Please, tell me why. {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Please, tell me why. {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Autumnleaf
StarClan
Please, tell me why. {OPEN} DPKsfdL
Aimee
359

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons for always
Gender:
Rank:
Autumnleaf
BerichtOnderwerp: Please, tell me why. {OPEN}   Please, tell me why. {OPEN} Icon_minitimema 11 nov 2013 - 21:48

Everything is gone, everything I ever had. 
I'm feeling dying, but it's only my broken soul.

Een zucht klonk en de grote kater streek over een blaadje heen. Zijn koperen ogen staarde naar het en hij bewoog het heen en weer, als een kitten, maar hij speelde niet. Zijn hart klopte pijnlijk in zijn borst en even wenste de kater dat het ophield. Maar hij was niet van de zelfmoord, nu ook niet, zelfs nu niet. Ooit was als gewoon geweest, maar in delen en problemen was de hel dichterbij dan ooit. Nu was Appleblossom ook weg. De enige die hij nog had. Zijn vader lag eigenlijk zo ongeveer op sterven en het contact met zijn andere familie was gebroken. Ooit was hij trots op om een kleinzoon van hun Leader te kunnen zijn, nu zag hij hem enkel nog als zijn Leader. Autumnleaf, vernoemd naar de herfst en de blaadjes die dan vielen, stond op. Met dit bereikte hij niets. Hij moest nog jagen. Jagen was nu nog het enige wat telde. Maar dat ging ook nauwelijks.  Zijn armzalige vangst van vanmorgen zat hem nog steeds dwars, met een muisje was hij het camp ingegaan. Nu wou hij dat dolgraag goed maken, maar hoe? Alle bewegingen die hij deed waren vermoeiend, zijn gedachten's waren enkel bij de poes. De poes waar hij zo van hield. Nu was ze er niet meer en Autumnleaf wou haar niet dwingen terug te keren. Toch zal hij zichzelf moeten tegenhouden haar te volgen en te zoeken, te beschermen. Een leven als rogue, gevaarlijker dan een clanleven. Straks overkwam haar iets en wist niemand er iets van. Waarom was Appleblossom weggegaan? Uit de veilige clan? Ze wist toch dat ze hier beschermt werd? Autumnleaf schudde zijn kop, het was al te laat. Alles was al te laat. Kon hij het maar voorzien, dan was ze misschien nog wel hier. Hij had haar moeten tegenhouden. De gedachten's overrompelde hem en hij pijnigde zijn hoofd. Waarom? Enkel waarom. De Starclan wilde hem belangrijk niet, waarom? Vanwege zijn vader? Was zijn vader straffen niet erg genoeg? Moest ook zijn zoon er aan geloven? Ze namen alles weg. Monsterlijk. Verraders. Woedend keek hij op, de tranen prikte in zijn ogen, "Verraders! Jullie maken alles kapot!"schreeuwde hij tegen de hemelblauwe lucht, waaruit de Starclan op hem neer keek. Hopelijk luisterde ze. Autumnleaf gromde, Starclan hoefde niet meer op zijn hoop n geloof rekenen, hij was klaar met ze. Met alles. Hij stond op en rende langs de River weg, richting het Rogue territorium.

Hij moest haar vinden, maar hoe? Twijfelend liep de kater langs de grijnslijn, steeds als hij er over wou gaan, keerde hij toch weer terug. Alsof de grensen hem tegenhielden. Hij moest niet overboord gaan, rustige nadenken. Ach, ging hij nou maar wat vaker het Territorium uit. Hoe moest hij haar ooit vinden. Zuchtend ging hij weer zitten, het was hopeloos. Hij zal haar nooit meer terugzien. Nu rolde de tranen over zijn wang. Totdat er gekraak klonk, geschrokken keek hij op. Een kat naderde hem. Autumnleaf weerde zijn kop af en gromde, "Laat me met rust". Hij wou alleen zijn.

-Nog niet af en Word wilt niet starten- 


Please, tell me why. {OPEN} 2e1ufza
Crack,can you hear me breaking?

Can I take it all?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Patchpaw
Member
Please, tell me why. {OPEN} DPKsfdL
Loïs
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just 6 Moons.
Gender:
Rank:
Patchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Please, tell me why. {OPEN}   Please, tell me why. {OPEN} Icon_minitimedi 12 nov 2013 - 17:27

Patchpaw speelde vrolijk met een graspolletje, in de mooie Riverclan territory. Ja, het leven zag er zonnig uit voor haar. Ze was een grote Apprentice nou, geen kitten meer die in het kamp moest blijven. "Verraders! Jullie maken alles kapot!" Geschrokken keek ze op, waar kwam dat geschreeuw vandaan? Blijkbaar was er een kat helemaal niet blij. Patchpaw stak haar kop in de lucht en snoof heel diep in, zoals ze andere Apprentice had zien doen. Alle geuren kwamen over haar heen en geschrokken keek ze om. Waren er zó veel geuren? Hoe wist ze dan welke van die kat was die niet blij was? Toen trippelde ze maar een weggetje waarvan ze dacht dat ze het geluid had horen komen.

"Laat me met rust" Nou, het was duidelijk dat Patch de goeie weg gekozen had. Ze liep de bosjes uit. "Waarom ben jij niet blij?" vroeg ze nieuwgierig en ze zette grote ogen op toen ze zag hoe bóós deze kater wel niet was. Zo boos had ze nog nooit iemand gezien! "Wat is er?" vroeg ze nu voorzichtiger en ze schuifelde nog wat naar voren.


Please, tell me why. {OPEN} 10z910h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Please, tell me why. {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: