[+Avalanchedemon] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [+Avalanchedemon]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Glacialvoice
Member
[+Avalanchedemon] DPKsfdL
Dιεuw
136
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Glacialvoice
BerichtOnderwerp: [+Avalanchedemon]   [+Avalanchedemon] Icon_minitimema 3 maa 2014 - 15:53

Met grote stappen baande Glacialvoice zich een weg door het Windclan Territorium. De koude sneeuw maakte het voortbewegen redelijk moeilijk. Volgde een sneeuwvlok tot die op har neus landde. Snel schudde ze hem weg. Ze hield niet van sneeuw. Alleen kittens deden dat. Chagrijnig vervolgde ze haar weg. Van haar mocht het snel weer warmer worden. Maar het was een strenge winter, met weinig prooi en veel ziektes. Waarschijnlijk zou niet iedereen de einde van dit seizoen halen. Kittens en elders hadden er nu al moeite mee. Slappelingen. Geritsel in de struiken deed haar opschrikken. Meteen was ze op haar hoede. De geur van het wezen vertelde haar dat het geen prooi was. 'Show yourself!', sprak ze kil met haar altijd ijzige stem.

Eerste post voor Avalanchedemon~
Terug naar boven Ga naar beneden
Avalanche Demon
Member
[+Avalanchedemon] DPKsfdL
Anouk
241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons went by as fast as the wind
Gender: She-cat ♀
Rank:
Avalanche Demon
BerichtOnderwerp: Re: [+Avalanchedemon]   [+Avalanchedemon] Icon_minitimema 3 maa 2014 - 21:41
Rustig liep AvalancheDemon door de sneeuw. Het witte spul bleef hier en daar aan haar vacht kleven. Toch had ze er niet echt veel last van, haar vacht was kort dus het was maak een klein beetje. Ook was ze wat sterker dan de gemiddelde windclan she-cat dus had ze er ook wat minder moeite mee. Sneeuw was vervelend, het maakte vooral het jagen moeilijker. Ook kon ze er wel gek van worden dat al die kittens er zo dol op waren. Echter vond ze het nog niet zo erg, die sneeuw. Het fijne er van was dat het zo lekker koud was. Van die kou kon je alleen maar in leafbare genieten. Een wolkje verliet haar bek toen ze kort zuchtte. Iets anders dat ze ook wel leuk aan de sneeuw vond was dat andere katten zich er zo aan konen irriteren. Het topje van haar staart raakte de takken van de bosjes waar naast ze liep. Waarop ze een kille stem 'Show yourself!' hoorde zeggen. Licht schudde AvalancheDemon met haar kop, waarna ze behendig door de kale struiken heen stapte. Een bruine tabby she-cat van haar clan stond voor haar. "O wat zijn we weer vrolijk," zei ze op een even kille manier weer terug. Als deze kat haar bang probeerde te maken was dat helemaal mislukt. Snel bang was ze zeker niet, en al helemaal niet van een kille stem. Die had ze zelf namelijk even goed.
[+Avalanchedemon] Avalan10
A cold wind is blowing:
Terug naar boven Ga naar beneden
Glacialvoice
Member
[+Avalanchedemon] DPKsfdL
Dιεuw
136
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Glacialvoice
BerichtOnderwerp: Re: [+Avalanchedemon]   [+Avalanchedemon] Icon_minitimewo 5 maa 2014 - 15:02

Een grijze poes die Glacialvoice herkende als Avalanchedemon stapte uit de struiken. "O wat zijn we weer vrolijk," zei ze op een even kille manier als Glacial eerder had gedaan. De bruine tabby gronde zachtjes. Ze mocht deze poes nu al niet. 'And yóú got to dat thát?', kaatste ze kil terug. 'Oh yes, you are the Real Sun of this clan.', sprak ze sarcastisch. Glacialvoice stapte naar voren en ademde een klein wolkje in het gezicht van de poes. Daarna draaide ze zich weer om en liet "perongeluk" haar staart in het gezicht van Avalanchedemon komen. 'I don't know what you gonna do, but I don't care. I'm going to hunt.', riep ze naar de poes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Avalanche Demon
Member
[+Avalanchedemon] DPKsfdL
Anouk
241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons went by as fast as the wind
Gender: She-cat ♀
Rank:
Avalanche Demon
BerichtOnderwerp: Re: [+Avalanchedemon]   [+Avalanchedemon] Icon_minitimedo 6 maa 2014 - 11:39
'And yóú got to dat thát?' was het eerste wat de andere she-cat zei. 'Oh yes, you are the Real Sun of this clan,' ging ze verder op een sarcastische toon. "I don't know if your listening, I don't care anyway but I never said thát," ging ze op de zelfde kille toon verder. De she-cat kwam kort voor haar staan en ademde een klein wolkje in haar gezicht. Waarna deze zich omdraaide, daardoor kwam de staart van de she-cat in haar gezicht. AvalancheDemon bleef als een standbeeld staan, bewegings- en emotieloos. Dat deed haar echt helemaal niets, die kat kon doen wat ze wilde, maar haar kreeg ze niet zomaar boos. 'I don't know what you gonna do, but I don't care. I'm going to hunt,' riep ze she-cat vervolgens naar haar. Nog steeds emotie loos keek AvalancheDemon naar de kat die een stukje voor haar stond. "You know, that you're deaf doesn't mean I am..." sprak ze kill en emotieloos. Deze achterlijke she-cat kon doen wat ze wilde, maar haar doel was waarschijnlijk haar boos te blijven. Echter zou AvalancheDemon dit niet zomaar laten gebeuren. Dat zou alleen maak een teken van zwakte zijn. "And I wás hunting, 'till yóú disturbed me," zei ze na een korte stilte. I wish you good luck with trying to get me angry... bedacht ze zich. Nu was het alleen maar even afwachten wat de volgende zet van de she-cat zou zijn.
[+Avalanchedemon] Avalan10
A cold wind is blowing:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [+Avalanchedemon]   [+Avalanchedemon] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[+Avalanchedemon]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: