{Dawntear} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenDeel
 

 {Dawntear}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dawntear
Member
{Dawntear} DPKsfdL
Ez
1355
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Dawntear
BerichtOnderwerp: {Dawntear}   {Dawntear} Icon_minitimezo 25 mei 2014 - 20:30


GENERAL
Name: Dawntear
Former names: Dawnkit - Dawnpaw
Future names: Dawnstar (?) - (?)
Rank: Warrior
Gender: Male
Age: 12 moons
Clan: ShadowClan
Clanleader: Innerstar
Deputy:
--
Mom: Snowynight
Dad: Thrushdive

INSIDE
Personality: Een kille/koele kater die niet de neiging heeft snel anderen te vertrouwen, pas als die bewezen hebben vertrouwd te kunnen worden, zal hij dat doen. Hij is niet onvriendelijk, maar ook niet meer vriendelijk als nodig. Door zijn afstandelijk gedrag raakt hij wel eens in de problemen omdat hij best ongeïnteresseerd of verveeld over kan komen. Dawntear geeft zogoed als niets om wat andere katten van hem denken, wat maakt dat hij soms dingen zegt zonder te beseffen wat de gevolgen kunnen zijn. Hij heeft het hart op de tong, en is niet bang om zijn mening duidelijk te laten blijken. Dit kille gedrag zit er al van jongsaf in, maar als kitten is hij toch dat tikkeltje typisch kitten, vrolijk en speels, al zal dat per moon afbouwen.

Likes: Dawntear houdt van eerlijkheid/eerlijke katten, hij kan genieten van de stilte om zich heen en hij voelt zijn het best als hij in zijn eentje is. Ook vindt hij het leuk als hij een paar katten kent die hij echt blind kan vertrouwen, zonder dat hij moet lopen dubben over hen een (bv.) geheim te vertellen. Enkel als het om vertrouwen gaat denkt hij na voor hij iets zegt. Ook heeft hij een zwak voor de nacht en haar Silverpelt, hij kan uren naar de maan en sterren staren.

Dislikes: Misschien komt het door zijn kil gedrag, maar hij heeft een grote hekel aan idiote reacties, katten die denken dat ze het antwoord op een vraag weten maar er helemaal naast zitten. Als Dawntear in een saai gesprek terecht komt zal hij in geen geval proberen te verbergen dat hij dat vindt. Hij koesterd een bepaalde haat jegens de Riverclan, hij heeft echt een hekel aan die clan, ze stonken naar vis, ze hadden van die dikke, vette vachten die hen beschermde tegen het water, en de kater zou er alles aan doen om zo veel mogelijk vijanden te hebben in die clan. Waarom zou hij daar vrienden willen? Nee, dat wou hij niet.

Fears: Dawntear heeft een grote angst voor Monsters, al wilt hij dat aan niemand vertellen. Enkel zijn siblings en ouders zouden ervan mogen weten. Hoe het komt dat hij er zo bang voor is zal nooit helemaal duidelijk worden, het is gewoon een aangeboren angst, misschien komt het door de verhalen van de Elders, ..

OUTSIDE
Build: Dawntear is een slankgebouwde kater, iets groter dan de gemiddelde kat. Slankgebouwd, maar zeker niet ongespierd
Fur: Grijze tabby vacht (Van Thrushdive- vader)
Eyes: Ijzig blauwe ogen (Van Snowynight- moeder)
Pawpads and nose color: Buin-grijze neus en zwarte kussentjes
Scars: None ~

AWARDS
ACCOUNT;;
{Dawntear} 16kn885 - I've done a topic of 4 pages or more
{Dawntear} F2rg5z- I've been an member of Warrior Cats for 1 year
{Dawntear} Sliuxh - I've made an avatar and OS for someone else
{Dawntear} 14igd44 - I've done a goose assignment

IN-GAME;;
{Dawntear} 2who3nt - I am clanborn
{Dawntear} 1GbKA8m - This cat has been born in the RPG
{Dawntear} FGmrm79 - I had my first training
{Dawntear} Xyq5NsT - I participated in a patrol
{Dawntear} H6Qg3Jc - I've become an apprentice in a ceremony
{Dawntear} YDIRItr - I spent my first time out of the nursery
{Dawntear} ZiCQ9N6 - I am born in Newleaf
{Dawntear} Xo1xz7e - I saw my first snow!
{Dawntear} 3OU9qDa -  I had a fighting session
{Dawntear} BAQwOP6 - I made a wish at a flying star

HIGH RANKS;;
/

SPECIAL;;
/

BONDS
Shadowclan:
Windclan:
Riverclan:
Thunderclan:
Bloodclan:
[spoilerxRogue]
Cyber I hate you! {Enemy}

[/spoiler]
Kittypets:
HISTORY
Dawnkit is geboren als de zoon van Snowynight en Trushdive. Hij kon het goed vinden met zijn broertjes en zusjes, en hij hield ook wel erg veel van hen, ook al deden sommige van hen soms wat moeilijk. Hij ging vaak op avontuur met andere kittens, in de Den dan wel, en af en toe ging hij buiten naar de sterren kijken. Zo leerde hij ook Ashdrizzle kennen, al had de kater het nest waar Dawn in geboren was al eens bezocht. Er gebeurde niets speciaals in zijn kittentijd, hij was een doorsne, vrolijke kitten, met misschien een klein pessimistisch kantje aan. Toch leek het eeuwen voor hij de leeftijd bereikte dat hij een Apprentice zou kunnen worden. Op een keer is hij gekidnapt geweest door de Rogue Cyber, en één van zijn vriendjes, Innerkit, had hem gevolgd om hem te redden. Uiteindelijk zijn ze kunnen onstnappen aan de Rogue, die hen dood leek te willen, en zijn ze terug naar het Camp gegaan. Uit angst dat er iets zou gebeuren, heeft Dawn er nooit over gesproken met iemand.


Dawnpaw werd het, maar de kater was niet tevreden. Hij wou terug kitten worden, of al een Warrior zijn, want hij had totaal geen zin in Apprentice tijd. Het meende dat hij moest luisteren, dat hij moest doen wat hem opgedragen werd. Het betekene dat hij volwassener werd, en dat wou hij niet, hij wou gewoon doen wat hij woe en slapen wanneer hij wou. Maar dat kon niet. Hij had nu plichten, hij moest leren jagen, om zijn clan te dienen, hij moet leren hoe hij moest vechten, zodat hij zijn clan kon beschermen. Dawn wou dat allemaal niet. Hij zou er alles voor doen om gewoon te kunnen omgaan met zijn broeders en zusters, maar dan als kittens. De tabby werd door Shrewstar toegewezen aan een poes, Runningvole, die zijn mentor zou zijn, en hem alles zou leren wat hij moest weten. De poes was wat zenuwachtig, en paniekerig, maar hij kon het wel begrijpen, want hij was haar eerste apprentice. Hoe vriendelijk hij zich ook gedroeg, hoe lief hij ook deed, hij deed het niet om haar een plezier te doen. Hij snapte gewoon niet hoe het hem zou helpen in zijn apprentice periode om een stomme kat te zijn. Hij kon dan wel gemeen, kortaf of verveeld doen tegen andere, maar in zijn training zou hij het best doen.

Dawn heeft altijd erg van zijn ouders en siblings gehouden, maar tijdens zijn eerste Leaffall, kreeg hij ruzie met Lurkingpaw, om Windpaw, omdat hij een belediging wederkeerde naar haar toe. Zijn zwart witte broer had hem aangevallen, en sinds die dag wierpen ze elkaar enkel nog kwade blikken toe. Het zag er niet echt uit dat de kater het nog goed zou maken met zijn broer.

Niet veel later raakte zijn mentor in verwachting, en daarom werden zijn trainingen voor een deel opgenomen door zijn oom, Tallshadow. Dat vond de tabby niet zo erg, want hij vond zijn oom best wel een vriendelijke kater.

De sneeuw had een grote impact op de kater. Het witte poeder dat van de lucht nar beneden viel kon hem uren bezig houden, en dan zou hij zich afvragen wat de logica achter Leafbare was.
Stilaan raakte hij beter bevriend met Blackkit, de adoptiedochter van Slenderstep en Ravenheart. De poes was dan wel ongeveer zo oud als hem, maar ze was nog geen apprentice geworden. Samen dachten ze na over Leafbare, en toen ze voorstelde naar het twoleg gebied te gaan, kon hij niet anders als instemmen. Stiekem vond hij het wel leuk, om met haar naar het twoleg gebied te gaan, zeker omdat het net echter volgends de warrior code was. Als een warrior hem zou vinden, samen met een kitten, zou hij hangen.

De ruzie met Lurkingpaw werd steeds erger, en de kater vond dat erg. Hij mocht de zwart-witte kater dan wel niet, maar het deed hem pijn dat hij ruzie had met zijn siblings. Zijn broer had zijn poot verwond, en dat had Dawnpaw over de lijn gehaald om niet meer met Lurkingpaw te praten. Toen hij op een nacht uit het kamp liep omdat het hem te veel werd, kwam Blackpaw hem opzoeken, de poes die toch tot een van zijn beste vrienden behoorde. Ze kwam hem geruststellen, en hem oppeppen, zijn depri humeur weg werken. De kater vond dat heel vriendelijk van haar, maar merkte ook dat hij zich anders voelde rondom haar. Niet direct dat hij verliefd was, maar hij voelde zich beter als hij bij haar was, dan bij een andere kat.
Coming-

Dawntear Coming-
Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Dawntear}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Shadowclan-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: