Fast asleep.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fast asleep..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimevr 25 feb 2011 - 22:18

Poten zwaar als lood door vermoeidheid. Zijn blauwe ogen stonden vermoeid. Hij bleef eventjes voor de warriors den staan en begon zijn vacht te wassen, losse takjes werden zorgvuldig uit zijn vacht geplukt. Daarna begon hij zijn vacht schoon te wassen, eerst zijn kop, daarna zijn rug en zijn buik, vervolgens zijn staart en als laatste zijn poten. Zijn vacht was weer zo wit als het was voordat hij ging jagen en zijn vlammenkleurige markeringen vielen daardoor nog extra op. Flamepool was dan wel een verlegen kater, hij was wel erg gesteld op zijn uiterlijk. Wij wrong zich de duistere warriors den in en krulde zich op in zijn mosnest. Binnen no-time was hij in slaap gevallen in het mos dat ondertussen verwarmd werd door zijn eigen lichaamswarmte.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Een stevige bries liet het gras waar hij in stond ruisen en buigen. Hij sloot zijn ogen eventjes en de groenblad(Ja ik weet dat het nieuwblad is maar dit is een droom Wink) zon verwarmde zijn vacht heerlijk. Het liet zijn witte vacht gloeien en zijn al felgekleurde markeringen vlammen, zoals altijd al gebeurde. Rijke prooigeuren overspoelden hem terwijl hij zijn ogen eventjes sloot. Hij liet zich in een jachtpositie zakken en sloop voorwaarts. Al snel kreeg hij een eekhoorn in zicht, de rode vacht, de bruine kraaloogjes.. Perfecte prooi. Hij sloop nader, proberend om zich zo onzichtbaar mogelijk te houden.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Flamepool krulde zich nog eventjes wat verder op, nog steeds diep in slaap. Al was hij heel ergens anders, namelijk, in zijn dromenland. Het was een vermoeiende dag voor hem geweest, hij had veel gejaagd en ook redelijk veel prooi binnen gehaald. De slaap die hij nu kreeg was dus ook welkom, al joeg hij nog altijd door in zijn dromen..


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimezo 20 maa 2011 - 20:46

Een zwarte poes sloop door het bos, met haar fel groene ogen leek ze alles te zien wat er om haar heen gebeurde, dus ook het kleine muisje dat een stukje verder op bij een boom aan een paddestoel zat te knagen. Summerbreeze' ogen schoten heen en weer ze zette haar nagels uit en trok ze wer in om ze vervolgens weer uit te zetten en nog verder door haar poten te zakken. Rustig met bijna onhoorbare stappen liep ze naar de muis toen. Plotseling spring ze op het muisje af en het volgende moment gaf ze hem de genade beet en het muisje bungelde dood in haar bek. Summerbreeze zuchtte en keek naar de hemel boven haar hoofd 'Och Sterrenclan' zuchtte ze, het werd al wer donker. Ze pakte het muisje op en liep in een flinke pas naar het Thunderclan kamp.
Eenmaal dara aangekomen bracht ze haar prooi naar de stapel en liep daarna vermoeid naar de warriors den, Het was er rustig. 'Hoi Flamepool' zei ze tegen de kater waarvan ze eigenlijk niet eens wist of ie wel wakker was en ze hoopte maar dat ze hem niet wakker had gemaakt maar ze had gewoon zin in een praatje. Summerbreeze zuchtte en ging op haar mosbed liggen, Terwijl ze naar Flamepool keek.


Fast asleep.. Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimezo 20 maa 2011 - 21:08

De droom ging voort in Flamepool's kop. Waarom, was de droomwereld zo nu en dan gewoon stukken mooier en beter dan de echte wereld? Soms had hij wel eens dat hij er gewoon wou blijven, voor altijd. Maar hij wist dat dat niet kon, hij zou altijd in de wereld van wakkeren moeten overleven en leven. Maar dat nam hij wel op de koop toe. De wereld der wakkeren had ook z'n mooie dingen, maar in zijn droomwereld kon hij gewoon zoveel meer! Hij heeft er zelfs wel eens gevlogen en tot het diepste der aarde gezwommen, daar had hij geen sociale problemen en was hij gewoon een kat die er bij hoorde, maar goed, dromen zijn nog altijd bedrog. En dat had hij zich al goed ingeprent. Ondertussen was hij in zijn droom gesprongen en kwam de muis steeds dichterbij, totdat deze zich ineens omdraaide en zei: "Hoi Flamepool," Met een stem die hem bekend voorkwam.
Slaapdronken schoot Flamepool overeind in zijn nest, nog een beetje drowsy, nog een beetje slaperig. 'In starclan's naam.. een pratende muis.. Wat was dat nou weer voor'n grap?' Hij murmelde het zo zachtjes dat het bijna onhoorbaar was. Zijn ogen moesten wennen aan het donker van de den en hij knipperde dus ook een paar keer. Hij wreef met zijn poot langs zijn ogen en hij keek om zich heen. Had er nou iemand met hem gesproken of had hij dat nou gewoon gedroomd? Pas na een paar hartslagen zag hij Summerbreeze staan, de zwarte poes viel helemaal niet op in het duister, dat was zeker. 'Hallo, Summerbreeze,' Miauwde hij, met een luide gaap.


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimema 21 maa 2011 - 8:08

Summerbreeze bekeek de oranje-rood achtige jater eens goed ie met een zucht overeind kwam in zijn nest en ze glimlachde even. Eerst leek hij haar niet te zien maar daarna zei hij 'Hallo, Summerbreeze,' opnieuw glimlachde Sumerbreeze omdat hij luid moest gapen, mischien had ze hem toch wakker gemaakt. Summerbreeze richte haar fel groene ogen op Flamepool en vroeg vriendelijk 'Hoe ging je jacht?' om vervongens haar staart netjes om haarvoorpoten te wikkelen. En daarna even naar de uitgang van de warriors den te kijken, ondertussen was het ongeveer helemaal donker, zachtjes zuchtte Summerbreeze om vervolgens haar aandacht weer op Flamepool te richten. En haar staart te gaan wassen terwijl ze Flamepool in de gaten hield, niet omdat ze hem niet vertrouwde ofzo maar gewoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimema 21 maa 2011 - 16:01

Ja, het was Summerbreeze. Nu wist Flamepool het zeker. Hij begon zijn snuit nog iets schoon te poetsen en haalde er nog wat vuil vanaf, zelfs nog een plukje mos. Hij hield het eventjes tussen zijn klauwen bengelen, maar daarna liet hij het terugvallen in zijn nest. Hij keek weer naar Summerbreeze, het enige wat opviel waren haar ogen, groen, groen als het bos. Haar pels was zwart, waardoor ze moeilijk te onderscheiden was in de halfduistere den. 'Tja, altijd beter in mijn dromen dan in het echte leden,' Zei hij met een lach. 'Maar goed, ik had een vink en 2 muizen gevangen, niet bijster veel, maar wel genoeg om alle kits te voeden.' Miauwde hij met een aarzelende glimlach, 'En heb jij nog veel kunnen vangen Summerbreeze?' Vroeg hij op zijn beurt, maar goed, zij had vast wel meer gevangen dan hij. Hij was niet zo'n ster warrior, maar ook zeker niet de best in sociale contacten. Dat wist hij prima, hij rekte zich eventjes uit, 'Waarom ben jij eigenlijk in de warriors den gekomen?' Vroeg hij daarna, 'Ook om te slapen? Of zocht je iemand?' Dat had ook zo kunnen zijn namelijk. Als ze iemand zocht on hij haar misschien helpen?


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimema 21 maa 2011 - 21:06

Summerbreeze keek naar Flamepool die een beetje zat te stare, waarschijnlijk had hij last met het onderscheiden van haar zwarte vacht in het donkere hol. 'Tja, altijd beter in mijn dromen dan in het echte leden,' Zei Flamepool lachend en Summerbreeze glimlachte even kort 'Maar goed, ik had een vink en 2 muizen gevangen, niet bijster veel, maar wel genoeg om alle kits te voeden.' Summerbreeze knikte, bij hem was de jacht al niet beter gegaan als bij haar. 'En heb jij nog veel kunnen vangen Summerbreeze?' vroeg hij daarna en Summerbreeze glimlachte terwijl ze antwoorde 'Niet bijster veel, twee muisjes en een mus. Er was vandaag niet veel prooi te bekennen als je het mij vraagd' Summerbreeze lachte en rekte zich uit omvervolgens op haar buik in aar nest te gaan liggen. 'Waarom ben jij eigenlijk in de warriors den gekomen? 'Ook om te slapen? Of zocht je iemand?' Vroeg Flamepool behulpzaam en Summerbreeze lachte vriendelijk 'In zekere zin zocht ik wel iemand, maar het maakte me niet uit wie, ik had gewoon zin in een praatje' Summerbreeze zwaaide even met haar staart en zei daarna 'En jij voldoet daar prima aan Flamepool' ze glimlachte vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimema 21 maa 2011 - 22:04

Flamepool keek nog eventjes naar het plafond van de den dat hoog boven hem leek te liggen. In werkelijkheid, was dat niet eens zo hoog. Het vervagende avondlicht dat tussen de kleine openingen van de den heen viel. Het weerspiegelde in zijn ogen voor een momentje, totdat hij weer zijn blik op Summerbreeze focuste. Zijn ogen begonnen te wennen aan het duister, hij kon Summerbreeze steeds makkelijker en makkelijker onderscheiden. Ze vertelde hem wat ze allemaal had gevangen bij de jacht, dat was niet eens zoveel meer dan wat hij had gevangen. Dat zorgde voor een vreemd gevoel van opluchting, maar hij duwde dat weg. Dat zou egoïstisch zijn en dat wou hij niet zijn. Hij probeerde zijn eigen karakter te vormen, maar dat is best lastig. Flamepool keek even op, ze wou met hèm praten? Dat was hij niet gewend, niet veel personen wouden met hem praten, vooral omdat hij zich zo had afgezonderd toen hij een apprentice was, sociaal onhandig noemden ze dat meestal. 'Eh.. Oke.. Uhm.. Waar wil je dan over praten?' Begon hij, een beetje onhandig.


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimedi 22 maa 2011 - 19:48

Summerbreeze glimlachte naar Flamepool 'Eh.. Oke.. Uhm.. Waar wil je dan over praten?' Begon Flamepool onhandig met praten en Summerbreeze lachte hem vriendelijk toe. 'Nou, verzin maar iets, ik had gewoon even behoefte aan gezelschap' Summerbreeze keek evn om zich heen en daarna weer naar Flamepool ze vond zijn gezelschap prettig, hij gaf haar niet het ongemakkelijke gevoel wat ze bij de meeste warriors had maar gewoon een welkom gevoel. Summerbreeze glimlachte en rekte zich uit. Ze had weinig te zeggen, maar meer dan het jagen en de geboortes van kits gebeurde er binnen het kamp eigenlijk niet niet, Ze herrinnerde zich uit har tijd dat ze apprentice was nog dat ze altijd wel wat te bespreken hadden, van mentors tot lessen, altijd hadden ze wel iets om het over te hebben maar nu niet meer vreemd genoeg. 'Ehh' zei Summerbreeze nadenkte terwij; ze met haar poot tegen een mosballetje sloeg 'Hoe gaat het met je?' vroeg ze daara maar onhandig om een gesprek op gang proberen te brengen ze glimlachte opnieuw.


Fast asleep.. Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimezo 24 apr 2011 - 11:45

{OEPS, helemaal niet gezien dat je gereageerd had}

Flamepool begon ongemakkelijk aan zijn mosnest te prutsen, zijn klauwen trokken kleine plukjes mos los, om ze vervolgens eventjes te bestuderen en terug te stoppen in het nest op een volgens hem betere en meer geschikte locatie. Hij was redelijk ordelijk, en ook best wel verstandig, behalve als het over contact met anderen ging of gesprekken voeren, of iemand geruststellen... Al dat soort dingen, dat kon hij voor geen meter. Hoe ordelijk hij ook was, hij kon totaal niet goed met andere omgaan. Heeft hij ook nooit gekund, als kit niet, als apprentice niet, nooit niet. Maar nu begon hij toch wel naar vriendschap te hunkeren.. Hij voelde zich eenzaam, maar iedereen had nu al vrienden, en hij was alleen overgebleven. Iets wat pijn deed, maar het was zijn eigen schuld. En hij gaf er ook niemand anders de schuld van dan hemzelf. Hij raakte alleen een beetje ongemakkelijk van haar vraag, hij begon dus weer uit nervositeit aan zijn mosnest te plukken. "Uhm.. Met.. Mij gaat het.. Goed?" Miauwde hij, aarzeling in zijn stem, "En.. Met jou dan?" Hij krulde zijn vlammenkleurige staart om zich heen.


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimedi 26 apr 2011 - 19:53

Rustig zwaaide de zwarte schim in de donkere warriors den met haar staart terwijl ze merkte dat ook Flamepool zich lichtelijk een beetje ongemakkelijk ging voelen. "Uhm.. Met.. Mij gaat het.. Goed?" Miauwde Flamepool aarzelend en Summerbreeze glimlachte hem bemoedigend toe "En.. Met jou dan?" Summerbreeze blik in haar ogen was vriendelijk en ze zei zacht terug 'Prima' antwoorde ze simpel terwijl ze nety als Flamepool haar staart om haar poten krulde 'Net als in elk Groenblad' ze zuchte 'In iedergeval gaat het een stuk beter met de clan dan in bladkaal als je het mij vraagt' Summerbreeze keek Flamepool heel even met haar groene ogen aan 'AL was de prooi vandaag schaars bij mij. Maar er zsal spoedig weer meer zijn' Summerbreeze lachte vreugdeloos en rekte zich uti om vervolgens op haar buik te gaan liggen.


Fast asleep.. Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimewo 27 apr 2011 - 19:29

Flamepool moest zijn oren naar voren draaien om haar zachte antwoord te horen, waarom sprak ze ineens zo zacht? Het was lastig te verstaan in ieder geval. Maar Flamepool zei er niks van, dat vond hij onnodig. "Goed dat te horen," Miauwde hij beleefd, zijn kop iets buigend. Ze keek hem aan met haar groene ogen en instinctief wendde Flamepool zijn blik iets af. "Groenblad is altijd een mooi seizoen," Merkte hij op, zijn stem nog steeds een beetje zacht. De bloemen gingen dan bloeien, en de vogels kregen jongen, maar als hij dat zou zeggen met de andere katers in de buurt, zouden ze hem vast en zeker uitlachen en hem een poes noemen. Nee, dat liever niet. Dat hij dat vond hield hij maar liever voor zich zelf, dat was veel veiliger. "Iedereen heeft wel eens een slechte dag," Merkte hij op, "Soms laat de prooi zich gewoon niet zien of lukt het gewoon niet. Het draait niet alleen of je het binnen brengt, het draait ook om de inzet, en hoe je ermee om gaat, dat siert de kat, of maakt hem of haar lelijk," Na deze woorden, begon hij zijn poot rustig te wassen.


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 17:00

Summerbreeze kijk vermoeid naar het dak van de warriors den terwijl ze Flamepools antwoord aanhoorde en toen hij helemaal uitgesproken was knikte ze vriendelijk en zei tegen hem 'Dat zijn ware woorden Flamepool' ze zuchte zachtjes en ging daarna verder 'Hele ware woorden' ze glimlachte daarna vriendelijk naar de iets jongere krijger en zei 'Dan hopen we maar dat het morgen beter gaat' en ze omderdrukte met moeite een gaap, mischien moest ze maar eens gaan slapen maar ze had er nu geen zin in, al klonk dat vast raar ze was nog klaar wakker net als de hele avond.


Fast asleep.. Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimeza 14 mei 2011 - 16:01

Flamepool staarde naar buiten, het zachte licht van de sterren zorgde dat hij nog iets zicht had. Het zilverige licht gaf alles een lichte gloed, zelfs zijn eigen vacht. Zijn bleekblauwe ogen keken daarna weer naar binnen, naar Summerbreeze. Hij haalde zijn schouders op, "Je kunt alleen voor jezelf beslissen of ze waar zijn of niet," bekende hij, "Ik kan niet meer doen dan advies geven, ik kan geen waarheid veranderen." Hij begon zijn poot rustig schoon te likken, af en toe klapte hij zijn klauwen iets uit zodat hij beter bij sommige plekjes kon, al paste hij erg op dat hij zijn tong niet beschadigde. Daarna focuste hij zijn ogen weer op Summerbreeze, alles was donker of fel aan haar. Alles bij hem was bleek, het was bijna een tegen polariteit. "Het gaat morgen vast wel beter" Miauwde hij, "Het is nu groen blad, de prooi wordt steeds overvloediger, ik durf te wedden dat je morgen haast over de muizen struikeld," Miauwde hij, een mislukte poging om een grapje te maken.


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimedi 24 mei 2011 - 21:05

"Je kunt alleen voor jezelf beslissen of ze waar zijn of niet," zei Flamepool en Summerbreeze kneep heel even haar ogen dicht en knikte terwijl Flamepool verderging met praten "Ik kan niet meer doen dan advies geven, ik kan geen waarheid veranderen." opnieuw knikte Summerbreeze, ze kon niet de goeie woorden vinden om hierop te antwoorden. . "Het gaat morgen vast wel beter. Het is nu groen blad, de prooi wordt steeds overvloediger, ik durf te wedden dat je morgen haast over de muizen struikeld," miauwde Flamepool en Summebreeze glimlachte breed "Wellicht" zei ze vriendelijk met een vrolijke klank in haar stem "laten we het in ieder geval hopen" ze gaf een vlugge lik over haar rechter voorpoot en begon darana haar oren te wassen.


Fast asleep.. Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepool
Member
Fast asleep.. DPKsfdL
Esmee
366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {18 Moons}
Gender:
Rank:
Flamepool
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimema 27 jun 2011 - 13:15

Flamepool's brein werkte gewoon prima door, de intelligente kater merkte veel dingen op, hij kon ze alleen niet goed implementeren in een sociale situatie. Maar nog steeds, keek hij naar buiten. Hij kon de schimmen van een aantal warriors zien, ze waren druk in de weer, druk aan het werk, maar sommigen zagen er moe uit. Dat kon hij alleen al opmaken uit hun slepende pootstappen en de houding van de staart en de rest van het lichaam. De dageraad patrouille is net teruggekeerd, besefte Flamepool zich. Hij keek even naar buiten of hij nodig was, maar dat leek niet zo, dus zijn aandacht ging weer langzaam terug naar Summerbreeze, die zichzelf aan het wassen was. Wassen is meestal een teken van je op je gemak voelen, bedacht hij zich, maar zeker was hij er niet van. Hij was wel het type om anderen in de gaten te houden en hun gedrag te observeren. De kater was dan wel niet zo'n spreker, maar dom was hij zeker niet. "Ik moet vandaag mee met de avond patrouille," Miauwde Flamepool, "Met welke patrouille moet jij mee?" vroeg hij uiteindelijk maar.


Fast asleep.. Qppef8
And now I finally found you, I lost myself.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fast asleep.. DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Fast asleep..   Fast asleep.. Icon_minitimedi 28 jun 2011 - 22:03

"Ik moet vandaag mee met de avond patrouille," deelde Flamepool plotseling mee en Summerbreeze stopte even met het wassen van haar oren en keek met haar groene ogen richting de kater. "Met welke patrouille moet jij mee?" vroeg hij en Summerbreeze staarde even in het donker naar haar voorpoten, zoekend naar woorden. 'Toevallig,' zei ze uiteindelijk terwijl ze haar staart begon te wassen 'Ik namelijk ook' ging ze daarna verder terwijl ze haar start weer met rust liet en rustig op haar buik ging liggen. Het was eigenlijk kitten-achtig gedrag vond ze, ze was een warrior maar leek wel een apprentice die voor het eerst mee mocht naar een grote vergadering, eigenlijk sloeg het nergens op, ze moest er beter op gaan letten. Ondertussen dwaalde haar blik af naar het kamp waar het vrij rustig was, al was er net een patrouille binnen gekomen, maar die katten waren te moe om schreeuwend rondjes te gaan rennen, Nou ja, zonder reden dan, als er echt iets aan de hand zou zijn zouden ze namelijk hoogstwaarschijnlijk wel gillend rondjes gaan rennen.Fast asleep.. Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fast asleep..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: