Breaking Dawn [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Breaking Dawn [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stagstep
Member
Breaking Dawn [Open] DPKsfdL
Endria
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Stagstep
BerichtOnderwerp: Breaking Dawn [Open]   Breaking Dawn [Open] Icon_minitimewo 20 nov 2013 - 20:10Open


In de morgenschering ploegde de grote kater de heuvel op. Het was erg vroeg en het was een koele newleaf ochtend, en Stagstep bedankte starclan voor zijn dikke warme vacht. Windclan katten hadden over het algemeen niet zo'n lange vacht, maar hij vond het niet erg. Het was een deel van hem en hij was blij met zichzelf zoals hij was ook al werden de katten in de warriorsden er gek van nu hij in newleaf weer begon uit te haren. Zelf was hij er wel blij mee, omdat het onprettig was als hij met warm weer nog vast zat in zijn wintervacht, maar hij werd er zelf ook beetje gek van om overal haar tegen te komen. Een klein streepje licht was al aan de horizon te zien toen Stagstep de grote rots opsprong. Het was een goed uitkijkpunt vanwaar je het hele territorium kon overzien, maar hij kwam er vrijwel alleen in de morgen en dan met een andere reden. Hij ging zitten en keek naar de horizon waar langzaam, maar zeker de zon opkwam. Stagstep hield ervan om de zon te zien opkomen als teken van een nieuwe dag, maar hij genoot vooral van de kleuren en het uitzicht. Het territorium zag er anders uit bij zonsondergang als het rode morgenlicht erop scheen en dit uitzicht zag je trouwens maar een keer per dag.Breaking Dawn [Open] Fmribq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonerain
Member
Breaking Dawn [Open] DPKsfdL
Amy But cal me AA
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Stonerain
BerichtOnderwerp: Re: Breaking Dawn [Open]   Breaking Dawn [Open] Icon_minitimewo 20 nov 2013 - 20:23

Het was nog erg vroeg toen de grijze poes het kamp verliet. Het Windclangebied was nog koud en winderig en ze vervloekte het feit dat ze zo'n korte vacht had. Maar ja, daar was je windclankat voor. Omdat ze niks anders te doen had en de prooi zich vast allemaal verstopt in hun holletjes met dit winderige weer, besloot ze om naar de outlouk rock te gaan. Stonerain trok een sprintje om haar poten wat op te warmen. Toen ze aan de voet van de berg stond, keek ze zuchtend naar boven. Nu nog de berg beklimmen en dan kon ze even genieten van het uitzicht. Al springend beklom ze de berg, maar eenmaal boven aangekomen merkte ze een andere kat op. Zo te ruiken een Windclan kater, en zo te zien eentje met een lange bruine vacht en groene ogen. 'Zeker wat riverclan in zijn bloedlijn", dacht ze ietwat jaloers. Hij had tenminste geen last van de koude windvlagen. Natuurlijk was het nu wel Greenleaf, maar ze was nog maar net begonnen wat betekende dat het toch nog aardig koud kon zijn. Ze liep wat dichter naar de kater toe en herkende hem als Stagstep. "Hallo, vind je het erg als ik erbij kom zitten?", vroeg ze vriendelijk.


Breaking Dawn [Open] 2i0tath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagstep
Member
Breaking Dawn [Open] DPKsfdL
Endria
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Stagstep
BerichtOnderwerp: Re: Breaking Dawn [Open]   Breaking Dawn [Open] Icon_minitimewo 20 nov 2013 - 21:18

Stagstep staarde nog steeds genietend naar zijn uitzicht toen hij plotseling een stem achter zich hoorde en zich omdraaide. "Hallo, vind je het erg als ik erbij kom zitten?" Vroeg de poes die hij herkende als Stonerain. “Natuurlijk niet!” Zei hij vrolijk. “Kom erbij.” Stagstep was een kater die rust en stilte kon waarderen, maar hij genoot ook van het gezelschap van andere katten. Hij had van zichzelf een vrolijk karakter en hij wist altijd wel een manier om een gezellig gesprek te beginnen waardoor andere katten ook van zijn gezelschap hielden. Hij glimlachte naar de vriendelijk naar de poes waarna hij weer naar de horizon keek. “Ik houdt van de zonsopgang.” Vertelde hij de poes. “De meeste katten houden meer van de zonsondergang waarschijnlijk omdat ze daar niet vroeg voor op hoeven te staan.” Grapte hij waarna hij vrolijk verder ging. “Ze lijken eigenlijk precies op elkaar alleen houdt ik meer van de zonsopgang, omdat er dan een nieuwe dag begint. Het einde van de dag vindt ik wat minder dus eigenlijk zit er achter de zonsopgang wel een mooiere gedachte, vindt je niet?” Toen realiseerde Stagstep dat hij de hele tijd, maar door had zitten ratelen over wat onzin over de zonsopgang. De grote kater had er geen problemen mee om zijn gedachten met anderen te delen, alleen vonden andere katten het waarschijnlijk minder fijn om alles aan te horen.Breaking Dawn [Open] Fmribq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonerain
Member
Breaking Dawn [Open] DPKsfdL
Amy But cal me AA
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Stonerain
BerichtOnderwerp: Re: Breaking Dawn [Open]   Breaking Dawn [Open] Icon_minitimema 2 dec 2013 - 20:54

De langharige kater ratelde wat door over de zonsopgang, maar Stonerain luisterde niet echt. Ze was neergeploft naast hem en staarde wat dromerig over de vlaktes. Het Windclangebied had zo zijn charmes, vond ze. De kaalheid, de eenzaamheid die je soms omringd als je erdooreen rent.. Opeens werden haar gedachten onderbroken door een vraag van Stagstep. "... Vind je niet?" Een beetje de klust kwijt kraamde ze maar wat uit. "Euh.. Ja, dat is zo.. Euh..". Een beetje beschaamd keek ze hem aan. Haar gele ogen straalden ook wat ingehouden gelag uit voor haar eigen stommiteiten.
~Kort, flut en laat, I know xD~


Breaking Dawn [Open] 2i0tath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Breaking Dawn [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: