Time for you first training[Hauntpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Time for you first training[Hauntpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecloud
StarClan
Time for you first training[Hauntpaw] DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Time for you first training[Hauntpaw]   Time for you first training[Hauntpaw] Icon_minitimeza 2 nov 2013 - 14:25

Icecloud liep het kamp uit en dacht even na over wat ze het beste als eerste konden gaan doen. Ze kon het beste Hauntpaw eerst het territorium laten zien en langs de grenzen gaan om te laten zien tot hoever het territorium strekte. Ze stopte dus even en keek of Hauntpaw haar had gevolgd. "Ik wil je graag eerst het territorium laten zien voor vandaag en ik denk dat dat wel de rest van de dag in beslag zal nemen, maar als er nog tijd over is kunnen we ook nog proberen wat te gaan jagen." Vertelde ze. Ze wilde graag duidelijk zijn over wat ze zouden gaan doen, dan wist Hauntpaw tenminste wat haar te wachten stond. "Zullen we dan eerst naar de grens met Riverclan gaan?" Stelde ze voor.


Time for you first training[Hauntpaw] Smwwmp

Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hauntpaw
Member
Time for you first training[Hauntpaw] DPKsfdL
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Hauntpaw
BerichtOnderwerp: Re: Time for you first training[Hauntpaw]   Time for you first training[Hauntpaw] Icon_minitimeza 9 nov 2013 - 19:32

Hauntpaw volgde haar nieuwe mentor mee het kamp uit. "Ik wil je graag eerst het territorium laten zien voor vandaag en ik denk dat dat wel de rest van de dag in beslag zal nemen, maar als er nog tijd over is kunnen we ook nog proberen wat te gaan jagen." Vertelde de witte kattin tegen haar. "Zullen we dan eerst naar de grens met Riverclan gaan?" Hauntpaw knikte, maar bedacht zich toen. "Waarom niet naar de grens met ShadowClan? Misschien kunnen we die mormels nog een pak op hun donder geven!" Miauwde ze en keek grijnzend naar Icecloud.
Terug naar boven Ga naar beneden
Icecloud
StarClan
Time for you first training[Hauntpaw] DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Time for you first training[Hauntpaw]   Time for you first training[Hauntpaw] Icon_minitimeza 23 nov 2013 - 18:35

"Waarom niet naar de grens met Shadowclan? Misschien kunnen we die mormels nog een pak op hun donder geven!" Icecloud wist dat ze deze vraag had kunnen verwachten. "Het lijkt me beter als we eerst naar de Riverclan gaan, maar als je zo graag naar Shadowclan wil, kunnen we daar ook eerst naartoe gaan." Zei ze, maar ze was niet van plan om te dicht bij de grens te komen dan. "Denk alleen niet dat ik je te dicht bij de grens zal laten. Of was je van plan om een Shadowclankat aan te vallen terwijl je nog geen vechttraining hebt gehad?" Ze keek Hauntpaw aan toen ze dit zei. Zelf was ze ook niet blij met waarvan Shadowclan hun had beschuldigd, maar ze was niet van plan om haar apprentice met de eerste training al in gevaar te brengen.


Time for you first training[Hauntpaw] Smwwmp

Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Time for you first training[Hauntpaw]   Time for you first training[Hauntpaw] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Time for you first training[Hauntpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: