50 ways to say... {Redpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 50 ways to say... {Redpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
50 ways to say... {Redpaw} DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank: Warrior
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: 50 ways to say... {Redpaw}   50 ways to say... {Redpaw} Icon_minitimezo 27 apr 2014 - 18:25

De ceremonie was voorbij en de kater had een nieuwe leerling toegewezen gekregen. Van zijn vorige leerling had de kater nog amper iets gehoord. Het was alsof hij van de aardbodem verdwenen was. Maar hij zat er niet zo mee. De leerling zou vast een andere mentor weten te vinden. De rode tabby bevond zich bij het meer. Het was een goede plaats om te jagen. Vanwege de vele dieren die hier op af kwamen om te drinken of te vissen. Hij viste zelf niet vaak; niemand in de clan volgens hen; maar hij wilde het wel eens leren. Maar niet nu. Het was vroeg in de ochtend. Tijd dus om zijn apprentice te wekken. De kater beende richting het kamp waar hij voor de ingang van de apprentice den bleef staan. "Redpaw meldt je op de binnenplaats," En hij was weer weg. Hij bleef voor de den van de warriors staan wachten. Nadenkend over wat hij de jonge kat vandaag allemaal kon leren. Het was nog vroeg in de ochtend. Veel dieren rustten dus nog. Maar er waren ook uitzonderingen. Daar zou hij de apprentice eventueel kunnen op laten jagen. Misschien wilde hij hem vandaag ook wel leren vissen. Maar dat lag deels aan het tempo waarbij de kater nodig had om zich te melden.


50 ways to say... {Redpaw} AGKyyCm
Feather of the dawn:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpaw
Member
50 ways to say... {Redpaw} DPKsfdL
Eef
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: 50 ways to say... {Redpaw}   50 ways to say... {Redpaw} Icon_minitimema 28 apr 2014 - 13:15

Het had niet lang geduurd voordat Redpaw uit de apprentices den kwam gelopen. Hij keek om zich heen, en spotte Lavenderfeather bij de warriors den. Hij kneep zijn ogen nog even dicht tegen de zond die wel werd gereflecteerd door de sneeuw, maar liep daarna door naar zijn mentor. "Hoi Lavenderfeather," zei hij opgewekt. Hij had hier zin in. Maandenlang had hij zichzelf getraind, omdat hij geen mentor aangewezen kreeg. En nu eindelijk kon hij een echte training volgen.


50 ways to say... {Redpaw} 2qlyczk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
50 ways to say... {Redpaw} DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank: Warrior
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: Re: 50 ways to say... {Redpaw}   50 ways to say... {Redpaw} Icon_minitimedo 1 mei 2014 - 23:37

'Hoi Lavenderfeather,' De kater spitste zijn oren bij het opvangen van de klanken. Voor zijn ogen was de grijze kater verschenen die hij kende als Redpaw. Zijn toegewezen apprentice van laatste ceremonie. "Redpaw. Blij je te zien. Laten we een wandeling maken. Elkaar beter leren kennen." Wat zijn aanpak betrof was deze volledig anders dan toen tegen Goldenpaw. Instinctief voelde de kater de vriendelijkheid van deze kater afstralen. In tegenstelling tot Goldenpaw waarbij hij dit niet voelde. Lavender begeleidde de apprentice en zichzelf het kamp uit. Hij moest nog even denken over een eerste opdracht. Maar voorlopig wilde hij eerst deze kat beter leren kennen.


50 ways to say... {Redpaw} AGKyyCm
Feather of the dawn:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
50 ways to say... {Redpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: