+Snowdrop 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 +Snowdrop

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenmask
Member
+Snowdrop DPKsfdL
HANANAAAAASS!!! (Also known as 'Hanna ZONDER 'H' OP HET EINDE!')
206
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank:
Ravenmask
BerichtOnderwerp: +Snowdrop   +Snowdrop Icon_minitimezo 11 mei 2014 - 22:01

De zwart-witte kater keek vermoeid om zich heen. Het ewigdurende getik van wat Ravenmask aanzag voor een mengeling van regen en hagel, weerklonk luid op het dak van de den. Een zacht, vermoeid gekreun ontsnapte aan zijn lippen wanneer hij slaperig om zich heen keek en zich voor de zoveelste keer afvroeg hoe de andere warriors konden slapen met dit lawaai. "Deze keer win jij, regen", gromde de zwart-witte warrior nauwlijks verstaanbaar waarbij hij geïrriteerd met zijn staart zwiepte.


+Snowdrop 2hi6qlt

ander os:
 


Laatst aangepast door Ravenmask op za 17 mei 2014 - 18:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
+Snowdrop Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: +Snowdrop   +Snowdrop Icon_minitimeza 17 mei 2014 - 18:14

"Nee," Deadsoul staarde haar aan, zijn ogen gloeiden vijandig in haar richting. Ze kromp in elkaar, haar ogen groot. "Maar, Deadsoul, dat kun je niet maken..." Murmelde ze zachtjes. Zijn gigantische klauw maakte een gat in de aarde naast zich. "Oh, maar ik heb het al waar gemaakt, mijn liefste zusje," zei hij op een honingzoete toon. Ze sperde haar ogen open. In zijn ijsblauwe ogen zag ze langzaam hoe rood de overhand kreeg. Hij grijnsde en liet zijn andere klauw naast haar vallen. Ze kromp nog dieper in elkaar toen ze een scherpe klauw in haar zij voelde. Vluchtig keek ze om. "Wolfhunt?" Ze voelde hoe steken haar raakte en ze deinsde achteruit. Langzaam zag ze hun pelzen samen smelten. Ze sperde haar ogen angstig open draaide zich om, om weg te rennen. Haar poten leken zwaar, wel van steen. Ze hijgde luid, van de last die aan haar poten trok, die haar leek te verzwolgen. Toen ze opeens een pijnlijke steek in haar voorpoot voelde, struikelde ze. Wel meteen keek ze om, naar haar poot die was blijven steken in de aarde... Maar nee.... Dat was hij niet... Uit de grond stak een witte kop, zijn ogen gloeiden tevreden, een grijns rond zijn lippen, gesierd door bloed die haar poot beschilderde. Whitelion. Zijn twee kleurige ogen leken haar te verscheuren. Ze bleef erin staren. Alles zag ze, hoe hij Nimble bijna had vermoord, haar poot had verwond. Toen ze voelde hoe hij wegzakte in de grond, leek ze opeens helder te kunnen denken. Ze begon hopeloos te huilen, echt te janken, te smeken. Haar poten begonnen hevig in het rond te slaan en ze probeerde zichzelf te bevrijden. Haar klauwen raasden over zijn perfecte kop, maar maakte geen wonden. Het maakte enkel de pijn aan haar poot erger. Zo werd haar gejammer, langzaam een zacht geschreeuw. Haar klauwen grepen haar poot vast en ze begon als een gek eraan te krabben, maar er gebeurde niks... Er kwam zelfs geen bloed, enkel pijn. Tranen gleden langs haar kaken heen en woest begon ze op de grond te kronkelen, hopeloos geschreeuw ontglipte haar bek. Maar toen ze de warme adem in haar nek voelde, slikte ze. Ze stopte met kronkelen en sperde haar ogen open. Whitelion was verdwenen en opeens leek ze recht te zitten... Langzaam dwong ze zichzelf om te kijken. Ze ontmoette de ogen van een kat. Bloed droop uit haar bek en haar goudgele ogen gloeiden vijandig naar haar. Langzaam droop bloed langs haar nek heen en liep het langs haar poten heen, tot het de grond raakte. Toen begon het pas. De ogen van de grijs-witte kat voor haar werden langzaam rood. Bloeddruppels parelde op in haar ooghoek. Een gigantische bloedvlek werd zichtbaar op de grond rondom de kat. Snowdrop verstijfde toen ze een zwaar geplof hoorde en nog één. Dode lichamen vielen uit lucht, allemaal mooi op hun plaats, rond de met bloed gesierde kat. In een flits gebeurde het. En daar stonden ze... Met hun grijns leken ze de kattin te helpen. En langzaam kwam ze tot het besef dat...

Een schreeuw ontglipte haar lippen, haar hele lichaam trilde van de inspanning. Was het maar... Een droom geweest? Haar ogen waren groot en gevuld van angst. Haar ademhaling gejaagd en ze kon het geraas van haar hart in haar oren horen. Ze zag niet hoe een paar katten haar aankeken, ze trilde te erg. De beelden van de dode lichamen draaiden door haar kop. De ogen van de kat die ze had gezien, haar broers, Whitelion, vrienden die in een plas bloed lagen... dat was wat ze zag. Langzaam ontsprongen tranen in haar ooghoeken. Haar gejaagde ademhaling werd vervangen door een zacht gesnik. De goudgele ogen van de kattin werden gesloten en langzaam rolde ze zich op. Toch hield het schokken niet op en het wilde geraas van haar hart, bleef aanhouden. Enkel het getik van de neerslag, leek haar te kalmeren... Want op dit moment leek het alsof iedereen iets tegen haar had... Zelf zichzelf...

OOC:: Sorry voor de belachelijke lengte x3


+Snowdrop RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenmask
Member
+Snowdrop DPKsfdL
HANANAAAAASS!!! (Also known as 'Hanna ZONDER 'H' OP HET EINDE!')
206
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank:
Ravenmask
BerichtOnderwerp: Re: +Snowdrop   +Snowdrop Icon_minitimeza 17 mei 2014 - 18:43

De zwart-witte warrior keek geschrokken op wanneer geschreeuw luid tegen de wand van de warriors den weerkaatste. Zijn blik bleef steken bij een grijs-witte kattin die hij vaag onder de naam Snowdrop wist te plaatsen. Ravenmask voelde een steek van medelijden wanneer hij de warrior hoorde snikken. Hij trippelde naar haar toe. "Gaat het wel?", vroeg de zwart-witte warrior vervolgens, er was een bezorgde ondertoon in zijn stem te ontdekken.


+Snowdrop 2hi6qlt

ander os:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
+Snowdrop Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: +Snowdrop   +Snowdrop Icon_minitimema 26 mei 2014 - 23:32

Het getik van de regen kalmeerde haar hartslag en gaf haar een ritme om bij te blijven, bij die realiteit. Ze slikte even en hapte even naar licht om daarna in schokkend terug de adem uit haar lijf te persen. Tranen maakten haar zicht troebel en ze kon nog de laatste flarden bloed van haar droom onderscheiden met de realiteit waarin ze zich bevond... Starclan, laat het stoppen. Ze bracht langzaam haar poten naar haar kop en legde behoedzaam de ledematen langs haar haren heen. Ze gleden even over haar oren heen, tot ze op haar snuit eindigden, daar waar haar poten rust vonden van het geschok. Langzaam hoorde ze hoe het zachte gespetter van de regen een werd met dat van pootstappen, ze Kee niet op. Ze verwachte een boze kat. "Gaat het wel?" Dat was niet een boos gegrom die ze had verwacht, geen gescheld of geroep, maar een sussende stem. Ze slikte even en schudde haar kop langzaam, zonder op te kijken. Te bang voor wat ze zou zien of wat er zou gebeuren, alsof ze nog steeds vast zat in die droom...


+Snowdrop RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
+Snowdrop
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: