[TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw] DPKsfdL
Lizzard
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥20 moons♥
Gender:
Rank:
Crystalheart
BerichtOnderwerp: [TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw]   [TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw] Icon_minitimedi 24 dec 2013 - 21:12My Heart Is Just A Crystal...tag: Flowerpaw & Wolfpaw

words: 183

notes: Are you readeeeeeeeeeeeeh?
Een vermoeide geeuw verliet de grijze poes haar opengesperde mond, terwijl ze haar poten om te beurten uitstrekte. Vandaag moest ze haar 2 Apprentice een eerste training gaan verschaffen, en ze had echt geen idee wat haar te wachten stond... Het was een kater, en een poesje, dus hopelijk klikte het wat tussen die twee; anders zat ze met een best wel groot probleem! Wolfpaw was pas zijn sibling Appleblossom verloren, die Rogue was geworden door de Clan te verlaten... Flowerpaw had als kitten een sibling verloren, dus zaten ze beide in hetzelfde schuitje. Ze zou er maar beter niets over zeggen tijdens het trainen want dat zou ze nog wel eens goed kunnen afschrikken. Ze wandelde de Warriors Den uit, schraapte wat prooi van de prooistapel af en slenterde met het diertje in haar mond richting de uitgang van het camp. Daar had ze namelijk afgesproken met de jonge katjes. Voorzichtig knabbelde ze aan het konijn dat ze bij had, en ging zitten. Haar grijze gestreepte staart krulde ze rond haar voorpoten, en rustig wachtte ze met haar ijsblauwe ogen rondturend.

robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw] DPKsfdL
Bo Merkens
30

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons, but i didn't get a mentor yet... Pinepaw does
Gender:
Rank:
Flowerkit*
BerichtOnderwerp: Re: [TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw]   [TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw] Icon_minitimedi 24 dec 2013 - 21:24


Flowerdance


De kleine apprentice lag in de apprentice den, maar het voelde niet als thuis. Ze wou terug! Bij haar moeder slapen! Of bij haar vader wat af en toe mocht. Nu zou dat waarschijnlijk niet mogen. Ze wou dat haar vriendje Hillkit hier was, dan was het stukken beter. Maar Hillkit kon hier niet zijn, hij was meegenomen door een zo'n stomme havik! Hij was de enige vriend die ze had en hij was weg. Helemaal weg. Ze stond maar op, ze had hier toch niks meer te doen. Ze keek of Wolfpaw er was maar die kon ze zo snel niet zien. Ze liep maar naar buiten en zag niet veel verderop haar mentor zitten. Langzaam, bijna schuifelend, liep ze naar haar mentor. "Goedendag Crystalheart" murmelde ze bijna onhoorbaar.

TAGGED: Crystalheart & Wolfpaw; WORDS: 131; PHOENIX @ ATF


[TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw] Os10
x Flowerdance x
x I like the flowers,
i like the devodills, i like the mountains,
i like the green hills
i like the firestone.
But without you is it nothing.. x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[TRAININGSTOPIC] So... Are you readeeeeeh? [Flowerpaw & Wolfpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: