'Fallin from the Sky {& Brokensong} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 'Fallin from the Sky {& Brokensong}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Demontail
Member
'Fallin from the Sky {& Brokensong} DPKsfdL
Anouk
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Demontail
BerichtOnderwerp: 'Fallin from the Sky {& Brokensong}   'Fallin from the Sky {& Brokensong} Icon_minitimeza 8 maa 2014 - 20:26
Met twee harde klappen sloeg Demontail haar klauwen in de bast van de boom. Hier aan trok ze zich op en zette haar achterpoten er ook tegen aan. Langzamerhand klom ze de boom in. Bij de eerste de beste dikke tak die ze kon vinden stopte ze. Rustig klom ze de tak op en ging eens lekker liggen. Haar staart krulde ze rond haar poten. Niemand kon haar hier zo snel zien, en als ze dat zouden was de kans dat ze er iets van zouden zeggen klein. Het ging niemand aan dat ze in plaats van te jagen wat ging slapen. Ze sloeg haar nagels weer uit om zich wat beter vast te kunnen houden en sloot langzaam haar ogen. Een ijskoude windvlaag wekte haar uit haar slaap. Wat dromerig keek ze in het rond. Een stukje verderop kwam een konijn aan rennen. Dit was een perfecte kans om zonder al te veel moeite toch een prooi te pakken. Wat ze nu van plan was om te doen was een oude Skyclan techniek. Demontail had nooit zelf in de Skyclan gezeten maar wel katten er van zien jagen op deze manier. Op een gegeven moment begon het haar te lukken om dit na te doen. Echter was ze nog niet heel trefzeker. Zo nu en dan kwam ze boven op het dier te recht en kon het meteen doden. Echter gebeurde het vaker dat ze er net naast kwam dan dat het lukte. Rustig spande ze haar spieren voor de sprong. Nog een afzet en... Met een soepele sprong lande ze op iets zachts. Dit droeg echter niet een konijnen geur, maar de geur van een andere Shadowclan kat. Alsof er niets was gebeurt stapte ze van de kat af. "En bedankt, nu is mijn prooi ontsnapt," zei ze wat nors terwijl ze in de richting keek die het konijn was heen gerend.
'Fallin from the Sky {& Brokensong} Demont10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brokensong
StarClan
'Fallin from the Sky {& Brokensong} DPKsfdL
•Miss Emma•
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •Ageless•
Gender:
Rank:
Brokensong
BerichtOnderwerp: Re: 'Fallin from the Sky {& Brokensong}   'Fallin from the Sky {& Brokensong} Icon_minitimezo 9 maa 2014 - 14:10

Hij was niet vrolijk, en daarom even weg van het kamp. Zijn hoest werd alsmaar erger, en ook zijn ogen begonnen te prikken door de eeuwige irritatie. De kat die bovenop hem sprong was de druppel voor de toch-al-nooit-zo-vrolijke kater. Sissend sprong hij op met zijn klauwen uit, en te zien was hoe hij zijn staart liet groeien tot een abominabele grootte. "Pech gehad dan!"


Said No More Counting Dollars..
'Fallin from the Sky {& Brokensong} 2i941g8
We'll Be Counting Stars
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
'Fallin from the Sky {& Brokensong}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: