Couldn't let it go. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Couldn't let it go.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Reno
Member
Couldn't let it go. N3VceJw
<3
193
Afwezig
Doubt kills more dreams
than failure ever will

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Reno
BerichtOnderwerp: Couldn't let it go.   Couldn't let it go. Icon_minitimevr 11 apr 2014 - 22:15


Met grote passen stapte hij door het woud, dat hij nu eigenlijk wel een beetje leerde kennen. Soms was de bewaking van deze clan niet zo heel goed, dan wist hij verder te komen dan hij gedacht had. Nu had hij besloten wat dichter bij de rand te blijven van het territorium van deze katten. Hij wilde een ruzie eigenlijk voorkomen en hier zouden toch weinig katten langs komen, niet waar? Zijn helder groene ogen gleden rustig over het gebied heen. De sneeuw zorgde voor een redelijk vaag effect hier. Het bos was donker, maar de sneeuw maakte het juist weer lichter. Zijn ogen bleven opeens haken op een gestalte. Hij stond meteen op uit zijn zittende positie en hield zijn ogen op de gestalte gefixeerd. Wie was het?

[b]& Littlestream


Couldn't let it go. ZL4DZ6E
I'm scared of what she'll say if what I say sounds incomplete
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Couldn't let it go. DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Couldn't let it go.   Couldn't let it go. Icon_minitimezo 13 apr 2014 - 21:13

Er waren al enkele dagen verstreken sinds ze van Snowynight had gehoord dat de geruchten over haar en Thrushdive echt klopten. Een zekere last leek van haar schouders afgehaald te zijn, echter wist ze niet waarom ze dat dacht. In ieder geval leek ze blij met haar keuze te zijn. Of ze was toch veel blijer dat de poes niet Ashdrizzle had gekozen. Maar ze wist dat ze niet zo mocht denken, het was al erg genoeg voor haar grijze vriend dat hij een onder een depressie had moeten lijden, al wist ze onderhand wel dat ze hem daar niet mee kon helpen. Littlestream had al talloze keren geprobeerd om Ashdrizzle een ander inzicht op het leven te geven, maar de kater bleef maar denken aan de witte poes. De medicine cat schudde haar kopje en probeerde zich weer te focussen op het doel waarvoor ze naar hier was gekomen; kruiden vinden. De rest kon wachten, het was sowieso niet voor haar weggelegd om eventjes de matchmaker te gaan spelen. Toen de grijze kattin verder liep en haar neus de lucht in stak om de verschillende geuren te onderscheiden, viel het haar op dat er een uitzonderlijke markering tussen zat. Nieuwsgierig liet ze haar groene blik over het territorium om haar heen glijden, en merkte ze op dat ze nog steeds in Shadowclan gebied stond. Maar waarom deze rare geur dan? Haar vraag werd algauw beantwoord toen ze verder stapte en een rood gekleurd gestalte opving met haar blik. Meteen op haar hoede hielt ze halt en priemde ze haar blik strak op de onbekende kat. Wie was hij? En wat deed hij op Shadowclan gebied?


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Couldn't let it go.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: