[Open] Open my eyes! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Open] Open my eyes!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pearleaf
Member
[Open] Open my eyes! DPKsfdL
Amy
92

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Pearleaf
BerichtOnderwerp: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitimeza 9 nov 2013 - 21:37

Het kleine pluizige balletje haar lag dicht tegen haar moeder aan. Ze had net gedronken, en lag nu wat in te doezelen bij haar siblings. Nog geen een had z'n ogen open, maar ze waren ook nog maar een paar weken oud. Een zacht gepiep kwam uit het bekje van Pearkit, dat was de naam die ze telkens had gehoord toen een ruwe tong haar schoonmaakte. Het enige wat ze wist waren de namen van haar siblings: Icekit, Sootkit, Fearkit, Fadingkit en Finchkit. De naam van haar moeder had ze nog niet echt gehoord, net zoals die van haar vader. De kitten voelde opeens hoe haar oogjes zich opende. Ze knipperde tegen het felle licht. Toen ze er eenmaal aan was gewend keek ze onderzoekend naar haar kleine lichaampje, en zag toen de witte vacht waar ze in lag. De vriendelijke groene ogen keken naar haar, en wat vragend keek ze terug. "Hallo, mijn kleine Pearkit." Miauwde de stem die ze al een tijd lang had gehoord. Een zacht gesnor verliet het bekje van de kitten, waarna ze wat meer naar de kop van haar moeder toe klauterde, regelrecht over haar siblings heen.

- Ik powerplay Leafstorm, want ze is ook mijn account xD Dit topic is open voor de siblings van Pear, eventueel warriors ofzo die langskomen en andere kittens ;D


[Open] Open my eyes! Ao6gia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sootpaw
Member
[Open] Open my eyes! DPKsfdL
Charlie
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just born!
Gender:
Rank:
Sootpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitimema 11 nov 2013 - 11:40

Sootkit lag diep te slapen, opgerold tussen zijn broertjes en zusjes en dicht tegen zijn moeder aangedrukt. Bij elke ademhaling rees zijn kleine borstkas op en neer. Een klein geluidje trok zijn aandacht, maar hij wilde nog niet wakker worden. En zich druk maken over wat het geluid was, deed hij ook niet. De grijze kitten strekte even zijn voorpootjes uit en krulde ze dan weer op, rond zijn kopje. De warmte van zijn moeder's vacht deed hem weer wegdoezelen, tot hij plots een paar pootjes in zijn rug. Een verontwaardigde piep verliet zijn mond. Sootkit stak zijn kopje in de lucht, hij wilde weten wat er aan de hand was. Maar zijn oogjes waren nog steeds dicht, dus probeerde de kleine kitten te ruiken wie hem als deurmat gebruikt had. In de nursery leken alle dagen op elkaar. Slapen, drinken, en weer slapen. Sootkit had totaal geen tijdsbesef. De kitten was al vergeten dat iemand over hem was gelopen en hij legde zijn kopje op zijn grijze pootjes, klaar om weer weg te doezelen.


[Open] Open my eyes! C1761924-1379755412130071large
You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharkbite
Member
[Open] Open my eyes! DPKsfdL
Anna Larsson but call me: ♥Duckface♥!
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Sharkbite
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitimema 11 nov 2013 - 11:56

Sharkbite gaapte. Ze hees zich overeind van haar mosnest. Er waren nieuwe kittens geboren en ze was wel nieuwsgierig. Na een tijdje kwam ze de den uit. Eigenlijk zou ze eens moeten trainen met Timepaw, maar veel zin daarin had ze niet. Ze liet zich verwarmen door de zon terwijl ze naar de Nusery toe ging. Sharkbite kwam bij de ingang en wurmde zich erdoor. Haar groene ogen zochten Leafstorm. Uiteindelijk vond ze de witte poes. Ze trippelde er naartoe. "Hallo Leafstorm.", snorde ze zachtjes. Ze keek met een warme blik naar de zes pluizebolletjes. "Ze zijn zo schattig." Een glimlach spreide zich uit over haar gezicht. Ze ademde zwaar en keek even weg. Vroeger had ze ook kittens gehad maar die waren bij de geboorte gestorven. Ze zuchtte en keek weer naar Leafstorm en haar kittens.


[Open] Open my eyes! 2a9czzn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pearleaf
Member
[Open] Open my eyes! DPKsfdL
Amy
92

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Pearleaf
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitimema 11 nov 2013 - 16:30

De kleine kitten kwam aan bij de kop van haar moeder en duwde daar snorrend haar kopje tegenaan. Ze nestelde zich in de witte vacht bij de nek van de poes in en keek nieuwsgierig naar de rest van het nestje. Een van de kittens leek wakker, maar doezelde al snel weer weg. Opeens kwam er een andere grote kat op hen af en Pearkit kroop wat dichter in de vacht van haar moeder weg. "Hallo Leafstorm." Snorde de poes. Haar moeder knikte zachtjes, rekening houdend met de kitten in haar nek. "Ze zijn zo schattig." De poes glimlachte en Pearkit probeerde dit na te doen. Ze trok alleen haar neusje op, en hield haar kopje een beetje scheef. Ze probeerde het nog een paar keer, maar rolde toen perongeluk naar voren, tegen de poten van de grote poes aan. Ze keek angstig omhoog en legde haar oortjes plat in haar nek.


[Open] Open my eyes! Ao6gia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharkbite
Member
[Open] Open my eyes! DPKsfdL
Anna Larsson but call me: ♥Duckface♥!
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Sharkbite
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitimedi 12 nov 2013 - 19:50

Sharkbite moest lachen bij het zien van het snuitje van een kitten. De kitten probeerde blijkbaar haar glimlach na te doen. Ze hield haar kop zo scheef dat ze na een paar keer proberen tegen de poten van Sharkbite aanbotste. De poes hield geschrokken haar adem in. Ze draaide haar kop een paar tellen weg. Toen ze terug keek zag ze dat de kitten angstig omhoog keek en haar oortjes plat legde. De gevlekte tabby zuchtte en pakte de kitten bij het nekvel. Ze zette het poesje terug bij Leafstorm. "Later als jij warrior bent zullen de kittens bang zijn voor jou.", grinnikte ze zachtjes terwijl ze weer een stapje achteruit deed.


[Open] Open my eyes! 2a9czzn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] Open my eyes! DPKsfdL
Lotte
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Fadingpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitimedo 14 nov 2013 - 20:40Fadingkit
Female • Kit ~ Windclan • 0 Years ~ 1 Month ~ 4 Weaks • Single • 240 Words


Een kleine glimlach verscheen rond Fadings lippen toen ze een aantal warme zonnestralen op haar rug voelde. Een heel zacht briesje gleed over haar pluizige vacht die volledig in de war zat van het slapen. Plotseling voelde ze hoe iemand over haar heen klom. Snel opende het poesje haar ogen waarna die meteen weer dicht gingen. Al een dag geleden had ze voor het eerst de wereld gezien, alleen bleef het vermoeiend. Ook was het moeilijk om aan het licht en enzo te wennen. Een soort piepent geluid -wat eigenlijk boos gegrom zou moeten zijn- ontsnapte uit haar bekje. Heel langzaam opende ze nu haar oogjes, om zo min mogelijk last te krijgen van het plotselinge licht. Deze keer lukte het dan ook. Alles was nog steeds wat waziger, maar duidelijk genoeg on te zien hoe haar familie er uit zag. Een geirriteerde blik verscheen toen ze zag dat haar zusje in de nek van haar moeder lag. Zij was dus duidelijk de gene die haar wakker had gemaakt. Plotseling hoorde ze harde voetstappen. Meteen schoten haar oren plat tegen haar kop en hield ze zich zo laag mogelijk, in hoop dat de vreemdeling dacht dat ze sliep. Er klonken een aantal harde stemmen, en onduidelijke woorden. Ook voelde ze hoe een van haar zusjes naast haar gezet werd. Heel langzaam richtte ze haar kopje op waarbij ze haar oogjes weer opende. Toch nieuwsgierig naar de gene die daar was.[Open] Open my eyes! Oa13sh
Fading Memories:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Open my eyes!   [Open] Open my eyes! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] Open my eyes!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: