When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open} DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1335
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 64 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open}   When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open} Icon_minitimedi 26 nov 2013 - 19:34


Someone please!
             Step next to me...
              And say what I'm doing.
               'Cause I don't know it anymore.

               I'm crazy?


Stilletjes was de zwartwitte kater het Camp uitgegaan, wat normaal was voor zijn doen-meestal-, maar ditmaal hingen zijn schouders laag en botste hij meerdere keren tegen anderen aan. Bij hun gescheld en geklaag had hij enkel wat gemompeld en was toen weer verder gegaan. Dwars door het hoge gras liep hij, in een rechte lijn. Muizen vluchtten weg, maar hij lette nergens op. Pas toen hij struikelde over een steen keek hij even op en krabbelde weer overeind. Met een zucht schudde Silhouettepaw zijn vacht uit en keek naar zijn pootje...Dat deed pijn. Het gloeide zelfs een beetje, zo hard was het gegaan. Zodoende vervolgde hij zijn weg hinnikend , terwijl hij bij elke te harde stap "Auw" zei. Zodoende kwam Silhouettepaw met veel geauw en gekreun bij Small Lake aan. Water? Misschien hielp het wel? De kat vertikte het om naar Brindlepool te gaan... Silhouettepaw ging naar water toe en ging er bij zitten. Na enige getwijfel stopte hij zijn zere poot erin. Rillingen schoten door zijn lijf heen, maar al vlug wendde hij en werd de pijn minder... Opeens voelde hij wat raars in zijn ooghoek en verbaasd boog hij naar beneden om zijn spiegelbeeld te kunnen zien. In het rimpelende water keek hij recht in zijn oog en zag iets glinsteren...Een traan? Hij snifte en de traan gleed naar beneden. Fantastisch...Kon er ook nog wel bij? Opeens begreep hij zijn rare gevoel en zijn houding... Hij had verdriet. Maar waarover? Had hij slecht gedroomd? Silhouettepaw peinsde zijn kop en dacht diep na, maar niks kwam in hem op. Intussen gleed de tweede traan naar beneden. Silhouettepaw zuchtte en ging liggen...Zijn poot werd gevoelloos door het koele water. Silhouettepaw legde hem op het droge en legde zijn kop op zijn poten. Waarom moest hij nou huilen? Dingen schoten door hem heen. Ook de eerste keer dat hij gehuild had, bij de dood van zijn ouders en daarna, bij de dood van zijn zusje... Daarna had hij nooit meer gehuild...Verdriet was niet echt een gevoel wat bij hem paste.  Meer woede of wraaklust...Silhouettepaw dacht aan enkele redens. Posoinpaw? Haar nachtmerries en hoe graag hij haar wou helpen...Terwijl hij niet wist hoe. Meteen voelde hij een brok in zijn keel...Firework? Die hem wou helpen en zo aardig was? Terwijl Silhouettepaw hem enkel bedroog...De brok werd groter. De twee katten bleven in zijn hoofd rondhangen en tranen gleden naar beneden. Moest hij doorgaan met zijn plan? Of ging hij te ver? Nee! Woedend keek hij op en krulde zijn poot...De verkeerde. Kreunend viel hij weer neer en zuchtte opnieuw. Zodoende merkte hij niet de naderde kat op...


When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open} Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When I look at my reflection, I see hidden tears. But I don't no why. {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: