Ceremonie april 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie april

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie april Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 18:10


"Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" riep Everstar vanaf de grote steen in het midden van het kamp. WindClan kwam van alle kanten aanstromen. De vormen van botten van de katten waren zichtbaar onder hun vacht, die dof was en wat te groot leek voor de magere katten. Everstar bedacht zich dat zij er ook zo uit moest zien. "Katten van WindClan! Het is bladkaal en iedereen heeft het zwaar. Prooi is schaars en mager. Maar we zullen ons erdoorheen slaan en we zullen er sterker uit komen dan de andere clans. Want wij zijn de dapperste, de loyaalste, de volhardendste. Wij komen wel door dit seizoen heen." Ze keek naar haar clangenoten. "De afgelopen manen hebben meerdere jonge katten zich bewezen. Zij hebben hun trainingen afgerond en ik vraag onze voorouders nu op hen neer te kijken en hen te accepteren als volledige warriors van onze clan. Newpaw, Timberpaw, Frostpaw en Irispaw, kom naar voren. Zweren jullie dat jullie de clan altijd zullen beschermen, zelfs met jullie leven? Dan, Newpaw, zal jouw naam Newdawn zijn, als een nieuwe ochtend die licht brengt. Timberpaw, jij zult voortaan Timberlake heten, al het meer waarin de sterren zich weerspiegelen. Frostpaw, jouw naam wordt Frostspots, met jouw doorzettingsvermogen kun je alle kou aan. En Irispaw, jij zult Irisflower genoemd worden, het leven dat bloeit in nieuwblad." Ze was zelf bijna verbaasd. Begon ze dichterlijk te worden? Ze knikte de nieuwe warriors toe.

"Fadedkit, Flashkit, Goldenkit, Shadekit, Duckkit, Moonkit en Acidkit, kom naar voren. Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en beginnen jullie trainingen nu. Doe de komende manen jullie uiterste best om warriors te worden waar we als WindClan trots op kunnen zijn. Fadedkit, jouw naam is nu Fadedpaw. Jij zult je trainingen samen met Tinderpaw ontvangen van Glacialvoice. Flashkit, jij heet voortaan Flashpaw. Timberlake zal jouw mentor zijn. Goldenkit, jij zult voortaan Goldenpaw genoemd worden en jij zult getraind worden door Coppersong." Everstar kuchte even en ging verder. "Shadekit, jouw nieuwe naam is Shadepaw. Spottedleap zal je alles leren wat je moet weten. Duckkit, jij zult de komende manen Duckpaw heten en als mentor wijs ik jou Scarletwish toe. Moonkit, jouw naam zal Moonpaw zijn. Heathertail zal jou alle nodige vaardigheden bijbrengen. Tot slot, Acidkit, voortaan Acidpaw, jij zult getraind worden door Craneclaw." Er waren meerdere mentoren die ook al een andere leerling hadden, maar Everstar had katten uitgezocht van wie ze wist dat ze dat aankonden.

"Sommige apprentices hadden nog geen mentor of hebben een nieuwe mentor nodig. Die zal ik nu aanwijzen. Goldenpaw," Er waren inmiddels wel drie Goldenpaws in de clan, maar ze waren allemaal verschillend en uniek. "jou geef ik Paletree als mentor. En jij, Redpaw, zal de komende manen luisteren naar Lavenderfeather."

Nu was er nog één kat die deze ceremonie genoemd moest worden. "Sparrowpaw, kom naar voren", miauwde Everstar. Terwijl ze naar hem keek voelde ze de woede alweer opvlammen. "Een ShadowClan warrior heeft jou een toekomst als warrior ontzegd, maar je zult trainingen op een ander gebied ontvangen. Brindlepool zal je opleiden in de kunsten van de medicine cats." Ze knikte hem kort toe. Hij zou het vast goed doen. Die rat van ShadowClan had hem zijn toekomst niet af kunnen pakken. Zijn pad was verlegd, maar het was een eervol pad dat hij nu zou volgen.
"De ceremonie is afgelopen", zei ze.


Overzicht:
 


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie april 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firework
StarClan
Ceremonie april DPKsfdL
Tha Eminem!!
881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ••Age does not matter now
Gender:
Rank:
Firework
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 18:42

»Firework«
De kater stapte rustig op zijn kittens af, en likte ze eens ferm over de oren. "Jullie zullen het geweldig doen," Mauwde hij, nu al trots, waarna de kater zijn plekje voor de grote rots innam. Een belangrijke dag, zowel voor hem als voor zijn kittens, vandaag werden ze dan eindelijk echte apprentices, en Fireworks hart zwol op van trots als hij ze naast elkaar zag staan. Trots en een beetje bang tegelijk luisterde de vader, wie kregen zijn zoons mee als mentoren? Wie zouden de gelukkigen zijn? Al snel kwam Everstar op de proppen met het antwoord en schalde de namen door het kamp, Timberlake en Glacialvoice. Firework kende de eerste niet zo goed, maar de tweede, de poes Glacialvoice was een respectabel warrior die Fadedkit veel zou kunnen leren. De kater schudde ineens met zijn hoofd, niet Fadedkit, Fadedpaw inmiddels al! Wat werden ze toch groot. Hij drukte zich tegen de warme vacht van Lionbeat aan, en grinnikte. Ja, wat werden ze groot.
Na de ceremonie zag de kater dat zijn zoons al zoveel felicitaties in ontvangst moesten nemen, en dus liep hij maar naar de nieuwe Medicine cat, Sparrowpaw, om hem geluk te wensen. De kater zou het misschien wel nodig kunnen hebben. "Nog gefeliciteerd, en veel plezier en geluk gewenst," Mauwde hij dan ook simpel naar de apprentice, en knikte respectvol naar hem. De nieuwe Medicine cat, hopelijk werd de kater er blij mee.


»Goldenpaw«
Opgewonden denderde de kitten door het kamp, vandaag was belangrijk voor hem, tenminste, daar hoopte hij op. Vandaag zou hij zijn apprentice naam krijgen, als de geruchten waar waren trouwens. Een beetje onzeker was de witte kitten wel, zijn wollige vachtje stond nog alle kanten op, en zijn haren op zijn hoofd waren rechtop in een soort vreemde hanenkam. De kitten probeerde het nog glad te strijken, maar het mocht niet baten. Trots liep hij naar voren toen zijn naam geroepen werd, en keek angstig, maar ergens wel weer nieuwsgierig, om zich heen, op zoek naar een of andere kat die Coppersong heette, de kitten wist niet eens of het een poes of kater was! Zo doolde hij een beetje onzeker rond in het kamp, terwijl zijn broertjes en zusjes ook tot apprentice waren gemaakt. Wat zou de komende tijd hem brengen? En nog sterker… Waar was Coppersong?


Ceremonie april 264j47r
NCIS<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie april DPKsfdL
331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons now
Gender:
Rank:
Timberlake
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 20:01

"Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Zijn oren sprongen omhoog en hij hief zijn kop op van de plek waar hij tegen de kampmuur in de schaduw zat. Was.. het dan eindelijk zover? "Katten van WindClan! Het is bladkaal en iedereen heeft het zwaar. Prooi is schaars en mager. Maar we zullen ons erdoorheen slaan en we zullen er sterker uit komen dan de andere clans. Want wij zijn de dapperste, de loyaalste, de volhardendste. Wij komen wel door dit seizoen heen." Timberpaw voegde zich bij de menigte en drapeerde zijn bruine staart om zijn gestreepte voorpoten. "De afgelopen manen hebben meerdere jonge katten zich bewezen. Zij hebben hun trainingen afgerond en ik vraag onze voorouders nu op hen neer te kijken en hen te accepteren als volledige warriors van onze clan. Newpaw, Timberpaw, Frostpaw en Irispaw, kom naar voren." De tabby stapte naar voren, zijn kopje opgeheven. Hij had hier zo lang naar uitgekeken en nu kwam het moment daar dus eindelijk. Geen zielige Apprentice meer. Niet meer afhankelijk. "Zweren jullie dat jullie de clan altijd zullen beschermen, zelfs met jullie leven? Dan, Newpaw, zal jouw naam Newdawn zijn, als een nieuwe ochtend die licht brengt. Timberpaw, jij zult voortaan Timberlake heten, al het meer waarin de sterren zich weerspiegelen. Frostpaw, jouw naam wordt Frostspots, met jouw doorzettingsvermogen kun je alle kou aan. En Irispaw, jij zult Irisflower genoemd worden, het leven dat bloeit in nieuwblad." Zelfverzekerd knikte hij naar Everstar en stapte naar achteren, waarna hij aarzelend een blik op zijn broertje en zusje wierp, maar zich nog even stilhield.

Wat ineen gezonken keek hij naar de grond, tot hij plots zijn naam voorbij hoorde komen. W-wat? Werd zijn naam ingetrokken of..? Zijn ogen werden groot toen hij de kittens zag. Nee.. "Flashkit, jij heet voortaan Flashpaw. Timberlake zal jouw mentor zijn." Wat onhandig baande hij zich een weg door de menigte en bleef voor de gloednieuwe Apprentice staan. "Hallo Flashpaw," Glimlachte hij en schudde zijn wat warrige vacht uit. "zeg maar wanneer je wilt beginnen met je training." Ik zal je niet in de steek laten. Een wat ijzige schok ging door zijn lichaam toen hij aan zijn eigen eerste ceremonie moest denken. Leafstorm, die niet eens de moeite had genomen om te komen opdagen.

Na de ceremonie had hij toch de moed bij elkaar geraapt om op Frostspots af te stappen. "Erm.." Hij wierp wat verlegen zijn blik op de grond en liet zijn oortjes hangen. "Het spijt me van.. jeweetwel." Mompelde hij zachtjes en wierp een schuldige blik op zijn broertje. "Ik had niet zo stom moeten doen.."


[ Theme ]
Ceremonie april 2nc2dkx
You can feel the light start to tremble
Washing what you know out to sea
You can see your life out the window, tonight.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionbeat
StarClan
Ceremonie april Giphy
Bo ~
766
Actief
And I don't want the world to see me, because I don't think they'll understand.

CAT'S PROFILE
Age: { E N D L E S S
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionbeat
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimedi 22 apr 2014 - 21:02


Lionbeat wist precies welke dag het was, vandaag hadden haar twee lieve mannetjes de leeftijd van 6 manen bereikt, en zouden apprentices worden. Ze gaf hen beide een lik over hun kopje. "Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" hoorde ze en ze likte hen nog een keer. "Come on sunshines, it's your day~!" zong ze half tegen hen. Ze stond op en zag hoe Firework hen ook succes wenste, en naar de grote rots liep. Lionbeat volgde hem, en ging tegen de kater aan zitten. Lionbeat luisterde aandachtig naar de namen, tot de namen van haar zoontjes genoemd werden. "Fadedkit, Flashkit, Goldenkit, Shadekit, Duckkit, Moonkit en Acidkit, kom naar voren. Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en beginnen jullie trainingen nu. Doe de komende manen jullie uiterste best om warriors te worden waar we als WindClan trots op kunnen zijn. Fadedkit, jouw naam is nu Fadedpaw. Jij zult je trainingen samen met Tinderpaw ontvangen van Glacialvoice. Flashkit, jij heet voortaan Flashpaw. Timberlake zal jouw mentor zijn. Goldenkit, jij zult voortaan Goldenpaw genoemd worden en jij zult getraind worden door Coppersong." Ze kende beide niet, waardoor ze nog zich nog dichter tegen Firework aan duwde. Ze wachtte de ceremonie rustig af, waarna ze naar haar zoontjes liep. Ze gaf hen beide een lik over hun kopje. "Ik ben zo trots op jullie." miauwde ze liefkozend, waarna ze richting Firework liep, en haar kopje even onder zijn kin schoof. "Nou, nu zullen we mijn nest maar weer moeten maken, hm?" miauwde ze richting de kater.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fadedpaw
Member
Ceremonie april DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender:
Rank:
Fadedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimewo 23 apr 2014 - 15:50

Hij werd wakker gelikt door zijn moeder en snel probeerde hij een tweede lading te ontwijken. Iet wat afkeurend wierp hij een blik op zijn moeder en schudde zijn warrige vacht uit. Wat was er..? Al snel hoorde hij de stem van Everstar, maar dat deed hem niet echt een belletje rinkelen. Toen hij ook nog een lik van zijn vader kreeg, gromde hij zachtjes. "Ik ben geen kleine kitten meer!" Mopperde hij en keek zijn ouders wat fel aan. Tegen zijn zin in en al zuchtend slofte hij de Nursery uit en nam aan dat hij bij de andere kittens moest gaan zitten. Snel sloeg hij zijn blauwe oogjes neer en richtte zijn aandacht op een klein twijgje. "Fadedkit, jouw naam is nu Fadedpaw.--" Huh watte? Verrast keek hij de Clanleader aan en voelde een kitten haastig in zijn rug porren. Ja ja! Onhandig kwam hij naar voren. "Jij zult je trainingen samen met Tinderpaw ontvangen van Glacialvoice." Samen..? Wie.. wie was die ander dan? Fadedpaw schudde zijn kopje en keek zijn Mentor wat stilletjes aan. Wauw zeg. Flashpaw kreeg natuurlijk een Mentor voor zichzelf. Faded voegde zich stilletjes bij de rest van de nieuwe Apprentice en dook snel weg voordat zijn moeder hem weer een lik kon geven. Hij wilde dat niet, snapte ze dat niet dan? Gelukkig ging ze snel weg en aarzelend volgde hij de andere Apprentices in de nieuwe Den. En nu moest hij alles zelf regelen..


Ceremonie april 20uddp4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie april DPKsfdL
Dιεuw
136
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Glacialvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimewo 23 apr 2014 - 18:04

"Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Licht geërgerd keelde tabby poes op toen Everstars stem door het Camp klonk. Het was weer tijd voor een ceremonie, en ondanks dat er waarschijnlijk voor har niets nieuws zou zijn moest ze wel komen. Ever zuchtte ze, waarna ze opstond en richting de Highrock sjokte. Everstar begon met praten, maar ze luisterde niet echt. Afwezig concentreerde ze zich op een klein grassprietje dat net boven de sneeuw uit stak. Er werden een paar Apprentices tot Warriors benoemd, maar Glacialvoice was de namen vrijwel direct vergeten. Niet dat ze er om gaf. Vervolgens werden een paar Kittens tot Apprentice benoemd, maar har aandacht lag nog steeds bij het groene sprietje. Echter keek ze verward op tien haar naam werd opgeroepen. Zíj? Een tweede Apprentice? Ze was al zeer verrast toen ze Tinderpaw toegewezen kreeg, maar dit was al helemaal een verrassing. Ze werd door Everstar gekoppeld aan Fadedpaw. Ze voelde hoe een jong katertje, waarschijnlijk Fadedpaw, naar haar keek en ze knikte vriendelijk maag toch wat afstandelijk naar hem. Mogen zou ze hem een privé-training geven, en dan kon ze Tinder en Faded later samen trainen. Waarschijnlijk zou het nog best ingewikkeld worden, want Tinder kon al meer, maar ze zou er wel iets op verzinnen. Everstar eindigde de ceremonie met de mededeling dat Sparrowpaw Medicine Cat Apprentice werd, en langzaam maar zeker gingen de katten weer terug naar waar ze mee bezig waren. Nog een keer grijsde de poes bij zichzelf. Wie had dat nou verwacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpaw
Member
Ceremonie april DPKsfdL
Eef
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimewo 23 apr 2014 - 18:11

Redpaw kwam aangelopen toen hij hoorde hoe de ceremonie begon. Zijn voeten zonken weg in de smeltende, modderige sneeuw. Kalmpjes zat hij te wachten. Hij wist dat hij eindelijk een mentor aangewezen zou krijgen. De afgelopen maanden had hij zichzelf veel dingen aangeleerd, en af en toe had een sterke kater hem wat handige technieken geleerd. Hij was geen beginneling meer, en daar was hij trots op.
Lavenderfeather zou zijn mentor worden. Hij kende haar niet, maar daar zou snel genoeg vernadering in komen. Hij wist wie ze was, hoe ze eruit zag, dus hij liep meteen op haar af. Hij knikte beleefd, en een glimlach stond op zijn gezicht. "Ik heb er zin in," zei hij enthousiast. "Wil je al meteen morgenochtend beginnen?" Hij kon niet wachten tot hij eindelijk systematisch van een warrior de fijne kneepjes zou leren.


Ceremonie april 2qlyczk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shademind
Member
Ceremonie april DPKsfdL
HANANAAAAASS!!! (Also known as 'Hanna ZONDER 'H' OP HET EINDE!')
443
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •12•moons•
Gender:
Rank:
Shademind
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimedo 24 apr 2014 - 10:41

De grijze tabby keek gespannen op wanneer Everstars' stem door het kamp galmde. Zijn vacht zag er glad en proper uit. "Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" riep de rosse poes vanaf de grote steen in het midden van het kamp. "Katten van WindClan! Het is bladkaal en iedereen heeft het zwaar. Prooi is schaars en mager. Maar we zullen ons erdoorheen slaan en we zullen er sterker uit komen dan de andere clans. Want wij zijn de dapperste, de loyaalste, de volhardendste. Wij komen wel door dit seizoen heen." miauwde ze vervolgens. "De afgelopen manen hebben meerdere jonge katten zich bewezen. Zij hebben hun trainingen afgerond en ik vraag onze voorouders nu op hen neer te kijken en hen te accepteren als volledige warriors van onze clan. Newpaw, Timberpaw, Frostpaw en Irispaw, kom naar voren. Zweren jullie dat jullie de clan altijd zullen beschermen, zelfs met jullie leven? Dan, Newpaw, zal jouw naam Newdawn zijn, als een nieuwe ochtend die licht brengt. Timberpaw, jij zult voortaan Timberlake heten, al het meer waarin de sterren zich weerspiegelen. Frostpaw, jouw naam wordt Frostspots, met jouw doorzettingsvermogen kun je alle kou aan. En Irispaw, jij zult Irisflower genoemd worden, het leven dat bloeit in nieuwblad." vervolegde Everstar, Shadekit voelde de spanning rondom hem stijgen. Was hij binnenkort aan de beurd?
"Fadedkit, Flashkit, Goldenkit, Shadekit, Duckkit, Moonkit en Acidkit, kom naar voren. Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en beginnen jullie trainingen nu. Doe de komende manen jullie uiterste best om warriors te worden waar we als WindClan trots op kunnen zijn. Fadedkit, jouw naam is nu Fadedpaw. Jij zult je trainingen samen met Tinderpaw ontvangen van Glacialvoice. Flashkit, jij heet voortaan Flashpaw. Timberlake zal jouw mentor zijn. Goldenkit, jij zult voortaan Goldenpaw genoemd worden en jij zult getraind worden door Coppersong.", de gestreepte kater wierp een zijdelinkse blik naar zijn broer, Goldenpaw. "Shadekit, jouw nieuwe naam is Shadepaw. Spottedleap zal je alles leren wat je moet weten.", door zijn enthousiasme miste hij de volgnde reeks namen. Geduldig wachte Shadepaw het einde van de ceremonie af. "De ceremonie is afgelopen", zei Everstar, waarna de grijze kater zich een weg naar zijn broer baande, Spottedleap kon hij straks ook nog gaan zoeken. "G-g-goldenpaw", miauwde Shadepaw toen hij zijn broer in zicht kreeg. "W-we zijn nu ap-app-a-apprentices!",


Ceremonie april Shademind_os
»tнє tнιηgs tнαt mαkє mє ∂ιffєƦєηt, αƦє tнє tнιηgs tнαt mαkє mє...

huidige os by Bunny
Spul:
 

Ceremonie april LcrIgCQ Ceremonie april R8xnpLj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie april DPKsfdL
421
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {50 Moons}
Gender:
Rank:
Frostspots
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimeza 26 apr 2014 - 1:22

Nog even haalde Frostpaw weer zijn tong over zijn lange vacht, proberende overeind springende plukken weer in het gareel te krijgen. Hij had er weinig succes in. "Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" riep Everstar vanaf de grote steen in het midden van het kamp en meteen had ze Frostpaw's aandacht. Meteen sprong hij naar voren, nog altijd erg enthousiast voor zijn leeftijd. "Katten van WindClan! Het is bladkaal en iedereen heeft het zwaar. Prooi is schaars en mager. Maar we zullen ons erdoorheen slaan en we zullen er sterker uit komen dan de andere clans. Want wij zijn de dapperste, de loyaalste, de volhardendste. Wij komen wel door dit seizoen heen. De afgelopen manen hebben meerdere jonge katten zich bewezen. Zij hebben hun trainingen afgerond en ik vraag onze voorouders nu op hen neer te kijken en hen te accepteren als volledige warriors van onze clan. Newpaw, Timberpaw, Frostpaw" Zijn naam, zijn naam~! Meteen stapte hij naar voren. "en Irispaw, kom naar voren. Zweren jullie dat jullie de clan altijd zullen beschermen, zelfs met jullie leven? Dan, Newpaw, zal jouw naam Newdawn zijn, als een nieuwe ochtend die licht brengt. Timberpaw, jij zult voortaan Timberlake heten, al het meer waarin de sterren zich weerspiegelen. Frostpaw, jouw naam wordt Frostspots, met jouw doorzettingsvermogen kun je alle kou aan. En Irispaw, jij zult Irisflower genoemd worden, het leven dat bloeit in nieuwblad." Frostspots, hij zou Frostspots heten. Hij snorde vrolijk en boog zijn kop. Eindelijk was hij een warrior. De rest van de ceremonie miste hij een beetje.
Totdat hij de naam van zijn broertje hoorde. Wauw, was hij nu al een mentor? Frostspots juichte vrolijk voor 'm. Toen de ceremonie afgelopen was, rekte de kater zich eventjes rustig uit. Maar plots stond Timberlake voor zijn neus. "Erm.." Frostspots knipperde wat verbaasd. "Het spijt me van.. jeweetwel." Mompelde Timberlake zachtjes en wierp een schuldige blik op zijn broertje. "Ik had niet zo stom moeten doen.." Zwijgend stapte Frostspots naar voren en drukte zijn voorhoofd tegen de kop van Timberlake in een vriendschappelijk gebaar. "Het is al goed," snorde hij. "Gefeliciteerd met je naam en apprentice."


Ceremonie april 5Z3r5kt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie april Tumblr_inline_npz363QZRf1s42hpg_500
Daan
904
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sparrowfeather
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimeza 26 apr 2014 - 9:27

Het katertje voelde hoe zijn borst opwarmde wanneer er werd aangekondigd dat er een nieuwe ceremonie plaats ging vinden. Hij hinkte nog iet wat moeizaam, maar sneller dan de meeste katten die een verlamde poot zouden hebben, naar de grote rots en plaatste zich bijna tegen de rots aan. Hij keek op naar Everstar, die eerst de normale ceremonie hield. "Sparrowpaw, kom naar voren," miauwde Everstar vervolgens en met een paar trotse passen stond hij voor haar neus. "Een ShadowClan warrior heeft jou een toekomst als warrior ontzegd, maar je zult trainingen op een ander gebied ontvangen. Brindlepool zal je opleiden in de kunsten van de medicine cats." Ze knikte hem vervolgens toe en de kater hief zijn hoofd. "Bij deze zweer ik mijn trouw aan StarClan," mauwde het katertje vervolgens en richtte zijn ogen naar de lucht. Daarboven zou iedereen toekijken, zijn familie, Inkmask - een kater die voor zijn geboorte was gestorven, maar ergens voelde hij een diep respect voor die kater. Angelvoice, een van WindClan's voormalige medicine cats, iedereen uit StarClan zou op hem neerkijken. Hij voegde zich weer bij de andere katten en er werd aangekondigd dat de ceremonie nu over was. Er kwam een kater naar hem toe: Firework. "Nog gefeliciteerd, en veel plezier en geluk gewenst," mauwde de kater en Sparrowpaw glimlachte vriendelijk naar hem. "Bedankt Firework!" mauwde het katertje vrolijk en keek vervolgens rond of hij Brindlepool ergens zag.


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.
Ceremonie april EXF9L8J
ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashback
Member
Ceremonie april Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimezo 27 apr 2014 - 9:57

TAG >> Ceremony
WORDS >> 643
NOTE >> x
Een lik over zijn kopje, liet hem sissen hij trok zijn kop weg. Twee gloeiende kooltjes branden in dat van zijn moeder. Hij was geen kit meer hoor! "Laat alle katten oude genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Haar moeder leek te flippen toen ze die woorden hoorde. De aankomende lik kon hij dan ook niet ontwijken. Hij siste even uitdagend naar haar, met ogen fdie doden konden veroorzaken. Maar hij hield, zoals altijd, zijn bek. Zijn ogen straalden de woede uit die hij met woorden niet kon uitbrengen. "Come on sunshines, it's your day~!" Zong zijn moeder en hij snoof even. Straks maakte ze hem belachelijk voor al die katten! Een volgende tong streek langs zijn oren. Deze keer klauwde hij naar het natte, rossige tong. "Jullie zullen het geweldig doen," Hij gromde. Natuurlijk ging hij het geweldig doen! Hij gromde even. Je zou verwachten dat je ouders het meest vertrouwen in je hadden op het vlak en dan gingen ze nog eens mopperen over zulke dingen. Flash zuchtte even bij het besef dat de twee katten waarschijnlijk meer stress hadden dan hij en zijn rotbroer. "Ik ben geen kleine kitten meer!" Zei zijn broertje. Flash keek hem even schuin aan, maar hechte verder geen aandacht aan de kit die hij zijn broer noemde. Voordat zijn ouders hem nog verder konden bezoedelen, schoot hij weg en mengde hij zich in de katten. "Dan, Newpaw, zal jouw naam Newdawn zijn, als een nieuwe ochtend die licht brengt. Timberpaw, jij zult voortaan Timberlake heten, al het meer waarin de sterren zich weerspiegelen. Frostpaw, jouw naam wordt Frostspots, met jouw doorzettingsvermogen kun je alle kou aan. En Irispaw, jij zult Irisflower genoemd worden, het leven dat bloeit in nieuwblad." Hij trok even met zijn oren bij het zien van de katten die hun warriornaam al kregen. Hij hoopte op een dag ook zo te zijn, zoals zij. "Fadedkit, Flashkit, Goldenkit, Shadekit, Duckkit, Moonkit en Acidkit, kom naar voren. Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en beginnen jullie trainingen nu." Flashkit wurmde zich tussen de katten door en keek met een hooghartige blik naar de katten die hem schuin aanstaarden. Wat? Hij mocht naar voren, dat zei Everstar toch? Ah, wat konden die stomme katten hem nu schelen? "Doe de komende manen jullie uiterste best om warriors te worden waar we als WindClan trots op kunnen zijn. Fadedkit, jouw naam is nu Fadedpaw." Flash gromde, waarom mocht Faded als eerste gaan? Hij ging zitten en staarde zijn broertje wantrouwig aan. Hij kreeg alles veel eerder dan hij! Dat was niet eerlijk! "Jij zult je trainingen samen met Tinderpaw ontvangen van Glacialvoice. Flashkit, jij heet voortaan Flashpaw. Timberlake zal jouw mentor zijn." Hij verstarde, hij was nu Flashpaw, zo opeens.  Maar het was niet dat feit dat hem had laten verstijven, maar het feit dat hij een onervaren kat als mentor kreeg. Timberlake had hij zelf zien warrior worden en nu moest hij deze onervaren kat als mentor ontvangen? Dat kon ze niet maken! En Faded kreeg weer een heel erg ervaren kat die al een apprentice had, dus had hij iemand om mee te trainen. HET WAS NIET EERLIJK! "Hallo Flashpaw," Hij keek schuin naar de kat die hij nu zijn mentor moest noemen, hij walgde ervan. "zeg maar wanneer je wilt beginnen met je training." Zijn amberkleurige ogen gloeiden wantrouwig en langzaam knikte hij. Zie je, geen grip op zijn apprentice. Als het aan hem lag, zou hij de hele dag door het gebied lopen, maar dan zou Timberlake hem niet kunnen bijhouden. Dat wist hij zeker. Toen hij zijn moeder zag, sprong hij weg. En zonder te wachten op het einde van de ceremonie, liep hij naar de uitgang van het kamp. Hij was eindelijk vrij! En met een ferme sprong, sprong hij naar buiten en holde hij weg.
FLASHPAW
You'll want some more


Ceremonie april 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie april
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: