{Bravesoul} Kill me with a beat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Bravesoul} Kill me with a beat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{Bravesoul} Kill me with a beat DPKsfdL
Ruth x)
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2Ƽ мσσηѕ σℓ∂
Gender:
Rank:
Graverobber
BerichtOnderwerp: {Bravesoul} Kill me with a beat   {Bravesoul} Kill me with a beat Icon_minitimedo 30 jan 2014 - 20:21

Met een machtige sprong leek Graverobber bijna uit de struiken te exploderen en begroef hij zijn nagels in de zachte pels van de muis. Met een vlugge beet maakte hij een einde aan de jacht en hief hij zijn kop omhoog. Met een rustige en zelfverzekerde blik in zijn ogen veegde hij de kleine bloedvlekjes van zijn lippen en begroef hij de muis. Deze zou hij later wel ophalen.

{Eerste post voor Bravesoul}


{Bravesoul} Kill me with a beat MVmV3kD
:Gravie:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bravesoul
StarClan
{Bravesoul} Kill me with a beat DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: {Bravesoul} Kill me with a beat   {Bravesoul} Kill me with a beat Icon_minitimezo 2 feb 2014 - 11:06

De kater trok zijn neus wat op toen zijn poot een klein stukje wegzakte in het dunne laagje sneeuw wat er sinds een paar dagen weer lag. Een ijzige wind kwam hem tegemoet en hij rilde kort. Ja, deze wind kon zelfs een beetje door de achterlijk lange vacht van de tabby heendringen. Zijn ambere ogen schoten van links naar rechts toen hij wat lawaai hoorde in de verte. De kater besloot een kijkje te nemen en besloot zo stil als hij kon verder te gaan, je wist het namelijk maar nooit met die andere Clans. De kater had de wind zo, dat de andere kat hem niet kon ruiken. De sneeuw knarspte een beetje onder zijn poten. Op zijn hoedde duwde hij zijn kop door het struikgewas heen, maar een vlaagje RiverClan geur kwam hem tegemoet. Hij haalde opgelucht adem en zag een zwarte kater die net een muisje begroef. "Mooie vangst.. Graverobber, niet?" Zijn stem klonk wat vragend en hij hield zijn kopje wat scheef.


{Bravesoul} Kill me with a beat 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Bravesoul} Kill me with a beat DPKsfdL
Ruth x)
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2Ƽ мσσηѕ σℓ∂
Gender:
Rank:
Graverobber
BerichtOnderwerp: Re: {Bravesoul} Kill me with a beat   {Bravesoul} Kill me with a beat Icon_minitimema 10 feb 2014 - 20:18


Met een machtige sprong leek Graverobber bijna uit de struiken te exploderen en begroef hij zijn nagels in de zachte pels van de muis. Met een vlugge beet maakte hij een einde aan de jacht en hief hij zijn kop omhoog. Met een rustige en zelfverzekerde blik in zijn ogen veegde hij de kleine bloedvlekjes van zijn lippen en begroef hij de muis. Deze zou hij later wel ophalen. Hij draaide zich om bij het geluid van een warme stem. "Mooie vangst.. Graverobber, niet?" Een brede glimlach drong door Graves lippen. "Dankje. Ja klopt de enige echte.", grinnikte hij. De zwart witte wikkelde zijn staart rond zijn gespierde poten. "En jij bent... Bravesoul?" Hij veegde met zijn staart wat sneeuw weg.


{Bravesoul} Kill me with a beat MVmV3kD
:Gravie:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Bravesoul} Kill me with a beat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: