Training for you [Fadedpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Training for you [Fadedpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Glacialvoice
Member
Training for you [Fadedpaw] DPKsfdL
Dιεuw
136
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Glacialvoice
BerichtOnderwerp: Training for you [Fadedpaw]   Training for you [Fadedpaw] Icon_minitimeza 26 apr 2014 - 12:08

Zodra de Windclan poes haar ogen opende wist ze wat ze moest doen. Ze had het al eerder gedaan. De afgelopen ceremonie had ze haar tweede Apprentice onder haar hoede gekregen; Fadedpaw. Na even rondvragen na de ceremonie was ze er achter gekomen dat hij het zoontje van Lionbeat en Firework was. Die Lionbeat had ze nooit echt ontmoet, maar Firework had ze wel eens gesproken. Ze grinnikte even bij de gedachten aan hoe hij achteruit had gerend en toen tegen haar op was gebotst, maar concentreerde zich snel weer. Ze moes Fadedpaw gaan wekken. Soepel stond ze op en trippelde ze naar buiten. Bij de Den van de Apprentices aangekomen stak ze haar snuit naar binnen. Daar was het nog vrij rustig. De meeste Apprentices lagen nog rustig te slapen, en behalve hun ademhaling was het er vrijwel helemaal stil. Ze kon zich big goed herinneren dat zij hier sliep. Nooit hoorde ze er echt bij, en bijna altijd was ze alleen geweest. Maar ze had het geaccepteerd, zo was het nou eenmaal. 'Fadedpaw? Het is tijd voor je training.' Mauwde ze zachtjes, waarna ze buiten op hem wachtte.

{Eerste post voor Fadedpaw}
Terug naar boven Ga naar beneden
Fadedpaw
Member
Training for you [Fadedpaw] DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender:
Rank:
Fadedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Training for you [Fadedpaw]   Training for you [Fadedpaw] Icon_minitimema 5 mei 2014 - 10:33

Niet kunnen slapen, het ergste wat je kon meemaken als je jong was. Fadedpaw draaide zich op zijn rug en keek naar het plafond van de Den. Het was hier anders. Geen warme Nursery, geen zoete moedermelk geur en geen ma-- Nee. Hij had haar niet nodig. Zijn onderlipje begon wat te trillen en geïrriteerd met zijn zielige gedoe beet hij er hard op en proefde wat bloed. Toen begonnen de tranen al wat te stromen en hij verborg zijn snuitje in het mos zodat niemand het zou kunnen horen.

'Fadedpaw? Het is tijd voor je training.' Doodop hief hij zijn kop op uit zijn nest, de laatste paar uurtjes was hij in een onrustige slaap gevallen. De stem deed hem opschrikken, want dit was zijn mama niet. Bevend van vermoeidheid en zijn late huilbui stond hij op en kwam de koude open plek op. Zijn vacht stond elke kant op. Oh wat was hij moe. Uitgeput ging hij zitten en voelde zijn oogleden langzaam dichtglijden.


Training for you [Fadedpaw] 20uddp4
Terug naar boven Ga naar beneden
Glacialvoice
Member
Training for you [Fadedpaw] DPKsfdL
Dιεuw
136
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Glacialvoice
BerichtOnderwerp: Re: Training for you [Fadedpaw]   Training for you [Fadedpaw] Icon_minitimeza 21 jun 2014 - 10:35

Een ietwat bezorgde blik verscheen op de snuit van de Warrior toen Fadedpaw naar buiten kwam. Hij zag er niet bepaald fit uit, en zijn oogjes gleden bijna dicht van vermoeidheid. Wat was er met hem? Was hij ziek? Nou ja, hij had waarschijnlijk gewoon een slechte nacht gehad. Daar moest hij zich maar overheen zetten dan. Pech voor hem, daar werd hij hard van. 'Goedemorgen, Fadedpaw. Goed geslapen?' Vroeg ze, haar stem ietwat kil. Misschien was dit niet de beste aanpak, maar in dit soort dingen was ze nooit zo goed geweest. Ze nam de Apprentice nog eens goed in zich op. Zijn vacht stond alle kanten op, en het leek wel alsof .. alsof hij had gehuild? Wa er iets ergs met hem gebeurd? Had hij misschien een dierbare verloren? Of werd hij misschien gepest? Toen Glacial zelf Apprentice was had ze wel gemerkt dat dat best wel eens voorkwam. Al bij al, de jonge kater zag en niet echt uit alsof hij klaar was voor de training. 'Fadedpaw, wat is er aan de hand?' Vroeg ze, op ietwat bevelende toon. Misschien niet heel subtiel, maar hij moet respect voor haar krijgen. Hoe dan ook, wat hij dan ook ging zeggen, ze gingen trainen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Training for you [Fadedpaw]   Training for you [Fadedpaw] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Training for you [Fadedpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: