» w h i s p e r s in the dark. -- & crossfaith 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 » w h i s p e r s in the dark. -- & crossfaith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
» w h i s p e r s  in the dark. -- & crossfaith DPKsfdL
» yowsah!
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 19 moons.
Gender:
Rank:
Gravestone
BerichtOnderwerp: » w h i s p e r s in the dark. -- & crossfaith   » w h i s p e r s  in the dark. -- & crossfaith Icon_minitimezo 17 nov 2013 - 12:00

TAG: crossfaith

WORDS: 342

MOOD: pleased
how sad it would be, should laughter disappear.
ohman this took forever to write ;n;
Hij voelde de prikkende dennennaalden bijna niet onder zijn voetkussentjes. Muisstil sloop hij dichter naar het eekhoorntje toe. Spieren gespannen, adem onder controle... Nog iets dichterbij, een beetje nog... De dennennaalden dempte zijn toch al stille stappen, de varens en schaduwen verstopte hem volledig. Het eekhoorntje had hem nog helemaal niet door, zat nog steeds aan een nootje te knagen... Gravestone bleef stilstaan, zeegroene ogen vastgekleefd aan zijn toekomstige vangst. Hij zakte iets door zijn achterpoten en zette zich toen af. Klauwen haakte zich in de rode staart van zijn prooi en raakte toen weer los. Het eekhoorntje begon te rennen, luid piepend en achtervolgd bij een blazende Gravestone. Het duurde niet lang voordat Gravestone zijn klauwen weer in het beestje kon planten en hem snel en bijna pijnloos kon doden. Een kleine, tevreden grijns verscheen op zijn gezicht voordat hij de eekhoorn in zijn bek nam en verder trippelde, opzoek naar een plek om hem te begraven terwijl hij verder jaagde.

Pas toen de wind draaide rook Gravestone de geur van een andere kat en herkende deze als één van zijn mede-Shadowclan Warriors. Hij likte even over zijn neus en trippelde toen verder. De ander was vast aan het jagen, of zo. Misschien kon Gravestone zijn prooi wegjagen als zijn vermoedens correct waren... Zulke grapjes vonden andere waarschijnlijk niet leuk, maar Gravestone kon zich er dood om lachen. Zijn humor was nou eenmaal... anders. Hij was er nu wel aan gewend, en de rest van de clan waarschijnlijk ook wel. De tabby kater bleef stilstaan om rond te kijken; zijn ogen schoten tussen de varens door en toen naar de dunne takken boven hem. Soms zaten er vogels daar, en Gravestone had zichzelf leren klimmen. Een goeie, dikke vogel was altijd welkom. De kater keek echter weg van de dennentakken toen hij hoorde hoe iemand op de varens stapte. Hij draaide zijn lichaam naar de ander terwijl zijn mondhoeken opkrulde in een kleine grijns. Hij legde zijn eekhoorntje voor zijn gehavende poten. ‘Hallooo, Crossfaith,’ groette Gravestone de ander.
you've offered me the best of laughs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» w h i s p e r s in the dark. -- & crossfaith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: