彡Huntingpatrol 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 彡Huntingpatrol

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
彡Huntingpatrol DPKsfdL
Isa :3
663
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dawnflight
BerichtOnderwerp: 彡Huntingpatrol   彡Huntingpatrol Icon_minitimedo 24 apr 2014 - 19:18

Dawnstar || Tag: Meltdawn & Mazelock


Een heerlijke lucht trok in haar neusgaten toen ze snoof. Haar neus stond omhoog om te kijken waar ze heen moesten, maar deze plek leek geschikt. Hier waren tot nu toe de meeste geuren, dus hier zou ze rondkijken. ”Meltdawn, Mazelock, ik vind dit wel een goede plek om te beginnen. We gaan met zijn drieën rondkijken in dit gebied, en als we niks vinden gaan we weer verder, iedereen mee eens?” Vroeg ze, naar allebei de katten kijkend. Een slappe prooigeur kwam haar neus nogmaals binnen en ze keek naar rechts, met haar ogen tot spleetjes. Een grijze gedaante kwam ineens voorbij en ze keek even naar de twee andere katten. Ze zaten dicht bij de rivier, dus ze konden eventueel ook gaan vissen, ze mochten het helemaal zelf weten. Ze knikte even en begon toen achter de muis aan te sluipen. Pootje voor pootje kwam ze dichterbij.


彡Huntingpatrol WI8to82
~x~:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Meltdawn
Member
彡Huntingpatrol DPKsfdL
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons ~
Gender:
Rank:
Meltdawn
BerichtOnderwerp: Re: 彡Huntingpatrol   彡Huntingpatrol Icon_minitimezo 27 apr 2014 - 19:43


MELTDAWN was best trots dat hij met hun clanleader op patrouille mocht. Al was dat misschien het gewoonste van de wereld. Zijn verbazing was nog groter geweest toen Mazelock ook bij hun patrouille werd geroepen. Hij had over haar gesproken tegen haar apprentice. Zijn gedachte werden verbroken door de stem van Dawnstar. ”Meltdawn, Mazelock, ik vind dit wel een goede plek om te beginnen. We gaan met zijn drieën rondkijken in dit gebied, en als we niks vinden gaan we weer verder, iedereen mee eens?” Hij keek om zich heen en zag dat ze de perfecte plek had uitgekozen. “Voor mij is dit prima”, antwoordde hij zachtjes. Hij glimlachte en liet zijn neus door de lucht gaan. Meteen kwam er een prooigeur in zijn neus. Die negeerde hij omdat Dawn haar zinnen er al op had gezet. Hij snuffelde verder en ontdekte bij het beekje een waterrat. Hij was pezig en erg mager, maar alles was goed. Zijn instinct liet hem ineen duiken en hem op de prooi laten afsluipen. Al zijn spieren stonden strak voor de sprong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mazelock
Member
彡Huntingpatrol FiB5aEE
Bo II
333
Actief
You don't know now who you are, you don't know now what love is for. The mirror face you see is strange; there's no one here to share your pain.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mazelock
BerichtOnderwerp: Re: 彡Huntingpatrol   彡Huntingpatrol Icon_minitimezo 25 mei 2014 - 15:37

Wauw, hier had ze echt geen zin. Weet je. Ze was samen met ene Meltdawn -een onbelangrijke kat- gedropt in een patrouille met die stomme Dawnstar. Echt typisch. Ze voegde zich zonder echt te mokken bij het groepje en vormde daarbij de achterhoede. Iedere keer als haar 'clanleader' weer eens haar neus in de lucht stalk om de lucht te proeven, rolde ze met haar ogen. Daarom had ze ook de achterhoede gevormd. ”Meltdawn, Mazelock, ik vind dit wel een goede plek om te beginnen. We gaan met zijn drieën rondkijken in dit gebied, en als we niks vinden gaan we weer verder, iedereen mee eens?” Maze zette een lachje op en knikte naar haar leader, ookal was ze het niet maar haar eens, dat zou ze nooit zijn. “Voor mij is dit prima”, En toen splitste ze op. Dawn had iets opgemerkt en Melt had ook iets gezien. Mazelock zuchtte eens en keek even rond. Er was niet veel te zien en er was ook niet al te veel te ruiken... Ugh, dan ging ze maar wat gaan vissen. Met zachte stapjes trippelde ze in een grote boog om de twee jagende katten heen, tot ze de rand van de rivier bereikte. Ze lachte zachtjes toen ze haar spiegelbeeld zag in het gesmolten water. Er waren nog stukken die waren bevroren, maar voor nu konden ze vissen en dat was het belangrijkste. De kattin ging zitten en tilde heel behoedzaam haar poot op. Al haar zintuigen scherp, klaar voor een vis die zijn leven wou overhandigen aan haar. Willen? Nee, het was moeten.


" So baby tell me, did you miss me? "


彡Huntingpatrol JqCt8El

I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: 彡Huntingpatrol   彡Huntingpatrol Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
彡Huntingpatrol
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: