Lonesome Silhouette 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lonesome Silhouette

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnwish
Member
Lonesome Silhouette  DPKsfdL
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Manen
Gender:
Rank:
Fawnwish
BerichtOnderwerp: Lonesome Silhouette    Lonesome Silhouette  Icon_minitimewo 16 okt 2013 - 10:25
FAWNWISH


Met hele kleine pasjes liep Fawnwish het kamp uit. Ze kon niet slapen want ze moest morgen op patrouille met een stel katten. Ze rilde al bij het idee van sociale activiteiten. Haar lange pels werd zacht verlicht door de halve maan toen ze door de kampuitgang naar buiten gleed. Met gespitste oren keek ze om zich heen en luisterde of er geen gevaar klonk. Haar snorharen trilde van genoegen. Het was totaal verlaten. Alle katten sliepen. Nou ja, bijna alle katten. Fawnwish was nooit een groepsdier geweest. Ze was beter af solitair. Of dat dacht ze tenminste. Wat niet tot haar doordrong was dat gezelschap van de juiste katten ook daadwerkelijk een positief effect op haar had. Nerveus omdat ze misschien de regels brak, die voor haar heilig waren, begon ze te lopen. Stapje voor stapje werd het kamp langzaam kleiner. Namaten ze zich verder verwijderde hoe groter haar zelfvertrouwen groeide. Uiteindelijk toen het nog maar een stipje aan de hemel was begon ze te rennen en met haar snelheid duurde het niet lang voor ze haar doel bereikt had. De Outlook Rock rees statig boven haar uit en leek haar te roepen. Met een zeurend gevoel in haar maag dat vertelde dat ze regelrecht naar huis moest gaan en moest gaan slapen voor ze morgen wakker gemaakt moest worden klom ze op de rots. Met hangende schouders keek ze naar de maan de omringt werd door tientallen sterren, elk met een eigen unieke fonkeling. Een zacht, warm briesje vloog door haar lichte pels heen en haar ogen sloten zich. Ze kon hier uren blijven zitten zonder zich gestrest te voelen. De stres die ze dagelijks had viel in het niet op dit plekje. Dit was het moment die niemand van haar af kon pakken.. of toch wel?  NO VOICENO IDENTITYLonesome Silhouette  2e3bmhe
Sick of the waiting and praying and hoping. Sick of the cold whispered dreams and not knowing.
Sick of the strength that it takes to keep going. Sick as I'm losing this fight and it's showing

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lonesome Silhouette
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: