Aren't we all running? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Aren't we all running?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aren't we all running? DPKsfdL
Hear me roar
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Badgerpaw'
BerichtOnderwerp: Aren't we all running?   Aren't we all running? Icon_minitimezo 1 dec 2013 - 12:11

Badgerpaw was erg stil geworden de laatste paar dagen. Zijn moeder was .. niet zijn echte moeder .. maar Lostvoice was zijn moeder. Hij had het niet erg gevonden en had haar opgezocht om te zeggen dat hij van haar hield- ook al kende hij haar nu pas. Helaas sliep ze en omdat hij haar niet wakker wilde maken was hij weer rechtstreeks terug gekeerd naar zijn den. Nu zat hij hier. Dagen later. Voor de leerlingen den zich te vervelen. Zijn onnatuurlijke pluizige en dikke vacht leek wel statisch. Hij leek best wel op een ontplofte pluizenbal met een staart en een kop. Zijn mentor sliep vast nog- want het was vroeg. Erg vroeg. Badgerpaw zuchtte omdat hij de slaap niet kon vatten en keek naar de dageraad. Hij wist dat er een ochtend patrouille zou komen .. misschien als hij snel was kon hij zich daar bij aansluiten .. Hij liet het idee varen bij het idee dat hij nog naar met leerling was. Onzeker keek Badgerpaw om zich heen en besloot te blijven zitten waar hij zat.

OOC: Hawkscream & Bravesoul eerst, ergens rond het aankomen van de grens mogen de BloodClan katten inspringen c:


Aren't we all running? Xc2mvc
As wise as a badger. As gentle as a badger. As destructive as a badger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aren't we all running? DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Aren't we all running?   Aren't we all running? Icon_minitimezo 1 dec 2013 - 12:28

Er was niet echt een reden om nog langer in zijn nest te lopen piekeren. Hij kon maar beter uit zijn nest kruipen en iets voor de Clan doen, dat deed hij toch wel iedere dag. Met een lichte zucht hief hij zich op uit zijn nest en klom door de uitgang van de Warrior's Den. Petalcloud lag nog in de Nursery, met Missingkit en.. Nee. Alleen met Missingkit. Zijn oren lagen al snel weer in zijn nek en zijn ambere ogen weerspiegelden weer dat immense verdriet. Zijn ademhaling haperde even, maar toen Hawkscream zijn kop een paar keer had geschud stapte hij weer verder door het kamp. Zijn blik bleef echter hangen op een jonge Apprentice, Badgerpaw? Hawkscream trippelde op hem af, zijn ambere ogen vervalst met een neutraal-vriendelijke blik. "Hey Badgerpaw," Begon hij, maar kon zich er niet toe zetten om te glimlachen. "Misschien kunnen wij een paar katten bij elkaar rapen om de ochtendpatrouille te doen?" Misschien zou het wel beter zijn als hij zich even onder de katten begaf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aren't we all running? DPKsfdL
Hear me roar
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Badgerpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Aren't we all running?   Aren't we all running? Icon_minitimezo 1 dec 2013 - 12:52

Badgerpaw keek een beetje verwachtingsvol om zich heen al wist hij dat er nog lang geen mede leerling wakker zou worden. Wie zou er nu zo vroeg opstaan? Zwijgend dwong hij zichzelf om zich volwassen te gedragen en keek hij met een boze blik voor zich uit alsof hij de wacht hield. 'Hey Badgerpaw," Badgerpaw keek met een ruk op naar de oudere warrior en hij stak zijn borst vooruit en pufde zijn vacht uit. "Misschien kunnen wij een paar katten bij elkaar rapen om de ochtendpatrouille te doen?" Een glimlach kroop op zijn lippen en hij sprong omhoog. "Écht!?" Miauwde hij misschien iets te opgewonden en hij hield zichzelf in om niet op en neer te springen als een blije kit. "Graag ik ben nog nooit op een patrouille geweest!" Miauwde hij eerlijk met grote ogen van ontzag en hij keek over Hawkscream zijn schouder toen hij een kat langs zag komen. Wauw .. hij ging echt op patrouille! was dit geen grapje? "Oké leidt de weg, Hawkscream-meneer .. ik zal zo goed mogelijk opletten of er geen vijanden het kamp binnen komen" Besloot hij met een vastberaden blik.


Aren't we all running? Xc2mvc
As wise as a badger. As gentle as a badger. As destructive as a badger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aren't we all running?   Aren't we all running? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aren't we all running?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: