Fallen star's 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fallen star's

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fallen star's DPKsfdL
Nathzz 8>
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 23 Moons||
Gender:
Rank:
Nightshade
BerichtOnderwerp: Fallen star's   Fallen star's Icon_minitimedo 23 jan 2014 - 16:15

Het was nacht, en Nightshade verliet het kamp. Het was eigenlijk niet toegestaan alleen in de nacht het kamp uit te gaan. Maar aan deze regel hielt Nightshade zich gewoon niet. Zijn naar was niet voor niets Nightshade – of wel, nacht schim. Hij voelde zich op zijn gemak in het donker, wat dat betreft had hij net zo goed een Shadowclan kat kunnen zijn. Maar voor dat was zijn bouw niet geschikt. Hij was slank, had lange poten, een lange staart, en lenige spieren. Voor het sluipen en door struiken heen gaan zou hij te slungelig zijn. Maar bij het jagen op snelle prooien, dan kon je daar helemaal niks van merken. Sluipen ging het ook prima af in het open. Hij liep door en kwam bij Outlook rock aan, een plek waar je zich had op het hele territorium, en meer. Vanaf hier kon hij alles zien. Hij ging op zijn rug liggen en keek naar de lucht, naar de sterren, een beeld dat hem altijd tot rust maakte, waar door hij ging ontspannen. Hij glimlachte lichtjes, en die glimlach werd groter bij het zien van een vallende ster. Helaas was er bijna nooit een mogelijkheid om een nacht lang alleen te zijn, want er naderde gezelschap. Hij ging zitten en zijn fijne uitdrukking verdween van zijn gelaat, en die bekende strakke uitdrukking kwam terug op zijn gezicht.


Fallen star's 3rnev
Shades at Night:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
Fallen star's DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: Fallen star's   Fallen star's Icon_minitimema 27 jan 2014 - 11:36


Hij werd wakker door een geluid in de warrior’s den, Mint was altijd al een lichte slaper geweest. Hij zag nog net een schim door de ingang naar buiten lopen. Even wou hij het erbij laten zitten, maar kon toen zijn nieuwsgierigheid toch niet bedwingen. Zachtjes, om geen andere katten wakker te maken, stond hij op en liep hij de den uit. In het kamp zag hij de kat het kamp uitlopen. Nog steeds zichzelf afvragend wat de kat ging doen liep hij achter hem aan. De maan stond groot aan de hemel en het hele landschap was verlicht. Eigenlijk hield hij er niet zo van om ’s avonds in het territorium rond te lopen, maar hij wou nou wel echt weten wat die kat ging doen. Zich zo klein mogelijk makend liep de kater achter de kat aan, zachtjes en onhoorbaar. Al snel merkte Mint op dat de kat richting de outlook rock ging. Namen gingen door zijn hoofd, welke kat hield van ’s nachts rondlopen, maar hij kon er niet opkomen. Het zou wel een kat zijn die hij niet kent. Sneller dan gedacht was hij bij de outlook rock. De kat lag op zijn rug op de rots naar de sterren te kijken. Mint volgde zijn voorbeeld en zag nog net een vallende ster vallen. De wind draaide en zijn geur was nu goed merkbaar. De kat op de rots ging zitten en keek richting Mintfang. Mint kwam tevoorschijn uit de schaduwen en sprong op de rots en liep richting de kat. Hij zag nu dat het een kater was, maar kon nog steeds niet op de naam komen. ’Sorry, ik wou je niet storen.’ Mauwde hij met een glimlach naar de kater. Hij ging zitten en keek omhoog. ’De lucht is wel mooi vanavond.’ Zijn blik ging weer richting de kater voor hem. ’Heb je ook die vallende ster gezien? Dat was pas mooi.’ De glimlach bleef op zijn gelaat staan toen hij weer richting de sterren keek.
MINTFANG
Tag; Nightshade || Words; 332Fallen star's 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

Fallen star's MKN7vHE Fallen star's LcrIgCQFallen star's W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fallen star's
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: