Cannot allow this 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cannot allow this

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cannot allow this BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimezo 13 apr 2014 - 16:31

Silverfang
Zodra Silverfang de medicine den was uitgelopen liep hij meteen op de eerste de beste warriors af die hij zag staan. Wat Whitelion Nimblepaw en Snowdrop had aangedaan kon hij niet door de klauwen zien. "Brightspots, Poppyleaf," sprak hij ferm zodra hij de twee poezen in het oog kreeg. Hij merkte dat zijn pels van frustratie was opgezet, en ontspande iets zodat hij de jonge warriors niet de indruk gaf dat hij kwaad op ze was. Zijn blik werd iets zachter. "Whitelion heeft zonder reden drie clangenoten aangevallen. Ze zijn nu bij Maskheart en het komt weer goed, maar ik sta dit niet toe," legde hij uit. "Ik heb twee warriors nodig die met mij mee kunnen naar Windclan. Everstar moet hier van weten." Het liefst leerde hij die Whitelion persoonlijk een lesje, maar dat was iets wat de leidster van Windclan zelf zou moeten doen. Bovendien wilde hij geen oorlog starten. Dat nam niet weg dat de warrior er zo makkelijk mee weg ging komen. "Zouden jullie met mij mee kunnen?" vroeg hij aan zijn clangenoten, terwijl hij al aanstalten maakte om richting de doorntunnel te lopen.


No cause is lost if there is
but one fool left to fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppyleaf
Member
Cannot allow this DPKsfdL
410

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons old
Gender:
Rank:
Poppyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimedi 15 apr 2014 - 23:34

Met een rustige blik op haar gezicht liet Poppyleaf haar tong over haar rug glijden, tenminste, totdat de stem van de deputy in haar oren rinkelde. Meteen hief Poppyleaf haar hoofd in de richting van de kater en spitste haar driekleurige oortjes. "Brightspots, Poppyleaf," Zijn toon was ferm en Poppyleaf legde haar oren licht naar achter. Had ze iets fout gedaan? Nee, blijkbaar niet, de toon van Silverfang verzachtte toen zijn uitleg vervolgd werd. "Whitelion heeft zonder reden drie clangenoten aangevallen. Ze zijn nu bij Maskheart en het komt weer goed, maar ik sta dit niet toe," legde hij uit. Nu rezen Poppyleaf's nekharen overeind en haar ogen vernauwden zich licht, terwijl een lichte huivering over haar ruggetje liep. "Ik heb twee warriors nodig die met mij mee kunnen naar Windclan. Everstar moet hier van weten." Poppyleaf knikte zachtjes en hield haar kopje scheef. En wat hield dat in voor haar? "Zouden jullie met mij mee kunnen?" Voor een moment schrok Poppyleaf, maar licht huiverig knikte ze en kwam ze overeind. "Prima," miauwde ze. De Windclan warrior zou boeten.Cannot allow this Mz3pp8v
Poppies and posies I'll be married to rosies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brightspots
StarClan
Cannot allow this O5JCGQY
Nathalie
3034
Actief
I'm a Queen from Starclan

"You're only dead when anyone who lived with you is gone too" -Brightspots 05-07-2016

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Brightspots
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimedo 1 mei 2014 - 17:23

Brightspots lag rustig op de grond de karkas van een muis af te likken die ze net op gegeten had. Ze had die met een Elder gedeeld maar op de een of andere manier hoefde de elder er niet zo veel meer van. Brightspots ging recht op zitten toen een stem haar aandacht trok, de stem van de Deputy, Silverfang."Brightspots, Poppyleaf," zijn toon was nog al ferm geweest. Brightspots stond op en kwam bij de twee katten staan. Vragend wierp ze een blik op hun Deputy. "Whitelion heeft zonder reden drie clangenoten aangevallen. Ze zijn nu bij Maskheart en het komt weer goed, maar ik sta dit niet toe." Brightspots zuchtte, meer omdat ze niet begreep waarom de andere clans zich zo laf gedroegen. Brightspots zwaaide haar staart heen en weer. "Ik heb twee warriors nodig die met mij mee kunnen naar Windclan. Everstar moet hier van weten." Brightspots knikte, "dat lijkt me goed." Enkel vroeg ze zich af wat het verzoek hier achter was, maar daar kwam ze al snel achter. "Zouden jullie met mij mee kunnen?" Brightspots keek de Deputy even heel kort ongelovig aan, maar die blik vervaagde snel en ze knikte. "Is goed," miauwde ze.


::"Bright's::
 

Cannot allow this SH9MgCf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cannot allow this BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimevr 2 mei 2014 - 22:33

Silverfang
Silverfang zag de blik in de ogen van Brightspots en Poppyleaf, en kon hier zijn eigen ongeloof in ontdekken. Het was ook onvoorstelbaar, dat een Windclan warrior zomaar 3 katten zou aanvallen van een andere clan. Ook al waren ze vijanden, geen één kat zou normaal zoiets roekeloos doen. En daarom frustreerde het Silverfang des te meer. Hij knikte even dankbaar naar de twee poezen toen die instemde met hem mee te gaan, wetende dat dit soort missies altijd gevaarlijk konden zijn. Het was geen borderfight, maar alsnog kon het altijd heel verkeerd aflopen als de spanning te hoog op liep. Silverfang was echter niet op een gevecht uit, niet jegens Windclan tenminste. Of hij Whitelion zou aanvliegen was nog maar de vraag, daarvoor zou hij eerst zijn verklaring moeten horen. De zilvere kater draaide zich om en stapte toen met vlugge passen de doorntunnel aan, waarna hij voet zette richting het windclan territorium. Af en toe keek hij even om of hij niet te snel ging voor de twee jonge warriors.

Toen hij uiteindelijk bij de grens kwam hield hij halt. "Laten we eerst kijken of we een patrouille tegen komen," zei hij, terwijl zijn bleekgroene ogen het gebied afspeurde. "Ik denk niet dat Everstar het waardeert als we met z'n drieën het kamp binnenstormen." Hij glimlachte even, maar je kon aan de blik in zijn ogen zien dat hij op het moment lang niet zo geamuseerd was als hij misschien deed overkomen. De hele situatie beviel hem totaal niet, en hij was ook helemaal niet blij dat hij (weer) vijandig territorium op moest.


No cause is lost if there is
but one fool left to fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
Cannot allow this DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimema 5 mei 2014 - 21:41

Mintfang || Ik reageer wel ^^


Met langzame passen liep de kater door het territorium. Hij was vandaag op patrouille gezet en had besloten om grondig te werk te gaan. De laatste paar keren was hij vaak andere patrouilles tegengekomen aan de andere kant van de grens en dat was niet altijd goed gegaan. Gelukkig ging het vaak met een woordenwisseling uitéén, maar je wist nooit. Hij kon niet eens meer bijhouden met welke clans Windclan nou eigenlijk ruzie had, ze waren voor hem allemaal één pot nat. Het gras kraakte bij elke stap, hij deed dan ook niet echt zijn best om stil te zijn. Ineens kwam een vreemde geur zijn neusgaten binnen, Thunderclan? Wat moest de thunderclan nou bij hun territorium. Hij was er zich van bewust dat hij de rest van de patrouille had verlaten en nu in zijn eentje liep, en aan de geur te ruiken was het meer dan één kat, maar hij moest kijken. Licht in elkaar gedoken sloop de kater erheen, maar nog steeds zo snel als alleen een windclanner kon zijn. Van een afstandje hield hij de katten, het waren er drie, in de gaten en volgde hun gesprekken. Het klonk niet alsof ze iets ergs van plan waren, zo zagen ze er in ieder geval niet uit. Één van de drie herkende hij als Silverfang, de deputy van de Thunderclan. Toch wel nieuwsgierig kwam hij omhoog uit de bosjes en maakte hij de laatste paar meters naar de drie katten, tot hij uit het lange gras voor hun kwam te staan. ”Gegroet Silverfang.” Hij had bedacht dat deze kater wel de leider van het groepje zal zijn, bovendien wist hij de namen van de anderen toch niet. ”We staan te springen om naar de Windclan te komen zie ik?” Zei hij sarcastisch. De ongeamuseerde blik van de Thunderclan deputy was hem zeker niet ontgaan. Zijn eigen blik stond emotieloos, met lichte spot.


Cannot allow this 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

Cannot allow this MKN7vHE Cannot allow this LcrIgCQCannot allow this W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cannot allow this BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimedi 6 mei 2014 - 17:33

Silverfang
Zijn scherpe oren vingen het geritsel op van struikgewas en gealarmeerd draaide Silverfang zijn kop. Hij voelde zijn pelsharen omhoog schieten, maar hij ontspande zich toen hij zag dat het maar één Windclan warrior was. Genoeg om hen naar het kamp te brengen, te weinig om een borderfight te starten. Silverfang was allang blij dat er zo snel een kat was gekomen en hij niet eerst het halve territorium langs moest lopen. 'Gegroet Silverfang,' sprak Mintfang en hij knikte even schamper terug als reactie. 'We staan te springen om naar de Windclan te komen zie ik?' De deputy deed een pas naar voren en liet zijn blik serieus op de warrior vallen. Geen tijd voor grapjes. "Ik moet Everstar spreken," zei hij, terwijl hij zijn best deed zijn houding kalm te houden om Mintfang niet al te achterdochtig te maken. De actie van Whitelion maakte hem kwaad op heel Windclan, maar dat was natuurlijk onterecht. Mintfang had er waarschijnlijk niks mee te maken gehad. Silverfang zwiepte even zacht met zijn staart en opende toen zijn bek weer. "Het is dringend, maar we wilden niet zomaar voet zetten op jullie territorium. Kan jij ons naar het kamp begeleiden?"  


No cause is lost if there is
but one fool left to fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppyleaf
Member
Cannot allow this DPKsfdL
410

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons old
Gender:
Rank:
Poppyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimedo 8 mei 2014 - 20:58


Gespannen was Poppyleaf meegelopen met Silverfang. Het was immers wel een risico dat ze naar het hart van het Windclan gebied gingen. Ze slikte nerveus wat weg en voelde de wind in haar gezicht slaan toen ze bij de grens stonden, onwetend over wat hen te wachten stond. "Laten we eerst kijken of we een patrouille tegen komen," zei de deputy. "Ik denk niet dat Everstar het waardeert als we met z'n drieën het kamp binnenstormen." Poppyleaf knikte zachtjes. "Ik denk.." mompelde ze, maar ze liet haar stem afdwalen toen ze een Windclan kat zag verschijnen. Haar pels rees lichtjes overeind door zijn sarcastische woorden, maar ze besloot wijselijk haar mond te houden en het woord aan Silverfang over te laten. Toch zonden haar amberkleurige ogen wel wantrouwige blikken naar de Windclan kater, zijn spottende toon was niet in goede aarde gevallen bij de kleine tortoiseshell.


Cannot allow this Mz3pp8v
Poppies and posies I'll be married to rosies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brightspots
StarClan
Cannot allow this O5JCGQY
Nathalie
3034
Actief
I'm a Queen from Starclan

"You're only dead when anyone who lived with you is gone too" -Brightspots 05-07-2016

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Brightspots
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimezo 11 mei 2014 - 14:56

Brightspots probeerde zich zelf wat rustig en kalm te houden, iets wat een grote taak was voor Brightspots, gezien haar schrikkerige en gespannen karakter. Starclan zij dank, lukte het redelijk. Samen met haar mede warrior, Poppyleaf en hun Deputy, Silverfang zette ze voet richting Windclan territorium.
"Laten we eerst kijken of we een patrouille tegen komen," miauwde Silverfang, eenmaal aangekomen bij de grens met Windclan. Brightspots knikte en volgde het voorbeeld van Silverfang, het territorium met haar zicht afspeurend. "Ik denk niet dat Everstar het waardeert als we met z'n drieën het kamp binnenstormen." Brightspots knikte instemmend, waarna Poppyleaf begon te spreken, enkel dwaalde haar stem af, en zag Brightspots wat haar ook op viel, een Windclan warrior. Hij begroette Silverfang, en sprak vervolgens een reeks sarcastische woorden uit. Brightspots vernauwde haar ogen en zwaaide met haar staart, zich zelf wijselijk stil houdend. "Ik moet Everstar spreken," was het antwoord van de deputy. "Het is dringend, maar we wilden niet zomaar voet zetten op jullie territorium. Kan jij ons naar het kamp begeleiden?" was de vraag van de deputy. Brightspots keek afwachtend naar de Windclan warrior. Ze voelde de zenuwen op borrelen, dit kon link aflopen als ze niet in de smaak vielen bij de windclan katten, maar daar ging ze niet van uit.

OOC: Mijn excuses voor de late reactie, druk, druk, druk.


::"Bright's::
 

Cannot allow this SH9MgCf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
Cannot allow this DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimedi 13 mei 2014 - 16:46


Mintfang ||


De blikken van de twee andere katten waren hem niet ontgaan. Ze mochten hem niet, dat zag hij nu al. Boeide het hem? Neh, niet veelm zolang ze maar wijs hun mond houden. Silverfang deed een stap naar voren en kwam dichterbij hem. "Ik moet Everstar spreken," Klonk zijn stem kalm. "Het is dringend, maar we wilden niet zomaar voet zetten op jullie territorium. Kan jij ons naar het kamp begeleiden?" Mintfang kneep ze ogen even wat dichter en bekeek de drie katten. Ze leken niet alsof ze hem aan wouden vallen, anders hadden ze het al gedaan. In het kamp waren veel meer katten, dus het zou erg dom zijn om een zelfmoordactie zoals die te beginnen. Hij zuchtte even en keek toen naar Silverfang. ”Ik zal jullie ernaartoe leiden.” Klonk zijn lage stem en hij knikte even naar de kater. ”Volg mij, we gaan rennen, want het is nog een eind.” Hij wachtte even op het seintje van de deputy en draaide zich toen om. ”Het is vrijwel alleen rechtdoor, pas op voor takken op de grond.” Na nog een knik begonnen zijn poten te bewegen en na een paar seconden was hij al aan het rennen. Iedereen was ervan op de hoogte dat Windclankatten snel waren, dus hij ook. Hij was nog lang niet op zijn volle snelheid, maar hij wou niet te ver van de drie andere katten afgaan, dus moest hij zich aanpassen aan hun tempo. Hij keek tussendoor naar achteren en riep wat als ze een bocht moesten nemen, maar voor de rest repte hij geen woord naar de vreemdelingen.

OOC; In zijn volgende post zijn ze in het kamp, maar ik neem aan dat er dan een nieuw topic komt? ;3


Cannot allow this 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

Cannot allow this MKN7vHE Cannot allow this LcrIgCQCannot allow this W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cannot allow this BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimeza 17 mei 2014 - 22:07

Silverfang
De kater voor hem kneep zijn ogen samen en wierp een sceptische blik op hen, alsof hij wilde inschatten of ze kwaad in de zin hadden of niet. Silverfang probeerde zijn houding zo ontspannen mogelijk te houden. Ze waren niet op oorlog uit, daarvoor zou hij niet met enkel twee warriors komen. Mintfang leek dit ook te beseffen en uiteindelijk stemde hij toe. 'Ik zal jullie ernaartoe leiden,' sprak hij, nog altijd niet vriendelijk. 'Volg mij, we gaan rennen, want het is nog een eind.' Silverfang knikte terug en wenkte Brightspots en Poppyleaf met hem mee te lopen. Zodra Mintfang begon te rennen, zette ook hij zich van de grond af. Het terrein van Windclan voelde meteen anders aan onder zijn poten. De wind sloeg tegen zijn flanken. Het was onprettig zonder beschutting, ze hoorden hier niet. Silverfang snapte niet hoe de Windclan katten het hier volhielden. Dat zou hij waarschijnlijk ook nooit begrijpen. Met stevige passen rende hij achter Mintfang aan, af en toe omkijkend naar Brightspots en Poppyleaf.

OOC: Is goed, wil jij het topic aanmaken en ze het kamp in brengen? ^^


No cause is lost if there is
but one fool left to fight for it


Laatst aangepast door Silverfang op do 22 mei 2014 - 18:46; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfang
Member
Cannot allow this DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: Re: Cannot allow this   Cannot allow this Icon_minitimedi 20 mei 2014 - 15:59

OOC;
https://www.warriorcatsnl.com/post
^ Het topic in het kamp :3


Cannot allow this 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

Cannot allow this MKN7vHE Cannot allow this LcrIgCQCannot allow this W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cannot allow this
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: