Death 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flyleaf
StarClan
Death DPKsfdL
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons, how many more will be my blessing?
Gender:
Rank:
Flyleaf
BerichtOnderwerp: Death   Death Icon_minitimevr 9 mei 2014 - 1:53

De poes had dit altijd al eens willen zien, en nu had ze het gezien. Erg blij had het baar niet gemaakt, maar wat had dat wel gedaan? Tegenwoordig was de poes niet zo snel meer blij, en heel vreemd was dat niet. Haar vriend had haar verraden, ze kon niets, en niemand mocht haar nu nog. Dat was de reden dat ze hier was, het voelde rustiger hierzo. Iets te rustig misschien wel, een tak kraakte, wat de poes acuut deed omdraaien, geen gezelschap. Een opgeluchte zucht steeg op uit haar keel, zij en gezelschap nu? Nee. Daar had ze dus echt geen zin in, en dat was misschien maar goed ook, want als ze gezelschap had gehad had die kat het niet overleefd. Een tak kraakte opnieuw, maar de poes keek al niet meer om, geen geur, dus geen kat. Het leek haar zo klaar als een klontje. Weer kraakte de tak, nu werd het wel vreemd, en wilde de poes ook wel de afkomst van het geluid weten. Haar hoofd ging opzij, de andere kant opzij, omlaag om te kijken of zin misschien het geluid had gemaakt. Daarna pas kwam er een gedachte in haar op , langzaam ging haar hoofd omhoog, net wanneer het gekraak zijn toppunt bereikte. Haar ogen werden groot en angst raasde door haar heen toen een tak zo groot als een jonge boom naaf beneden kwam. Ze probeerde zich te bewegen, maar stond als aan de grond genageld. In slow motion ging haar lijf aan haar voorbij, en eindigde bij de verhalen over Starclan. Een glimlach vormde zich rond haar lippen, en met gesloten ogen wachtte ze op hetgeen wat toch al onvermijdelijk was geweest. De klap voelde ze niet eens, alleen dat alles zwart werd.

- Haar laatste post, maakt niet uit welke clan, je mag reageren (graag zelfs;')


Death Zh9z
Skypaw~Pepper~Firework~Mr. Bond~Flyleaf
*klick*:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Death DPKsfdL
Cynthia
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
.Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Death   Death Icon_minitimedo 3 jul 2014 - 13:13

Leopardpaw wou alleen zijn. Ze had geen mentor en geen echte vrienden... Ze was helemaal naar het Starclan terretorium gelopen. Ze was nu in hun oude kamp. Nou ja, dat dacht ze dan. Opeens hoorde ze een tak afbreken en op de grond vallen. Leopardpaw schrok van het geluid wat de tak maakte toen die op de grond viel. Maar opeens zag ze een poes onder de tak liggen. Het was Flyleaf! Een Donderclan poes die haar wel eens uit het ijs koude water had gered als ze het zich nog goed herinnerde. Leopardpaw rende naar de poes toe. Ze raakte het lichaam van de poes aan met haar poot. Leefde ze nog? Leopardpaw wist het niet. Een medicijn kat halen was geen optie. De poes zou het toch niet halen. Leopadpaw kon beter bij de poes blijven. Zo hoefde de poes niet eenzaam te sterven. "Flyleaf? Jij was toch de poes die me uit het ijs koude water redde? Ik wil je daar voor bedanken." zei Leopardpaw zachtjes. "Flyleaf, leef je nog? vroeg Leopardpaw. Ze kon het niet helpen ze kon haar tranen niet bedwingen. Ze kende Flyleaf niet goed... Maar Leopardpaw werd er toch emotioneel van. Ze had nog nooit een kat zien sterven... Er viel een traan op de grond. Waarom moest de poes zo sterven? vroeg ze zich af. Maar waarom was de poes niet weg gerend? Ze had de tak moeten horen. Wilde de poes dood? Was dit haar eigen keuze? Leopardpaw keek naar het levenloze lichaam van de poes. Wist ze maar waarom de poes niet was weg gerend. Als ze hier eerder was geweest had ze de poes misschien nog wel kunnen redden... Leopardpaw was boos op zichzelf en verdrietig... Leopardpaw ging zitten naast het lichaam van de poes. Ze zou hier de hele nacht blijven. Morgenochtend zou ze wel terug gaan naar het kamp.


Death 21evn1w


Mijn Accounts  I love you:
Leopardpaw-Applenose-Lightningpaw'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: