No Oaks around 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No Oaks around

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oakburst
Member
No Oaks around DPKsfdL
T A M A R
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Oakburst
BerichtOnderwerp: No Oaks around   No Oaks around Icon_minitimema 20 jan 2014 - 15:00Met vaste tred wandelde de tabby kater door het ShadowClan territorium. De geuren van hars en naalden drongen in zijn neus, en de oude geur van een muis prikte om hem heen. Ver weg ontstonden de geluiden van andere katten, misschien zelfs wel prooi die door het bos kroop. Of nouja. Een deel kroop. Een ander deel liep misschien. Of vloog. De geur van een andere kat drong zich aan de kater op toen hij zijn mond iets opende om de lucht te proeven. Bitterhowl? De poes moest in de buurt zijn. De kater hief zijn kop bij het geluid van pootstappen.

|| BITTERHOWL ||No Oaks around Ifspx4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Oaks around FuKX05M
San
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterhowl
BerichtOnderwerp: Re: No Oaks around   No Oaks around Icon_minitimedo 23 jan 2014 - 15:59

Haar poten lieten spatten modder opvliegen, haar rood/witte vacht was besmeurd met bruine troep, toch verbeet ze het idee te stoppen. Er vloog een vogel voor haar neus, en als ze op het juiste moment sprong zou ze hem et pakken krijgen. Echter was de poes nooit zo goed geweest in jagen, omdat ze een mentor had geard die niets in haar had gezien. En in haar hoofd was ze dat ook. De poes zette zich af van de grond, maar kreeg enkel wat staartveren te pakken. Luid kwetterend vloog de vogel weg en Bitterhowl keek hem met een van irritatie zwiepende staart na. Ze spuugde de veren kwaad uit en snoof de geuren op, een kater bleek heel erg in de buurt te zijn. de poes zuchtte en besloot een kijkje te nemen. Ze draaide zich om en zag daar tot haar schrik de kater staan, waarschijnlijk had hij haar mislukte jacht gezien. "Wat?"snauwde ze hem toe. Gelijk had ze spijt van haar gemene worden, maar ze zei dat niet hardop.


No Oaks around JVfTYp2
x:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakburst
Member
No Oaks around DPKsfdL
T A M A R
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Oakburst
BerichtOnderwerp: Re: No Oaks around   No Oaks around Icon_minitimedi 28 jan 2014 - 13:35


De rode poes voor hem bleek inderdaad Bitterhowl te zijn. De kater had nog net een moment van haar mislukte jacht opgevangen, en de poes keek hem niet al te vriendelijk aan. 'Wat?' werd hem toegesnauwd. Oakburst was zelf de hele dag al niet in een al te best humeur geweest. Hij had gehoopt dat Bitterhowl hem wat op zou kunnen vrolijken met een praatje over van alles en nog wat. Maar in plaats van hem vriendelijk te begroeten kreeg de kater.. dít. Bijna automatisch trokken zijn lippen omhoog in een grauw. 'Helemaal niets. Mag ik niet eens meer rond lopen? Is de ShadowClan ineens van jou?' Zijn ogen stonden op furieus, en zijn achterpoten waren al wat verder onder zijn lichaam gebogen om hard af te kunnen zetten, wanneer nodig. Woede raasde door hem heen, alsof zijn bloed ervan vervuld was.

OOC: Oaky is in een... gevaarlijk humeur ;p


No Oaks around Ifspx4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Oaks around FuKX05M
San
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterhowl
BerichtOnderwerp: Re: No Oaks around   No Oaks around Icon_minitimeza 1 feb 2014 - 23:08

De lippen van de kater trokken overeind in een grauw. Gelijk aangestoken door deze kwade reactie zette de poes haar haren overeind. 'Helemaal niets. Mag ik niet eens meer rond lopen? Is de ShadowClan ineens van jou?'zei hij en zijn ogen richtte zich furieus op haar. Bitterhowl blies naar hem. Ze trok niets aan van zijn gespannen aanvalshouding. "Nee, heb ik dat gezegd dan?!"spuugde ze hem toe. "En nee, je mag niet door het territorium lopen als je zwaar nodige prooi verjaagd en de jacht van een warrior verstoord!" Zei ze ietwat uitdagend en beschuldigend. Natuurlijk had de kat haar prooi niet weggejaagd, maar het was zo makkelijk hem daar de schuld van te geven. Dus maakte ze daar gebruik van

sorry laat D;


No Oaks around JVfTYp2
x:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakburst
Member
No Oaks around DPKsfdL
T A M A R
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Oakburst
BerichtOnderwerp: Re: No Oaks around   No Oaks around Icon_minitimedo 6 feb 2014 - 19:54

'Nee, heb ik dat gezegd dan?!' spuugde de rossige poes de woorden in zijn richting. 'Nee. Maar zo kom je wel over, jij...' Zijn stem ging langzaam over in gegrom, bij de laatste woorden. 'En nee, je mag niet door het territorium lopen als je zwaar nodige prooi verjaagd en de jacht van een warrior verstoord!' Dit werd uitdagend, maar ook beschuldigend uitgesproken. 'Ik? De jacht van een warrior verstoren? Oh nee, dat was nog niet eens een apprentice, wat ik daar heb zien jagen. En ik doe enkel aan het vangen van prooi. Maar ik had toch wel verwacht dat jij deze had kunnen hendelen, Bitterhowl.' Zijn toon was zowel beschuldigend en streng als uitdagend en kwaad.


No Oaks around Ifspx4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No Oaks around
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: