Crushed hopes, cursed dreams <Shrewstar> 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Crushed hopes, cursed dreams <Shrewstar>

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honeypaw'
Member
Crushed hopes, cursed dreams <Shrewstar> DPKsfdL
Annemeike
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeypaw'
BerichtOnderwerp: Crushed hopes, cursed dreams <Shrewstar>   Crushed hopes, cursed dreams <Shrewstar> Icon_minitimedi 4 maa 2014 - 19:17

Met zijn staart om zijn poten gekruld zat Amberpaw voor de Elders Den. Correctie: nu nog Amberpaw. Hij wist dat hij dit niet kon blijven ontlopen. Hij moest een keer onder ogen zien dat hij een rang had bij de Elders. Zijn droom om een Warrior te worden, misschien zelfs Leader, waren in één klap verkruimeld bij de aanval op te vos. Hij had het moeten zien. Hij had moeten weten dat het roofdier sterker was dan hij. Die klap die zijn kop kreeg op de steen had zijn ogen verwoest. Er was iets in zijn hersenen misgegaan. De klap had zijn zicht beschadigd: het enige wat hij nu kon zien was leegte. De enige kleuren die hij nog kon zien waren in zijn hoofd.
Brommend kwam hij overeind en sjokte met zijn neus in de lucht door het kamp. Hij pikte de geur van zijn Leader, Shrewstar, al gauw op en liep naar de plaats van de geur toe. Zijn snorharen streken langs een stenen wand voordat hij voor haar kon zitten. [b]“Shrewstar, ik zou je graag onder vier ogen willen spreken. Het is al even geleden dat dit is gebeurd, dus ik denk dat... dat het tijd is mijn Elder naam te bespreken” Zijn witte pupillen gleden naar de zijkant en hij staarde nergens naar. Ook al was hij koppig en kon een beetje mokken, hij kreeg toch een enorme brok in zijn keel. Dit had hij niet horen te zeggen. Hij hoorde met Boneface, zijn oude mentor, te leren vechten voor zijn Clan, te jagen, alles. Hoe hij zijn mentor wel niet teleurgesteld zou moeten hebben...

Wachtwoord still gone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crushed hopes, cursed dreams <Shrewstar>
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: