honeyspots heel eventjes er uit, al was het maar een meter buiten het kamp. Telkens diezelfde muren om haar heen verbeterde haar humeur niet. Ze groette enkele katten in het voorbij gaan maar deed het meer als een macht der gewoonte dan een gemeende groet. Ze voelde zich net een rookwolk die voorbij dreef en vervormd werd door de vele katten die er doorheen liepen. Ze onderdrukte een vermoeide geeuw toen ze zich door de kamp ingang wurmde en een stil plekje opzocht. Slaap was erg geliefd en erg schaars tegenwoordig. Kits waren het geschenk uit de hemel, maar vraten al haar energie op. Met nog een geeuw plofte ze neer een eindje verwijdert van het kamp en nam ze heel even de tijd om haar omgeving te bekijken. Hoe lang geleden was het dat ze buiten was geweest? Een week voor de kits uiteindelijk kwamen had ze haar intrek genomen in de kraamkamer, nu lag ze daar al meer dan een maan. Haar baby blauwe ogen sloten zich en ze voelde hoe ze weg begon te dommelen. Half sluimerend en half wakker meende ze een zwart witte kat haar kant op te zien komen. Om een of andere reden blokkeerde de zon zijn gelaat en zag ze alleen een silhouet. Maar ze herkende zijn geur. "Cindersmoke?" Miauwde ze hardop. Haar ogen gingen open. Er stond niemand voor haar .. sterker nog ze was helemaal alleen. Boos op zichzelf door haar eigen dagdroom sloeg ze haar staart om zich heen en vloekte ze heel zachtjes. Tranen begonnen zich te vormen. Nee! Ik ben verdomd als ik nu ga huilen! Sprak ze zichzelf streng toe terwijl de eerste traan viel.

When I'm at my wit's end and I'm losing my head.
You remind me of just how lucky I am.


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnHeartsick [OPEN][SPT] Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heartsick [OPEN][SPT] DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Sardinepaw
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimewo 2 okt 2013 - 20:24

De kleine kattin was uit het wakende oog van de Warriors in het kamp gepiept. Eigenlijk moest ze helpen de Elders Den verschonen, maar alleen op avontuur uitgaan was toch veel cooler? De kattin trippelde vrolijk door het bos heen, in de verte hoorde ze water van de rivier. Ze proefde opeens de geur van een prooi. Ze zakte wat onhandig in elkaar, en sloop met, eigenlijk veel te grote, passen op de geur af. Maar ze maakte geen enkel geluidje. Het muisje zat nietsvermoedend te knabbelen aan een klein grassprietje. De staart van de kattin zwiepte geruisloos boven het gras heen en weer. Haar snorharen trilden wat gespannen, ze had het andere katten zo veel zien doen, maar zelf had ze nog nooit echt gejaagd. De kattin wachtte af, maar toen ze zag dat het muisje aanstalte maakte zijn hol in te gaan, sprong ze overeind en sloeg haar klauwen in het diertje. Bijna glipte hij tussen haar voorpoten door, maar ze pakte het diertje vast met haar kaken, en een hels gekraak van gebroken botjes drong haar oren binnen. Ze liet de muis vallen, en likte haar snoet schoon van het bloed. Wat moest ze er nu mee doen? Naar het kamp brengen natuurlijk! De poes sprong op, pakte de muis en trippelde trots richting het kamp. Opeens zag ze een lapjespoes zitten. Ze hoorde wat geluid uit de mond van de poes komen, maar kon niet horen wat. Toen ze zag dat de poes moeilijk keek, en de tranen haar in de ogen stonden, kwam ze twijfelend dichterbij. Nu herkende ze Honeyspots, sinds kort Queen geworden van twee kittens. Ze haalde diep adem, niet bang zijn Sardinepaw! Sprak ze zichzelf toe en liep regelrecht op de poes af. ''Honeyspots..'' Miauwde ze en liet de muis voor de neus van de poes vallen. ''Ik heb wat.. eten voor je..'' Ze keek wat ongemakkelijk, misschien was z'n directe aanpak niet echt handig geweest, maar nu was het al gebeurt. Ze plofte neer tegenover de poes, en om de nadruk nog eens te leggen op de muis schoof ze deze wat naar de Queen toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanroar
Member
Heartsick [OPEN][SPT] DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons, so?
Gender:
Rank:
Oceanroar
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimevr 4 okt 2013 - 20:25

Oceanroar was nu al de hele ochtend aan het vissen geweest, er lag dan ook een mooie stapel naast de kater. Maar die vissen waren niet goed genoeg. Hij wilde die ene, diegene die hem de hele tijd te slim af was. Diegene die hem de vorige keer nat had weten te spetteren.
Hij ging weer stil zitten en wachtte af. Al snel zwommen er wat vissen, klaar om gevangen te worden, maar Ocean wist dat als hij nu toesloeg, de grote brutale vis langs zou komen zwemmen terwijl hij nog bezig was met de ander. Dus wachtte hij, en wachtte hij, en besloot hij om uiteindelijk toch maar een of twee vissen te vangen.
Zijn poot schoot uit naar het water onder hem, en al snel schoot er niet een vis, maar wel twee vissen de lucht in. De kater sprong, en wist met een behendige klap beide vissen dood op de grond te krijgen. "Dat is nou wat je noemt twee vissen in één klap" sprak de grote kater zichzelf aan. Zoiets deed hij wel vaker, tegen zichzelf praten, niet omdat niemand tegen hem wilde praten, maar omdat het hem hielp met nadenken.
Trots keek hij naar de vissen. Twee, dat was vast een record, of nee, toch niet. Dit had hij ooit een apprentice zien doen... Hij zuchtte en liet zich weer op de grond zakken, weer niet, geen record, geen brutale vis.

De grijze kater zat daar nog een tijdje, totdat hij ineens iets in het water zag bewegen wat hem bekend voorkwam. De vis, het beest zwom op zijn dooie gemakje door het water onder Oceanroar. De kater maakte zich klaar, ging rechtop zitten en swoesj! Daar schoot zijn poot het water in. Hij trok hem omhoog en zag de vis hoog de lucht in vliegen. Van hem af!
Ocean sprong erachteraan, en met een imposante sprong wist hij de vis op de andere oever te slaan. Snel zwom de kater erheen, en zag toen pas dat de vis op twee poezen terecht was gekomen.
"Ehm... Bedankt voor het vangen van mijn vis..." Zei hij met een schaapachtige lach. Het zag er namelijk best komisch uit, die twee poezen, helemaal nat, met een vis ertussenin...


Heartsick [OPEN][SPT] Mahrwj
Oceanroar
Ander osje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyspots
StarClan
Heartsick [OPEN][SPT] RMyJq5TR_o
Lianne
1597
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimeza 5 okt 2013 - 10:53

Honeyspots zuchtte heel diep en deed moeite de tranen terug te vechten. Ze zou niet meer huilen om hem. Die vuile rotzak had haar laten zitten en waagde het om terug te komen met een air alsof er niets aan de hand was. Ze zou niet langer zijn fratsen accepteren! Waarom deed haar hart dan zo’n pijn? Toen er een muis plotseling voor haar viel verschoot ze en keek ze omhoog naar de schaduw die onopgemerkt voor haar was komen staan. ‘Honeyspots, ik heb wat eten voor je’ Miauwde de leerling die bekend stond als Sardinepaw. Aarzelend keek ze naar de muis. Bij het idee van eten deed haar maag een spectaculaire salto. Desondanks was ze toch wel hongerig en de leerling duwde de muis bevestigend naar voren. Om haar geen rotgevoel te geven glimlachte heel flauwtjes en trok ze het naar zich toe. ”Dank je, Sardinepaw” Miauwde ze dof en ze dwong zichzelf een hap te nemen. Ze at nooit muis .. alleen vis. Ze kauwde bedachtzaam op de muis, een beetje geschokt dat ze nog nooit in haar leven, of zelden, muis had gegeten. Er was hier niet ver vandaan een klein stukje woud waar deze dieren rondliepen. Twee bekende katten die bang voor water waren joegen daar steevast. Ze wilde net nog een hap nemen toen een vis haar kant op kwam zeilen. Met een dikke staart ontweek ze maar een plets koud water landde op haar in het proces. Met grote ogen keek ze naar de vis en toen langzaam naar de kater die haar kant op kwam. Honeyspots werd toen heel erg stil. De muis die doorweekt was zag er niet echt lekker uit, sowieso omdat het geen schubben en een slijmlaagje had, maar nu was het echt ranzig. Wijselijk tikte ze hem niet weg om Sardinepaw niet te beledigen maar ze wilde hem ook niet opnieuw aanraken. ”Kun je niet uitkijken?” Miauwde ze zacht, stiekem een beetje opgelucht om weer eens water op haar vacht te voelen. Ze wilde eigenlijk de rivier in .. maar .. ze keek achterom alsof ze het kamp vanaf hier kon zien. Ze wilde niet de kits te lang alleen laten.. ze wist eigenlijk niet of ze het kamp wel mocht verlaten. Er konden veel gevaren op de loer liggen. Zwijgend wendde ze zich weer tot de leerling en de krijger. In afwachting wat hun zouden doen.


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnHeartsick [OPEN][SPT] Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heartsick [OPEN][SPT] DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Sardinepaw
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimeza 5 okt 2013 - 11:28

All my life I've been good but now
I'm thinking, what the hell?
All I want is to mess around
And I don't really care about


De poes zag dat Honeyspots nogal wat vreemd naar de muis keek, achja, de meeste RiverClanners aten alleen maar vis, dat ze dat vergeten was. Ze glimlachte eventjes wat beschaamd naar de poes. Opeens zeilde er een enorme vis op hen af, Honeyspots ontweek deze, maar Sardinepaw kreeg het gewicht van de vis op haar kop. Ze viel omver, en een 'oef' kwam uit haar mond. Ze was van top tot teen doorweekt. "Ehm... Bedankt voor het vangen van mijn vis..." Zei een tabby kater met een schaapachtige lach, ze kende hem niet echt. ”Kun je niet uitkijken?” zei Honeyspots toen zacht. Sardinepaw lag, doorweekt, met de vis bovenop haar kop, versuft op de grond. Ze stond op en keek naar het enorme beest voor haar poten, nu stonk ze helemaal naar vis! Ze zag ook hoe het muisje doorweekt was, het zag er allemaal nog al ranzig uit. De poes wierp een verontschuldigende blik naar Honeyspots. ''Die muis.. laat maar liggen.'' Ze greens eventjes, en wendde zich toen tot de veroorzaker van alles. Ze wierp hem een wat felle blik toe, wat té fel voor haar doen, en draaide zich toen om, niemand mocht haar zo zien! De poes verdween in het struikgewas, nu kon ze maar beter ergens een bad nemen om van die verrotte geur af te komen!

[Sardinepaw topic uit]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanroar
Member
Heartsick [OPEN][SPT] DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons, so?
Gender:
Rank:
Oceanroar
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimeza 5 okt 2013 - 11:49

Oceanroar kon zijn lachen niet meer inhouden toen hij de blik van de apprentice zag. Hij proestte even maar stopte toen, wetend dat het niet op prijs gesteld zou worden.
De grote kater keek naar de poes die voor hem op de grond lag.
"Ik heb er heeel lang over gedaan om die vis te vangen. Zullen we hem delen?" Hij wilde graag opmaken voor zijn ietwat vreemde entree van net, en hoopte dat de poes er mee in zou stemmen. Na ja, hij zou het antwoord later wel horen. Eerst even zwemmen, het slijm van zijn poten wassen en even zonnen.
Ocean sprong de rivier in, en met een enorme plons voelde de kater hoe zijn vacht langzaam gereinigd werd. Wat een heerlijk gevoel was dat toch! Hij zwom een paar rondjes, en klom toen de oever weer op. Liep naar zijn vis, en nam een grote hap. Waarna hij hem naar de poes schoof.


Heartsick [OPEN][SPT] Mahrwj
Oceanroar
Ander osje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyspots
StarClan
Heartsick [OPEN][SPT] RMyJq5TR_o
Lianne
1597
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimeza 5 okt 2013 - 20:17

Honeyspots keek Sardinepaw aan die helaas de vis op zich had gekregen en enorm begon te stinken .. Ze onderdrukte een waterig grijnsje. Het was inderdaad grappig. Ze schudde haar vacht uit en knikte naar de leerling die verdween. Onwaarschijnlijk om de vieze geur af te wassen. Nu was het dus nog Oceanroar. ‘Ik heb er heeel lang over gedaan om die vis te vangen. Zullen we hem delen?’ Meer uit beleefdheid knikte ze en ze ging zitten. Stilletjes sloeg ze gade hoe Oceanroar de rivier in dook. .. Wat zou ze dat ook graag doen .. en even later weer op de over klom. Duidelijk veel meer in zijn sas dan zijn vrouwelijke gezelschap glimlachte ze toch maar. Ze had de vis nog niet aangeraakt en toen hij hem haar kant op schoof schudde ze haar kop verontschuldigend. ”Sorry maar ik heb echt geen honger” Bekende ze ongewillig en ze stond op. De rivier was aantrekkelijk .. hoe lang geleden had ze er wel niet in gezwommen? Ze stapte het water in dat geleidelijk aan dieper werd. Het koele water klotste verwelkomend om haar poten heen. Honeyspots voelde haar vertrouwen groeien. Toen het water tot haar buik kwam en dreigde tot boven haar kop te komen als ze verder ging wierp ze een blik achterom. ”Vind je het erg?” Ze wendde zich weer tot het kolkend water. Ze bleef even aarzelend staan, elk klein ongelukje dat haar kon overkomen zat ook op dat moment in haar hoofd. Toen hakte ze de knoop door en sprong ze naar voren. Meteen toen ze kopje onder ging ruiste er een gevoel van puur geluk door haar heen. Eventjes haar problemen vergeten dook ze gretig verder naar beneden. Als een otter zigzagde ze door het water, niet langer vergeten hoe heerlijk het aanvoelde .. Toen ze voelde dat ze toch echt weer boven moest komen zette ze zich af op de bodem en dook ze naar boven. Ze kwam vrij gracieus weer boven en dook vrijwel meteen weer onder toen ze een grote hap lucht had ingeslikt. Enkele meters van Oceanroar vandaan dook ze weer boven en peddelde ze naar het riet toe. Eigenlijk wilde ze alles behalve uit het water .. de zon scheen en ze voelde zich gélukkig! Écht gelukkig! Met een brede grijns klom ze op de oever, tussen het riet door en stapte naar Oceanroar. Water droop van haar vacht dat zich afweerde door haar natuurlijke vetlaagje op haar vacht. Elke RiverClan kat die vis at en in de rivier zwom had het. Met een brede grijns stopte ze op respectabele afstand van haar clangenoot af. ”Mag ik nog wat hapjes van die vis?” Miauwde ze behoedzaam. Eetlust teruggekeerd.


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnHeartsick [OPEN][SPT] Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanroar
Member
Heartsick [OPEN][SPT] DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons, so?
Gender:
Rank:
Oceanroar
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimema 7 okt 2013 - 20:33

”Sorry maar ik heb echt geen honger” Hij keek haar bedroefd aan, als ze niet at, dan kon niemand van zijn vis genieten... De poes stond op en liep naar de rivier, Ocean keek haar na, het leek alsof ze met iets zat.
Uit alle macht probeerde hij zich de naam van de poes te herinneren, het wilde hem maar niet te binnen schieten. Doordat hij zo aan het nadenken was miste hij de vraag, en dus knikte hij maar wat naar de poes en dacht weer door. De apprentice had Sardinepaw geheten, dan was dit dus... ZIjn zusje had hem er wel eens over verteld, de poes die kittens had gekregen. Misschien was het... Ja! Ja! Hij wist het! "HONEYSPOTS!" Riep de kater blij. Maar dook meteen in elkaar, hij had wel heel hard geschreeuwd. Had ze hem gehoord? Voorzichtig wierp hij een blik, maar de poes was ondergedoken. Hij liet een zucht ontsnappen, gelukkig, hij had zichzalf al genoeg voor gek gezet vandaag.
Hij sprong op, ze was ineens dicht bij hem opgedoken, en hij schrok zich wild. "Laat me niet zo schrikken!" zei de grote kater, met een nagemaakte piepstem, waarna hij begon te lachen en luid 'ja' knikte toen de poes vroeg of ze nog wat vis mocht.
"Ja, ja, ja! Graag zelfs! Hoe meer zielen hoe meer vreugd." Hij keek haar aan, en rende daarna naar de vis om hem daarna weer naar haar toe te brengen.
Hij keek hoe ze een hap nam.


Heartsick [OPEN][SPT] Mahrwj
Oceanroar
Ander osje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyspots
StarClan
Heartsick [OPEN][SPT] RMyJq5TR_o
Lianne
1597
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimedi 8 okt 2013 - 16:13

Honeyspots glimlachte hartelijk toen hij de vis voor haar ging halen. Het was opvallend wat een goed humeur met je eetlust kon doen. Toen hij terug kwam en de vis voor haar neer legde knikte ze bedankend. Ze boog naar voren en nam een hapje. Met een zucht van verlichting kauwde ze langdurig op haar hapje vis, genietend van elk hapje. Ze nam voorzichtig nog eentje. Waarom smaakte de vis opeens zo lekker? Aan de schubben te oordelen was dit een doodgewone vissoort die in grootte maten voorkwam in de rivier. Ze besloot er niet langer over te redetwisten en at de vis helemaal op. Ze onderdrukte een ferme boer en wendde haar kop eventjes af. Genietend van de nasmaak van de vis zuchtte ze opgelucht. Ze had nog meer honger .. Vertelde haar maag toen die luid knorde. Meteen keek ze Oceanroar aan in zijn heldere ogen. ”Zullen we meer gaan vangen?” Miauwde ze abrupt en ze glimlachte breed. Ha! Wat had ze een zin om elke seconde van de dag door te brengen in de rivier! Ze bedacht zich wel dat ze niet te lang buiten mocht zijn vanwege haar kits .. ”Nou ja .. niet heel de middag maar .. tenminste een heel eind .. vanwege mijn .. kits” Miauwde ze, haar stem stierf geleidelijk aan weg en ze grinnikte een beetje onbeholpen. Wat had ze zin om hun twee koppies weer te zien! Ze groeide zo snel .. het zou haar niet verbazen als ze al bijna volwassen waren tegen de tijd dat ze de kraamkamer weer introk na de jacht.


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnHeartsick [OPEN][SPT] Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanroar
Member
Heartsick [OPEN][SPT] DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons, so?
Gender:
Rank:
Oceanroar
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitimedi 8 okt 2013 - 20:38

”Zullen we meer gaan vangen?” Hij keek haar geamuseerd aan, blijkbaar had ze lang binnen gezeten. Maar voordat hij een antwoord kon geven voegde ze iets toe. ”Nou ja .. niet heel de middag maar .. tenminste een heel eind .. vanwege mijn .. kits” Hij keek haar aan, en glimlachte. "Doen wie het meeste vangt?" Zonder op antwoord te wachten rende hij naar de plek waar hij alle vissen had neergelegd die hij al had gevangen en liet ze trots aan Honeyspots zien. "Tadaa! Gewonnen!" grapte de grote kater, waarna hij met een enorme plons die Honeyspots zijknat spetterde, in het water sprong.
Hij zwom wat heen en weer en genoot van het gevoel. Dit zouden queens vast missen...
Ineens kreeg hij een idee. Hij zwom naar de poes toe en begon zijn plan opgewonden te vertellen. "Als wij als we terugkomen nou eens op de kittens letten, dan kunnen de andere queens ook zwemmen!" Hij was helemaal trots op zijn plan, en wachtte totdat Hoenyspots ermee in zou stemmen...


Heartsick [OPEN][SPT] Mahrwj
Oceanroar
Ander osje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Heartsick [OPEN][SPT]   Heartsick [OPEN][SPT] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Heartsick [OPEN][SPT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: