Here we go again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Here we go again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewstar
StarClan
Here we go again DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Here we go again   Here we go again Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 12:31

Snel hapte ze toe en zorgde ervoor dat het muisje onder haar witte poten niet meer bewoog. Het voelde goed om weer overal heen te kunnen, om niet Moons lang vast te zitten in de Nursery. Haar kittens hield ze nog wel in de gaten en zo nu en dan vroeg ze rond of hun trainingen wel goed gingen. Tallpaw liet het meeste van zich horen, maar hij leek ook heel erg populair te zijn onder de Clan. Tevreden liet ze zich op de met dunne dennennaalden bedekte grond zakken en keek rustig voor zich uit. Deze Leafbare was strenger dan elke die ze ook maar had meegemaakt. Het leek wel alsof StarClan alle Clans een straf wilde opleveren. Gelukkig waren de bomen in haar territorium altijd groen. Ze waren sterk en ShadowClan ook. WindClan zou waarschijnlijk wel erg veel last hebben, met konijnen die een seizoen verdwijnen. Mooi. Dan zou Everstar wel laten zien dat ze geen goede Clanleader was en snel afstappen. Ze verdiende haar levens ook niet.

Shrew schudde snel haar kop, voordat ze zou verdrinken in haar bittere gedachten en stond op, schopte een hoopje sneeuw over haar gevangen muis en besloot maar verder te gaan zoeken. Ze moest dat dagje uit met Wolftail goed maken, ze hadden niet veel nuttigs gedaan en van zichzelf moest ze het wel goed maken.

Here we go again V9y2R1j


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Here we go again 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostmist
Member
Here we go again DPKsfdL
Daan
135

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostmist
BerichtOnderwerp: Re: Here we go again   Here we go again Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 12:50

De kater trippelde rustig verder door het besneeuwde gebied en nam alles goed in zichzelf op. De afgelopen paar moons was zijn leven een hel geweest, gezien hij ruzie had gekregen met Brambleberry en ze nu echt uit elkaar waren. Hij had haar al een paar moons niet meer gesproken en hij zag haar amper meer. Zo in zichzelf denkend haalde hij zijn schouders kort op en liep snel verder. Hij rook de geur van muis, maar deze was al aardig oud en een zucht rolde uit zijn mond, vandaag zat niet veel hem mee. Eerst liet hij een kraai ontsnappen, en nu vond hij alleen maar een oud spoor. De kater keek op bij 't ruiken van een bekende geur: Shrewstar. Hij glimlachte en stapte vervolgens op de poes af. Gezien hij de broer van Wolftail was, waren hij en Shrewstar een soort van familie geworden, al had hij nooit echt veel met haar gepraat. "Goedendag, Shrewstar," mauwde de kater en knikte haar toe.


Here we go again WBJBhna
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan
Here we go again DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: Here we go again   Here we go again Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 13:43

Haar zwart witte oortjes draaiden zich om toen ze pootstappen hoorde en bedankte StarClan snel dat de kat haar niet had benaderd toen ze nog aan het jagen was. "Goedendag, Shrewstar," Onderhand was ze wel gewend geraakt aan de beleefdheid en snel liet ze haar blik gaan over de kater. Ah, Frostmist. "Hallo Frostmist, alles goed?" Vroeg ze beleefd terug en keek de kater gewoontjes aan.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Here we go again 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Here we go again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: