Use your ears [D rizzlepaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Use your ears [D rizzlepaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beautysoul
StarClan
Use your ears [D rizzlepaw] DPKsfdL
Bo ~
818
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beautysoul
BerichtOnderwerp: Use your ears [D rizzlepaw]   Use your ears [D rizzlepaw] Icon_minitimeza 5 apr 2014 - 18:11Beautysoul ontwaakte, het was avond, tijd voor de eerste training van Drizzlepaw. Haar eerste training zou ze weer hetzelfde doen als ze met Waterpaw had gedaan. Ze zou haar zoon wakker moeten maken, want dit zou waarschijnlijk wat onverwacht voor hem komen. Met zachte stappen liep ze richting de den waar de kater zou liggen. Ze keek naar binnen en zocht haar zoon, waarna ze richting het nest liep. "Drizzlepaw" fluisterde ze in zijn oor waarna ze hem een lik over zijn kopje gaf. "Word wakker, we gaan beginnen met je training. Ik wacht op je bij de uitgang van het kamp." vervolgde ze zachtjes waarna ze bij de uitgang ging zitten, en even haar blauwe ogen richting Silverpelt keken.

[& Drizzlepaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Use your ears [D rizzlepaw] DPKsfdL
Daan.
74
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Drizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Use your ears [D rizzlepaw]   Use your ears [D rizzlepaw] Icon_minitimeza 5 apr 2014 - 19:38

Met zijn kop op de rand van zijn nest was de jonge Drizzlepaw in een diepe slaap verzonken. Zijn oogleden waren gesloten, zintuigen stonden op nul en zijn mond stond een beetje open toen hij daar zo lag te slapen. "Drizzlepaw" miauwde een onbekende stem en er volgde een luk over zijn kop. "Hmm?" vroeg hij slaperig, met zijn ogen nog gesloten en eigenlijk nog half in slaap verzonken. "Word wakker, we gaan beginnen met je training. Ik wacht op je bij de uitgang van het kamp." miauwde de stem zacht en hij hoorde afstervende pootstappen: ze was weg. Het katertje gaapte een keer met een smakkend geluid en opende toen een van zijn ogen. Echter was hij wat verward toen hij geen zon zag die op zijn pels scheen, maar het vage maanlicht wat nog net de apprentice den verlichtte. Hij stond langzaam op en slofte rustig verder, de den uit. Hij kwam buiten aan en keek naar de Silverpelt die het kamp verlichtte. Hier liep hij kalm op zijn moeder af en plofte neer voor haar neus, nog altijd wat slaperig kijkend. "Ik ben er.." miauwde hij en sloot zijn ogen nog even, denkend dat hij nog in zijn nest lag te slapen.


Use your ears [D rizzlepaw] Drizzl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautysoul
StarClan
Use your ears [D rizzlepaw] DPKsfdL
Bo ~
818
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beautysoul
BerichtOnderwerp: Re: Use your ears [D rizzlepaw]   Use your ears [D rizzlepaw] Icon_minitimeza 5 apr 2014 - 21:03Haar zoon kwam halfslapend aangewandeld. En Beauty lachte naar de kater. "Ik ben er.." hoorde ze de kater zeggen waarna zijn ogen weer dichtvielen. Beautysoul tikte de kater met haar poot aan, zodat hij niet in slaap kon vallen. "Vandaag doen we een speciale training Drizzlepaw" zei ze tegen hem. "In de nacht is het meestal zo donker, dat je eigenlijk niet alleen op je ogen kan vertrouwen. En daarom ga ik je vandaag leren om je andere zintuigen goed te gebruiken." Legde ze aan de kater uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Use your ears [D rizzlepaw] DPKsfdL
Daan.
74
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Drizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Use your ears [D rizzlepaw]   Use your ears [D rizzlepaw] Icon_minitimedi 8 apr 2014 - 22:35

Het katertje dommelde wat weg totdat een pootje hem een zachte por gaf, en zijn ogen schoten weer open. "Vandaag doen we een speciale training Drizzlepaw," zei zijn moeder vervolgens tegen het katertje en hij knikte. "In de nacht is het meestal zo donker, dat je eigenlijk niet alleen op je ogen kan vertrouwen. En daarom ga ik je vandaag leren om je andere zintuigen goed te gebruiken." Het katertje knikte dat hij het begreep en keek zijn moeder toen afwachtend aan, ondertussen met zijn oortjes draaiend om eventuele geluiden op te vangen. Hij wilde overal voor bereid zijn vannacht.


Use your ears [D rizzlepaw] Drizzl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Use your ears [D rizzlepaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: