Givin' it all away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Givin' it all away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
Givin' it all away 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Givin' it all away   Givin' it all away Icon_minitimevr 18 apr 2014 - 21:34

Zijn tred was niet al te snel, maar stevig, en kwam redelijk hard op de bosgrond neer. De naalden deden zijn inmiddels geharde pads geen pijn meer, en de pezen in zijn poten zagen er gehard uit. Dat was dan ook juist de bedoeling, de kater wilde die pezen harder, of op zijn minst gehard, hebben. Dan kon je langer, en op hardere ondergrond, door blijven rennen of lopen. Bovendien was het lopen op harde grond, goed voor je conditie, niet zo goed als in mul zand, maar erg veel daarvan hadden ze nu eenmaal niet in Shadowclan gebied, dus moest hij het hier maar mee doen. Het boeide de kater dan ook niet zoveel waar hij liep, zijn trainingen waren niet alleen voor Shadowclan gebied, als ooit de tijd zou komen dat ze in een vreemd gebied zoudn moeten rennen of vechten, was deze kater er klaar voor. Dat viel dan ook wel weer te zien aan zijn silhouet dat scherp afstak tegen de heldere hemel die door de bomen te zien was. Voor het eerst sinds dagen scheen de zon weer op zijn wel gevormde lichaam, en kon hij met zijn twinkelende ogen het licht vangen, en het gebruiken. Niets, besloot hij al snel, was fijner dan de zon gemengd met sneeuw. Niets.

- RussetpawGivin' it all away Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Givin' it all away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: