Snow,ice and more...[Brokenpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Snow,ice and more...[Brokenpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snow,ice and more...[Brokenpaw] DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
Goldenpaw.
BerichtOnderwerp: Snow,ice and more...[Brokenpaw]   Snow,ice and more...[Brokenpaw] Icon_minitimedi 8 apr 2014 - 11:25

Met rustige passen liep de rosse poes het camp uit. De sneeuw kraakte onder haar poten en stilaan kreeg ze het koud. Ze merkte dat een waterige zon door de wolken brak en de stralen in het rond wierp. Met rustige passen liep ze verder,in de hoop wat prooi te vinden of wat avontuur. Ze liep verder en een geur van prooi kwam haar neus binnen. Ze proefde de lucht en ging erop af. Onder een boom scharrelde er een muisje rond. Ze zakte in jachthouding en sloop naar het diertje toe waarna ze afzette en het diertje ving en doodde. Daarna begroef ze het diertje onder wat zand zodra ze wat sneeuw had weg geveegd en liep verder. Een kattengeur waaide haar richting op en rustig draaide ze zich om.

+Brokenpaw


Snow,ice and more...[Brokenpaw] Nyan2
Golden:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snow,ice and more...[Brokenpaw] Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: Snow,ice and more...[Brokenpaw]   Snow,ice and more...[Brokenpaw] Icon_minitimedi 8 apr 2014 - 12:10

Hij was erg van slag dat Tinder hem zo had afgewezen, waarom deed ze dat? Hij wierp een blik op de opkomende zon en zuchtte. Wolkjes condens stegen naar boven en leken zich bij de kleine dons wolkjes te voegen, want nog maar een paar tellen later, verdwenen ze. Hij keek ze na en liet toen zijn groene ogen langs het dal gaan. Hier en daar zag hij al katten passeren, sommige knikte vriendelijk naar hem en hij knikte vriendelijk terug. Andere wierpen een vijandige of vragende blik naar hem en nog andere keken hem met spot aan, voor zijn kleine gestalte. Wacht maar, Dacht hij kil en hij stond op, waarna hij van de rots stapte en met een klein sprongetje lande in de poedersneeuw. Wat van het spul fladderde op, om even later neer te dalen en rustig terug hun plek te zoeken. Hij zuchtte en wilde net verder stappen, toen hij de groenige ogen van een apprentice ontmoette. Geschrokken, deinsde hij achteruit. Zijn adem werd wat gejaagder, maar toen hij zag dat er geen kwaad in haar blik of houding lag, vermande hij zich en keek hij met een koele blik naar de kattin. "Hallo," zei zijn gebroken stem in al zijn zware tonen.


Snow,ice and more...[Brokenpaw] N3DJlqEZ_o
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snow,ice and more...[Brokenpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: