>>Can't be better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 >>Can't be better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfsong
Member
>>Can't be better DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank:
Wolfsong
BerichtOnderwerp: >>Can't be better   >>Can't be better Icon_minitimevr 6 dec 2013 - 17:42


De dennennaalden op de grond voelden een beetje prikkelig aan, maar haalde verder niks uit. Wolfsong's poot zakte langzaam voor zich neer, om zo weer een stap dichterbij de grijze muis te komen. Zijn lichaam raakte bijna de grond, en zijn stappen waren geruisloos. Zijn oranje ogen staarden recht vooruit, naar de muis die zich een eindje uit zijn hol had gewaagd. Nog een stap zette Wolfsong, om daarna een sprong te wagen. Wolfsong's vlijmscherpe nagels doorboorde het kleine nekje van het dier. Hij zuchtte, en keek met een kleine grijns naar het lijkje. Wolfsong lichtte zijn ogen naar de hemel. En stuurde snel een extra bedankje naar de starclan. Wolfsong liet zijn tanden om het slappe lichaampje van de muis glijden en stond op, om zijn route richting het kamp verder te zetten. Hij wist dat hij er over een tijdje wel zou zijn. Toen spitste Wolfsong zijn oren, en keek om. Om daar aan de horizon een kat ze zien lopen.  


>>open


>>Can't be better 68rima
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Echosound
Member
>>Can't be better DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 wise Moons
Gender:
Rank:
Echosound
BerichtOnderwerp: Re: >>Can't be better   >>Can't be better Icon_minitimevr 6 dec 2013 - 17:46

De fel gekleurde bladeren onder haar grijze poten waren tenminste nog niet nat. De laag eronder zou dit waarschijnlijk wel zijn, maar met 'what if'-vragen hield ze zich totaal niet bezig. De grijze poes had net een eekhoorn weten te vangen en had de pluimstaart tussen de wortels van een oude boom verstopt. Dit zou haar laatste rondje door het bos zijn voordat ze weer zou terugkeren naar het kamp, de jacht had haar al aardig uitgeput en zo jong was ze niet meer. Echo snoof toen ze een donker grijze vacht zag en haar blik werd meteen gericht op de jonge Warrior, Wolfsong, tevens haar jongere broertje. "Wolfsong." Sprak ze met een neutrale stem, wat al aardig was voor Echo zelf, en gaf hem een klein knikje.


>>Can't be better K2xu12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfsong
Member
>>Can't be better DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank:
Wolfsong
BerichtOnderwerp: Re: >>Can't be better   >>Can't be better Icon_minitimeza 7 dec 2013 - 18:57


Wolfsong herkende de warrior als Echosound. Zijn oudere zus. "Wolfsong." knikte Echosound hem toe. Wolfsong knikte terug. "Echosound." begroette hij haar, het klonk een klein beetje als gemurmel door de grijze muis in zijn bek. De muis die bijna dezelfde kleur had als zijn eigen vacht. Wolfsong had het niet echt op familiebanden, hij vond het niks speciaals. Je koos familie immers niet zelf, dus vond hij vrienden belangrijker. Niet dat een familielid geen vriend kon worden. "Hoe gaat het met je?" besloot hij na een tijdje te vragen. Erg spraakzaam was hij nooit geweest.


>>Can't be better 68rima
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
>>Can't be better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: