Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skewpaw
Member
Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN] DPKsfdL
Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN]   Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN] Icon_minitimedi 10 dec 2013 - 19:40


Een kortharige witte kattin liep gracieus door de Highlands, haar gezicht werd gesierd door een grote bruine vlek - die bijna iets weghad van een soort pootafdruk - haar blauwe ogen hadden prachtig kunnen zijn, ze hadden immers bijna dezelfde kleur als het water uit de rivier, maar tot haar verdriet veegde haar oogafwijking deze schoonheid bijna compleet weg. Het was ook niet al te verrassend dat haar naam Skewpaw luidde, drie keer raden wat haar Warrior naam zou worden. Als ik überhaupt al zover zou komen.. Ik zal vast nooit goed genoeg worden voor Warrior, waarom was ik niet gewoon normaal? Zonder die stomme schele ogen.. Dacht de vrouwelijke Riverclanner. Diep in gedachten verzonken lette ze eigenlijk helemaal niet meer op haar omgeving, iets wat ze eigenlijk wel had moeten doen. Voor hetzelfde geldt was er een kat uit een andere Clan, die hun territorium was ingeslopen. Of een muis de overstak, wacht.. Een muis? Voor de witte poes het wist lag ze op de grond, een muis spurtte geschrokken bij haar vandaan. Snel krabbelde Skew overeind, hevig hopend dat niemand haar val had gezien. De kattin voelde haar wangen warm worden, dat was eh.. beschamend..

||Ganzenopdracht ~ OPEN||


Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN] 30thvkp
Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stupid mouse.. [Ganzenopdracht ~ OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: