Time of Dying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time of Dying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Time of Dying DPKsfdL
Chi
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
.Brokenpaw
BerichtOnderwerp: Time of Dying   Time of Dying Icon_minitimeza 24 mei 2014 - 23:09

De kleur voor haar ogen werd donkerder met de tijd, en na zich nog een keer omgedraaid te hebben in haar mosnest voelde ze zich wegzinken in een diepe slaap, welke toch niet zo heel diep bleek te zijn.

Verbaasd opende de donkerbruine poes haar amberkleurige ogen weer. Haar blik gleed over het gebied heen, ieder detail precies in zich opnemend. Waar was ze? En hoe was ze hier geraakt. Toen de kattin haar blik naar beneden liet zakken en toekeek hoe ze met haar voetjes de grond samen kneedde, begon een akelig gevoel in haar borstkas te branden. Dit voelde té echt aan om een doodnormale droom te zijn. Was ze in Starclan? Nee, dat kon niet. Ze herinnerde Starclan als een lichte, grenzeloos gebied. Waarom zou trouwens iemand zoals zij ooit in contact komen met hun overleden krijgers? Nee, die eer zou ze nooit krijgen. Toen ze een kat op haar zag afkomen nam ze een stapje achteruit en vernauwde ze lichtjes haar ogen. "Wie ben jij? En waar ben ik?" Vroeg ze luidop.


Time of Dying I4Q2UkA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfhowl
Dark forest
Time of Dying DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender:
Rank:
Wolfhowl
BerichtOnderwerp: Re: Time of Dying   Time of Dying Icon_minitimeza 24 mei 2014 - 23:54

Blauwe ogen leken bijna op te lichten terwijl de zwart/witte kater een geamuseerde snor liet horen. Hij vermaakte zich hier wel, toekijkend hoe elke Dark Forest kat een kat uitzocht om te trainen. Misschien moest hij zelf ook maar eens op zoek gaan, maar tot nu toe was er nog niemand binnen pootbereik geweest die hem waardig leek.
Wolfhowl keek om toen hij opeens een stem van achter hem hoorde komen. Een rode kattin was verschenen en begon direct vragen te stellen, zoals bijna elke kat dat deed. De massieve kater kwam overeind, snauwde de kat weg die op de apprentice wilde aflopen en nam zijn plek in. "Ik ben Wolfhowl," miauwde hij kalm, terwijl zijn blauwe ogen over haar heen gleden en zijn mondhoeken omhoog krulde. Ja, zij voldeed aan zijn eisen. "En het maakt niet uit waar je bent, het is goed dát je hier bent," sprak hij, iets wat in raadsels. "Je bent welkom hier, Brokenpaw," vervolgde hij zijn reeks van woorden daarna. Wolfhowl ging zitten, sloeg zijn pluizige staart over zijn poten heen en liet zijn blik nogmaals over de poes heen glijden.


Time of Dying IO1e0hp
I had a nightmare. The Wolf eating Raven. Entrails of life on my plate and I ate 'em..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Time of Dying DPKsfdL
Chi
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
.Brokenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Time of Dying   Time of Dying Icon_minitimedi 10 jun 2014 - 22:05

I've been ignoring this big lump in my throat
I shouldn't be crying, tears were for the weaker days
I'm stronger now or so I say
But something's missing


Haar donker amberkleurige ogen vingen het gestalte van een massieve kater, welke op haar kwam afgelopen. Verstijfd bleef de poes staan waar ze stond, haar blik gefixeerd op de onbekende krijger die haar zonder ook maar een begroeting gewoon aansprak. "Ik ben Wolfhowl," Miauwde hij kalm, waarop Brokenpaw knikte. Zo dus? Waarom ontmoette ze hem? Was hij van Starclan dan? Allerlei vragen spookten rond in haar hoofd maar telkens als ze haar mond probeerde te openen, legden de kille ogen van de zwart witte kater haar het zwijgen op. "En het maakt niet uit waar je bent, het is goed dát je hier bent," Sprak hij, in raadsel, waardoor de poes alleen maar geïrriteerder, en bovenal nieuwsgieriger werd. "Je bent welkom hier, Brokenpaw," Lichtjes verbaasd door de woorden gingen haar ogen in een vernauwde vorm staan, waardoor ze hem door gespleten ogen aankeek. "Hoezo ben ik hier welkom? Hoe kan ik ergens welkom zijn als ik er nog nooit eerder ben geweest?" Vroeg ze met een kleine snauw in haar stem, terwijl ze weigerde te gaan zitten en hem slechts zenuwachtig bleef aankijken.

I found the one he changed my life
But was it me that changed
And he just happened to come at the right time


Time of Dying I4Q2UkA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time of Dying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: