[Death] Shooting down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Death] Shooting down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamerghost
StarClan
[Death] Shooting down DPKsfdL
Daniëlle, but call me Daan :p
299

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank:
Dreamerghost
BerichtOnderwerp: [Death] Shooting down   [Death] Shooting down Icon_minitimewo 23 okt 2013 - 22:31

De grijze kattin wie nog laat die middag te vinden in het WindClan territorium. Haar lichaam voelde zwaar aan, ze was moe van z'n lange dag jagen en patrouilleren. Ze was van plan haar leven op te pakken, haar oude mentor eens op te zoeken en wat vrienden van vroeger te proberen terug te krijgen, onder andere Linesong. Ze glimlachte bij deze gedachte. De grijze kattin was best nog klein voor haar leeftijd, maar alle katten uit haar Clan leken klein. De poes hoopte ooit een eigen gezinnetje te hebben, een lieve kater.. De geuren van het WindClan kamp werden sterker, en automatisch ging ze wat sneller lopen. Een grote gedaante rees opeens op voor de poes. Ze schrok en deens achteruit. Een langwerpig ding was op haar gericht. Ze blies en zette haar haren overeind. Een enorme knal was te horen. De poes zakte in elkaar, en bloed stroomde over haar kop. Een voltreffer had haar geraakt. Een zachte kreun verliet haar mond, en ze hoorde de tweebeen weg stampen, totdat dit gestamp ophield, hij was weg. De kattin opende haar ogen, maar zag niet veel meer. Ze sloot deze weer, en een traan rolde over haar wang. Was dit het dan, moest haar leven al zo vroeg eindigen, al haar plannen.. Alles was nu in één klap weg. Ze blies haar laatste, warme adem uit, en toen was ze er niet meer. Dreamerghost was op weg naar StarClan, alleen veel en veel te vroeg.

Note: Dit schot zal ook in het kamp gehoord zijn, want ze was er al dichtbij. De tweebeen is ook al weg als de katten aankomen. May StarClan light your path Dreamer <3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Death] Shooting down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: