old, good times. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 old, good times.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightleaf
Member
old, good times. DPKsfdL
eva
948
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 maand
Gender:
Rank:
Lightleaf
BerichtOnderwerp: old, good times.   old, good times. Icon_minitimedo 5 dec 2013 - 19:21

Lightpaw stapte voorzichtig lang de brokken puin. Overal lag er as en stukken van wat ooit haar thuis is geweest. Ze kreeg tranen in haar ogen bij alle goede herinnering die dit beeld haar opriepen. De laatste tijd ging ze vaker weg. Meestal automatisch naar hier. Ze hoopte dat de anderen het een beetje zouden begrijpen. Al wou ze het niet tonen, nu was het overduidelijk te zien, de bruine poes had heimwee. Het lege gevoel had ze niet vaak gehad. Haar pootjes maakten afdrukken in de as. Ze sloot haar ogen en riep herinneringen op. Tot haar groot verdriet waren sommige delen wazig. Katten die deel uitgemaakt hadden van haar leven waar plots verdwenen. Als de bladeren die nu vielen van de bomen. Normaal was ze altijd vrolijk bij het plaatje van de vallende bladeren, nu bracht het alleen maar verdriet mee. Er klonk een geluid door haar gedachten heen. Met een zucht draaide ze zich om. Ze zag niets. De bruine poes besloot er niet veel aandacht aan te schenken, hoewel het haar verbaasde dat op deze plek nog dieren zouden zijn, nam ze aan dat het toch zo'n geval was. Of iemand die haar eigen verdriet ook deelde.


wie ik ben? Ik ben niemand, ik ben mezelf.

old, good times. 313p2qg
Bedankt:
 
Lightleaf/Fantasypaw.
the things we lose have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect- luna lovegood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
old, good times.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: