You wanted a word? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You wanted a word?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewstar
StarClan
You wanted a word? DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: You wanted a word?   You wanted a word? Icon_minitimevr 21 maa 2014 - 14:42

Haar mondhoeken krulden wat toen ze een groepje kittens vrolijk zag spelen. Niet die van haar, die waren nu waarschijnlijk met 'volwassen' zaken bezig. Met een zucht hief ze zichzelf op vier poten en wierp nog een laatste blik op de Nursery. Dit zou waarschijnlijk de laatste keer zijn dat ze hier zou liggen, straks zou ze te oud voor een bevalling zijn en nog een leven verliezen daardoor was geen optie. Rustig stapte ze de Den uit en baande zich een weg naar de Elder's Den. Finestheart had haar willen spreken, had ze gehoord, nou, dan was ze er nu. Voorzichtig stak ze haar kopje door de ingang van de Den en werd verrast door de warmte, maar ook de muffe geur. "Finestheart? Je wilde me spreken?" Vroeg ze en stapte verder de Den in, tot ze in het midden van de Den stond, met haar groene ogen zoekende naar de Elder.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
You wanted a word? 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
You wanted a word? X8k5j8J
Bo~
554
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Finestheart
BerichtOnderwerp: Re: You wanted a word?   You wanted a word? Icon_minitimevr 21 maa 2014 - 16:53


You wanted a word? 2em28fr

Saai, saai, saaaaai... dat ging er steeds door zijn kop. Met Brokensong was het wel leuker, met hem kon hij wel goed opschieten. Ja hoor, daar gingen de elders weer. Finestheart drukte zijn oren stevig tegen zijn kop. Hoevaak had hij dit verhaal al wel niet gehoord? Over Brokenstar, hoe hij leader werd. Echter deed een bekende geur zijn oren iets omhoog schieten. "Finestheart? Je wilde me spreken?" Jup, Shrewstar. Finestheart stond op, en probeerde de geur van de poes te vinden. "Ja." kwam er iets brommend uit. "Ik wil je inderdaad spreken." zei hij waarna hij een zwiep met zijn staart gaf. "Ik ben het hier zat Shrewstar, de andere elders maken me gek. Het kamp maakt me gek" zei hij tegen de poes. "Ik ben niet zo oud als hen, Brokensong ook niet." vervolgde de zwart-witte kater tegen de poes. "We zijn nog jong en fit, we horen niet manen te verslijten hier in de elders' den." het was waar, het was een feit volgens hem. "Ik snap dat wij, ik, niet meer onze taken als warriors kunnen vervullen." begon hij weer. "Maar laat ons, mij tenminste, gewoon wandelen met toezicht van één of twee warriors. Door het territorium, de rust opzoeken. Weg van de drukte van het kamp." vervolgde de kater waarna hij ging zitten. "En dat wou ik u vertellen." zei hij tegen zijn leader.


You wanted a word? Os_zps59d1bf76
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan
You wanted a word? DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: You wanted a word?   You wanted a word? Icon_minitimezo 23 maa 2014 - 10:37

"Ja." Shrew hief haar wekbrauwen op bij de toon. Nou, nou, nou zeg, zo'n toon aanslaan. "Ik wil je inderdaad spreken. Ik ben het hier zat Shrewstar, de andere elders maken me gek. Het kamp maakt me gek" Ze richtte haar blik op de zwart witte kater. "Ik ben niet zo oud als hen, Brokensong ook niet." Ze ging op een leeg mosnest zitten en knikte. Tja, konden ze niets aan doen. "We zijn nog jong en fit, we horen niet manen te verslijten hier in de elders' den. Ik snap dat wij, ik, niet meer onze taken als warriors kunnen vervullen. Maar laat ons, mij tenminste, gewoon wandelen met toezicht van één of twee warriors. Door het territorium, de rust opzoeken. Weg van de drukte van het kamp." De poes draaide wat met haar oren en keek even naar de Elders. Het was waar. "En dat wou ik u vertellen." Shrew zuchtte even en liet haar witte voorpootje over het mos gaan. "Ik zou het graag toelaten, maar nu hebben we elke Warrior nodig om zelfs maar voedsel voor jullie te regelen, snap je dat Finestheart? Als we een Warrior met jullie mee laten gaan, dan missen we misschien wel voedsel voor de Queens of voor de hardwerkende Warriors zelf. Ik ben bang dat je dit nog een seizoen moet volhouden, want we kunnen niemand missen."


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
You wanted a word? 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
You wanted a word? X8k5j8J
Bo~
554
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Finestheart
BerichtOnderwerp: Re: You wanted a word?   You wanted a word? Icon_minitimezo 23 maa 2014 - 20:39


You wanted a word? 2em28fr

Hij hoorde de poes zuchten, en Finestheart maakte zich al klaar voor een eventuele preek van de poes. "Ik zou het graag toelaten, maar nu hebben we elke Warrior nodig om zelfs maar voedsel voor jullie te regelen, snap je dat Finestheart? Als we een Warrior met jullie mee laten gaan, dan missen we misschien wel voedsel voor de Queens of voor de hardwerkende Warriors zelf. Ik ben bang dat je dit nog een seizoen moet volhouden, want we kunnen niemand missen." Finestheart spitste zijn oren, kon de poes dan niet één ding begrijpen? "Als er één warrior met ons meegaat, kan die ondertussen toch ook jagen?" gaf hij als tegen argument tegen de poes. "Ik bedoel, dan kunnen Brokensong en ik even van het territorium genieten terwijl de warrior achter de prooi aan zit."


You wanted a word? Os_zps59d1bf76
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You wanted a word?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: