OPEN 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Duskcloud
StarClan
OPEN DPKsfdL
Endria
342
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I'm ageless now
Gender:
Rank:
Duskcloud
BerichtOnderwerp: OPEN   OPEN Icon_minitimema 21 apr 2014 - 15:14

Met een doffe blik keek Duskcloud naar de bevroren rivier. In Leafbare hadden de katten hier maar weinig te zoeken dus was het inmiddels een van haar favoriete plekjes geworden. Ze hield van rust en ze kon het niet verdragen om een lange tijd veel katten om zich heen te hebben dus ze vond het fijn om langs de rustige rivier te wandelen. Ze had de rust nodig om haar hoofd leeg te maken, wat ze tegenwoordig bijna elke dag deed. Niet dat ze zoveel aan haar hoofd had, maar het was vooral voor de herinneringen. Terugdenken aan het verleden deed pijn en soms kon ze bijna in huilen uitbarsten als ze terugdacht. En vreemd genoeg kwetsten de blije herinneringen haar meer dan de pijnlijke, omdat ze haar er alleen maar aan herinnerden hoe leeg haar leven was en hoeveel ze had verloren. Ze staarde in gedachten verdiept voor zich uit, even onbereikbaar voor de rest van de wereld.

Open


Meet Duskcloud - About Me
OPEN Sqh3td

Dry lightning cracks across the skies
Those storm clouds gather in her eyes
Daddy was a mean ole mister
Mama was an angel in the ground
The weather man called for a twister
She prayed blow it down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
OPEN DPKsfdL
Bunny~
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender:
Rank:
Islandbird
BerichtOnderwerp: Re: OPEN   OPEN Icon_minitimema 21 apr 2014 - 16:23

Vrolijk huppelde Islandpaw langs de rivier, die bevroren was. Ze was zo blij dat ze eindelijk apprentice was! Nu kon ze huppelen, en dansen, en springen, en spelen, en ontdekken, en alles wat ze maar wou! Vroeger zat ze altijd maar in het camp, en nu kon ze eindelijk gaan ontdekken wat er daar buiten kwam! Langs de bevroren rivier zat er een poes. Ze keek nogal zielig voor zich uit, en de grijze poes vroeg zich af waarom ze zo alleen zat. Vrolijk liep ze op haar af, een lachje op haar gezicht. Ze had helemaal niet door dat deze poes eigenlijk nogal verdrietig was... "Hallo!", riep ze vrolijk. "Ik ben Islandpaw, jij Dukcloud, niet?" Als kleine kitten al had ze Duskcloud al ontmoet, die het toen nogal grappig vond dat ze de 's niet kon uitspreken. Vooral omdat haar naam dan heel grappig klinkt. Het enige was dat ze die letter nog steeds niet kon uitspreken, en dat dat misschien minder schattig klonk dan bij een kitten.. Niet dat Islandpaw daar veel aan dacht, daar was ze te vrolijk en naïef voor.


OPEN BAyRxn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
OPEN
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: