Sallows on the shore {+Leopardspots} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sallows on the shore {+Leopardspots}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sallows on the shore {+Leopardspots} DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Sallows on the shore {+Leopardspots}   Sallows on the shore {+Leopardspots} Icon_minitimeza 11 jan 2014 - 16:45

Petalcloud snoof de geur van bladval op. Ze had geen hekel aan dit seizoen, ondanks zijn kou en zijn regen. Het waaide behoorlijk hard en de bomen hadden weinig bladeren meer over. De grond, daarentegen, was bedekt met een dikke laag gebladerte. Het was een zacht, nat tapijt van warme kleuren.
Ze zag weinig tweebenen meer in het gebied. Weer en wind joeg hen hun vreemde nesten in. Ze zag er één lopen, dik ingepakt in die rare vachten die geen deel van henzelf waren, maar die had ze niet van dichterbij kunen bekijken, want hij had een hond gehad. Tweebenen, vreemde wezens. Ze hielden zowel katten als honden in hun nesten, en die leken de tweebenen helemaal niet te haten. Hoe konden tweebenen zowel van katten als van honden houden, die elkaars vijanden waren? Hoe kon die ene, mysterieuze soort zowel vriend als vijand zijn van de katten?
Ze liep langs de rivier en keek naar het water. Misschien moest ze maar een poging tot vissen doen. Dat was ze gisteren ook al van plan geweest, maar doordat ze Graverobber tegen was gekomen, was ze het vergeten. Ze ging aan de oever zitten en keek naar het water. Ze hoefde niet lang te wachten voor er een kleine vis langszwom, maar ze sloeg te langzaam en miste. De vis verdween in de diepte. Petalcloud schudde haar kop. Ze moest even inkomen. Ze had al niet meer gejaagd sinds de geboorte van haar kittens. Concentreer je op het water, dacht ze streng, terwijl ze de gedachte aan de kittens van zich af duwde.
Ze wist een klein visje te vangen, maar ze kon er niet erg blij om zijn. Die ene gedachte aan Missingkit en haar broer hadden haar somber gemaakt. Ze keek op en zag nu pas de bomen die aan de overkant van het water stonden. Waterwilgen, sallows. Petalcloud probeerde aan iets anders te denken, maar het beeld van Hawkscreams kleine evenbeeld bleef in haar hoofd opkomen. Die dichte oogjes die niet open zouden gaan, dat lieve, kleine snuitje. Sallowkit...
Ze spitste haar oren toen ze pootstappen hoorde en ze rook een RiverClan geur. Ze draaide zich om en glimlachte, proberend niet te laten merken dat het huilen haar op dit moment nader stond dan het lachen.


Sallows on the shore {+Leopardspots} 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sallows on the shore {+Leopardspots} DPKsfdL
Assie
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons ♥
Gender:
Rank:
Leopardspots
BerichtOnderwerp: Re: Sallows on the shore {+Leopardspots}   Sallows on the shore {+Leopardspots} Icon_minitimeza 11 jan 2014 - 18:29

Haar lichte ogen staarde in het kringelende water, waar ze zojuist haar poot in har gestoken om een vis te vangen. Tevergeefs, de vissen schoten weg en ze had een ijskoude, natte poot. Haar staart zwiepte wat heen en weer, ze had vandaag een goede jacht, naast haar lag een dikke waterrat die ze had gevangen toen het beest flink bezig was met het bouwen van een nest. De poes zuchtte. De vissen bleven zo diep mogelijk, vooral met dit weer. Het water was ijzig koud, er stond een harde wind. De poes hees zich overeind en een gaap verliet haar bek. Haar vlekken waren zoals gewoonlijk bijzonder schoon. De poes pakte het dikke beest in haar bek en tuurde over het enigszins stomende water heen. Een zachte stroming was er nu nog, later werd de stroom veel harder. De poes strekte zich uit en haar lichtgroene ogen keken langs de oever. Wat bubbeltjes verschenen aan het oppervlak, waarschijnlijk zwommen daar was vissen. De poes zag in haar ooghoek een riverClan poes, die ze herkende als Petalcloud. Ze probeerde zich te verschuillen, maar de poes draaide zich om, en Leopard verwachtte dat ze haar had gezien. Ze wandelde wat schuchter uit de struiken en ze plakte een glimlach op har gezicht. "Hallo, Petalcloud toch?" mompelde ze zachtjes, maar het klonk wat misvormd door de rat in haar bek, die ze snel liet vallen.


Sallows on the shore {+Leopardspots} 2v1xeh3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sallows on the shore {+Leopardspots} DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Sallows on the shore {+Leopardspots}   Sallows on the shore {+Leopardspots} Icon_minitimezo 12 jan 2014 - 18:48


De poes die tevoorschijn kwam droeg een dikke waterrat tussen haar kaken en glimlachte. "Hallo, Petalcloud toch?" murmelde ze, waarna ze haar prooi losliet. Petalcloud knikte. "Leopard... Leopard... spots?" vroeg ze. Over het 'Leopard-' was ze vrij zeker, maar ze wist niet zeker of ze het achtervoegsel goed had onthouden. Ze keek naar de dode waterrat. Petalcloud vond het er onprettig uitzien, hoe hij in zo'n onnatuurlijke houding tussen de bladeren lag. Zo achteloos op de grond gegooid. Zo achteloos gingen zij katten om met de dieren die ze doodden. Alsof het maar levenloze dingen waren. Petalcloud moest moeite doen om haar glimlach op haar gezicht te houden. Er klopte niets van. Om gestorven katten werd gerouwd, maar tegelijkertijd moordden ze zelf aan de lopende band. Hadden vissen gevoel? Treurden muizen om de dood van een familielid? Niet nu, dacht ze en ze duwde de gedachten hardhandig naar de achtergrond. Ze wilde hier niet nu over nadenken. Ze wilde niets aan Leopard laten merken. "Goede vangst," mompelde ze, met een klein gebaar naar de waterrat.


Sallows on the shore {+Leopardspots} 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sallows on the shore {+Leopardspots}   Sallows on the shore {+Leopardspots} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sallows on the shore {+Leopardspots}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: