Training 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Training DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden
Gender:
Rank:
Naughtypaw
BerichtOnderwerp: Training   Training Icon_minitimema 7 feb 2011 - 15:02

Naughtypaw gaapte luidruchtig en ging nogmaals verliggen. Moe als hij was van de reis naar de ceremonie, was hij niet meer op de been te houden. Hij rolde zich op tot een balletje en viel in slaap. De volgende ochtend was hij nauwelijks wakker te krijgen. Hongerig opende zijn ogen en keek in het rond. Waar was hij? Oja, in de apprenticeden. In eens schoot hem iets te binnnen. In de apprenticeden? Zijn eerste training was vandaag! Gelijk sprong hij op om zijn mentor te gaan zoeken. Zijn honger was hij alng vergeten. De frustratie sloeg meteen toe, want hij kon zijn mentor Aqualight niet vinden." He bah, waar is ze nu?" Mompelde Naughtypaw boos. Toen pas had hij tijd voor zijn knorrende maag. Snel liep hij naar de prooistapel en zocht wat lekker vlees uit. Hongerig viel hij aan. Nu kon hij tenminste goed zoeken, want met een lege maag gaat het helemaal mis. Opgewonden rende hij naar de warriorsden en zocht naar Aqualight. Al vlug had hij haar gevonden." wakker worden! Eerste training!" Riep hij luid, zodat zijn mentor hem kon horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aqualight
Member
Training DPKsfdL
234

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Aqualight
BerichtOnderwerp: Re: Training   Training Icon_minitimema 7 feb 2011 - 15:33

Aqualight's oren trokken even en Aqualight knipperde met haar ogen. Het laatste wat ze had gehoord was Brokenstar's bulderende stem, die had geschald over de open plek. Help! Aqualight sperde haar ogen wijd open. Ja, hoor! Ze was gewoon in slaap gevallen. Ze had de ceremonie niet eens meegemaakt. Ze probeerde zich weer iets van de avond te herinneren. Ze had wel enkele katten naar haar zien kijken, 's avonds, waarschijnlijk na de ceremonie. Het ging over Naughtypaw en ze hadden steeds heel erg sneaky naar haar gekeken, alsof het haar niet was opgevallen. Dat betekende dus dat zij Naughtypaw als Apprentice had. Aqualight zag een waas voor zich komen en voelde dat ze wel kon huilen. Brokenstar had Naughtypaw voor haar verkozen, maar ze wist niet of ze hier wel klaar voor was. Ze probeerde op te staan. Zoals ze al verwacht had, rokken haar spieren en protesteerden die heftig. Met gevolg dat Aqualight weer neerviel. Ze hoorde plotseling geschreeuw. De stem was van Naughtypaw en Aqualight moest ondanks de pijn enorm lachen. Ze stond op en liep zwakjes naar de open plek van het kamp. Daar viel ze uitgeput neer. Ze pakte een muis en schoof die naar haar toe. 'Naughtypaw!' siste ze zacht, zodat de kater zich zou omdraaien. Hier zou ze niet beter door bekeken worden. Een Apprentice die 's morgens zat te gillen in de Den. Ze zuchtte. Ze wou niet dat hij zag dat ze zwakjes was. Haar littekens en haar bloedrode wonden verrieden echter dat ze gewond was. Ze keek naar Naughtypaw. Hij zat vol energie. Aqualight trok de conclusie dat hij gegeten had, aangezien heel de prooistapel in de war lag. Ze schudde zuchtend haar hoofd en keek naar haar Apprentice. Een gegrinnik kon ze niet laten. Ze at rustig haar prooi. Toen stond ze op en keek naar Naughtypaw. Ze moest even herhalen in haar hoofd waar ze moest beginnen. 'Ten eerste moet je je mentor rustig begroeten en niet schreeuwend door de Den lopen. Zo wek je alleen maar boze reacties van andere katten op,' bestrafte Aqualight Naughtypaw streng, maar ze gaf hem een samenzweerdige knipoog. Eigenlijk was dit wel grappig. Toen keek ze hem losser aan. 'Goedemorgen, Naughtypaw,' zei ze toen rustig en ze gaf hem een lik over zijn kopje. 'Laten we dan maar gaan voor je training,' zei Aqualight en ze stond op. Ze voelde haar spieren protesteren en viel gelijk op de grond. Ze schudde boos haar kopje en stond koppig weer op. Ze ging half hinkelend en half lopend naar de ingang. 'Een klein ongelukje,' zei ze tegen Naughtypaw. Ze wou hem niet ongerust maken over de moordende Evileye en Shadowfur. Dan zou hij misschien het kamp niet eens meer uitdurven. Nee, dat moest Aqualight niet hebben. Ze liep verder het territorium uit. 'Laat me is zien hoe snel je kan rennen,' zei ze toen tegen Naughtypaw, terwijl ze hem een bemoedigende knik gaf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Training DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden
Gender:
Rank:
Naughtypaw
BerichtOnderwerp: Re: Training   Training Icon_minitimewo 9 feb 2011 - 18:54

Verbaasd keek Naughtypaw naar de kreunende Aqualight, en haalde toen zijn schouders op. Het zou hem een worst wezen wat er met zijn mentor was gebeurd. Dus knikte hij en begon zo hard hij kon te rennen. Het zand stoof achter hem op. Naughtypaw ging op het gras rennnen, zodat er niet van alles in het rond stoof. Maar dat hielp niet, want de kluiten aarde vlogen je nu om de oren. Boos schudde hij zijn kopje en probeerde ervoor te zorgen dat zijn poten niet zo hard in het gras terechtkwamen. Dat hielp echter maar een beetje. De wind bleef maar langs zijn oren suizen, net zolang hij er koppijn van kreeg. maar Naughtypaw liet zich niet zomaar stoppen en rende dapper door. Eindelijk had hij zijn top tempo bereikt. En hij liet zich moe in het zand vallen, vlak naast Aqualight. Nieuwschierig keek hij naar zijn mentor. Zou zij het goed genoeg vinden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aqualight
Member
Training DPKsfdL
234

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Aqualight
BerichtOnderwerp: Re: Training   Training Icon_minitimewo 9 feb 2011 - 20:38

Aqualight had inmiddels opgemerkt dat Naughtypaw had gezien dat ze pijn had. Hij bleek zich er niks van aan te trekken, wat voor Aqualight in groot voordeel kwam. Ze keek naar Naughtypaw, die begon te rennen. Ze lette goed op hoe zijn poten terechtkwamen. Doordat Naughtypaw het te graag wou, gingen zijn poten veel te hard in het zand, waardoor het zand rond zijn oren vloog. Aqualight zou hem hier zeker op terechtwijzen. Een Clankat, van een andere Clan dan, zou hem zo zien aankomen. Dat moest ze niet hebben. Ze keek naar hem. Hij maakte zich ook veel te moe. Misschien moest ze iets duidelijker in haar opdracht zijn. Ook blies de wind zijn geur goed mee. Er waren veel punten waar ze iets aan moesten doen. Toen Naughtypaw naast haar kwam, duidelijk uitgeput, wachtte Aqualight een moment tot Naughtypaw weer een beetje zijn rust had gevonden. Ze keek Naughtypaw aan en begon toen te spreken. 'Je wou te graag,' zei ze, terwijl ze hem aankeek om dit even tot hem te laten bezinken. 'Je poten trapten hierdoor te hard in de aarde. Hierdoor kunnen verse, stevige afdrukken achterblijven. Ook kan een andere Clankat je zo horen en zien aankomen,' zei Aqualight, terwijl ze hem even kort aankeek. 'De wind blies jouw geur naar mij toe, zodat ik je goed kon ruiken. Je moet proberen om een beetje te keren als je merkt dat de wind te veel naar je toegedraaid is, snap je?' vroeg Aqualight, terwijl ze de Apprentice aankeek. 'Probeer het nu nog eens en probeer op deze punten te letten,' zei Aqualight, terwijl ze moeizaam opstond. Ze wachtte even tot Naughtypaw weer voldoende energie had. 'Maar loos eerst even je moeheid. Dadelijk beginnen we weer,' zei Aqualight, terwijl zij zich weer liet neerzakken. Naughtypaw was niet de enige die vermoeid was. Ook Aqualight had overal kramp en voelde overal pijn. Het zou iedereen een worst wezen hoeveel pijn ze had, als ze haar taak maar vervulde. De enige die daar misschien anders over dachten, waren Raindrop en Scytheshade. Aqualight keek naar Naughtypaw. Ze wou trouwens ook niet dat haar Apprentice dankzij haar zwakker in positie werd. Alleen zou het demonstreren straks moeilijk worden. Wat als hij haar mankheid compleet kopieerde? Aqualight wou er nog even niet aan denken. Ze keek Naughtypaw aan en gaf een kort knikje. 'Nog eens. Probeer op de punten te letten die ik je gaf. Dat zou helpen,' zei ze tegen Naughtypaw, terwijl ze hem een bemoedigende knik gaf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Training DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden
Gender:
Rank:
Naughtypaw
BerichtOnderwerp: Re: Training   Training Icon_minitimewo 16 feb 2011 - 17:33

Aqualight keek Naughtypaw aan en begon toen te spreken. 'Je wou te graag,' zei ze, terwijl ze hem aankeek om dit even tot hem te laten bezinken. 'Je poten trapten hierdoor te hard in de aarde. Hierdoor kunnen verse, stevige afdrukken achterblijven. Ook kan een andere Clankat je zo horen en zien aankomen,' zei Aqualight, terwijl ze hem even kort aankeek. 'De wind blies jouw geur naar mij toe, zodat ik je goed kon ruiken. Je moet proberen om een beetje te keren als je merkt dat de wind te veel naar je toegedraaid is, snap je?' vroeg Aqualight, terwijl ze de Apprentice aankeek. 'Probeer het nu nog eens en probeer op deze punten te letten,' zei Aqualight, terwijl ze moeizaam opstond. Naughtypaw liet dit eerst even goed tot zichzelf doordringen en en stond toen op. " Ik denk dat ik straks enorme spierpijn heb." Zij hij mismoedig. Snel kwam hij in beweging. Vlug rende hij rondjes rond een boom. Naughtypaw probeerde er nu goed op te letten dat hij de speelse dingen van een kitten kwijtraakte, want die plantte hun pootjes altijd diep in de aarde. Ineens kwam een geheel nieuw gevoel naar boven. Hij leek opeens te zweven boven de grond. En toen hij naast Aqualight stopte, was hij veel minder moe. Hij wist niet beter of dit zou perfect zijn." Goed?" Vroeg hij aan zijn mentor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: