Sticks and Stones. {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sticks and Stones. {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
StarClan
Sticks and Stones.   {Open} 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Sticks and Stones. {Open}   Sticks and Stones.   {Open} Icon_minitimezo 2 maa 2014 - 20:32

Lynxfang bekeek vanaf een steen het territorium, terwijl hij luisterde naar de vreemde stilte. Hij zat er wel vaker, maar meestal hoorde hij dan wel het water stromen in de verte. Echter was de rivier keihard bevroren en moest je veel moeite doen om nog iets te kunnen horen stromen onder het ijs. Lynxfang bekeek het witte landschap, het had wel iets moois. Leafbare was altijd nog minder grauw dan Leaf-fall. Ergens was Lynxfang blij dat dat voorbij was. Nu kwam echter de tijd van de kou en de prooischaarste. Wel, de prooischaarste was voor hem geen probleem, aangezien hij de gave had om op twee muizen per dag te kunnen overleven. Als het moest een. Hij had eigenlijk nooit echt honger. Nu ook, terwijl het al even geleden is dat hij gegeten heeft. Plots besefte Lynxfang dat zijn achterwerk pijn deed en hij besloot dat hij de steen maar eens verliet en de zoektocht naar prooi ging maken. Nadat hij op een ongepaste wijze zijn achterwerk sneeuwvrij had gemaakt, vertrok hij verder het landschap in. Starclan was met hem. Een prachtige bruin konijn kwam in zijn zichtveld en Lynxfang dook meteen in jachthouding. Konijn stond niet bekend als een gemakkelijk dier om te vangen, maar misschien bleef Starclan bij hem. Lynxfang, die nogal abrupt kon zijn, sprong al op en rende het konijn achterna. Zijn mentor had hem daar vaak op aangesproken, maar Lynxpaw leerde het nooit, als Lynxfang deed hij het nog steeds. Vissen was voor hem daarom een gemakkelijk iets. Maar tja, vissen ging zo lastig nu. Het konijn was ontsnapt en Lynxfang verloor het uit het oog. In zijn ooghoek vond hij hem weer. Het konijn vertrok in zijn hol. Lynxfang vervloekte zichzelf en draaide zich om. Hier was voorlopig niks te halen. Maybe wat verderop proberen. Plots verscheen er een gestalte van een kat naast hem en geschrokken draaide hij zich om.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sticks and Stones. {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: