Squirrel hunting {Whalepaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Squirrel hunting {Whalepaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Squirrel hunting {Whalepaw} DPKsfdL
» Chi «
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank:
Scorpionsting
BerichtOnderwerp: Squirrel hunting {Whalepaw}   Squirrel hunting {Whalepaw} Icon_minitimezo 25 mei 2014 - 22:43

Met ruime passen verliet de grote, magere krijger het kamp. Zijn felle gele ogen gleden even over het gebied heen, de frisse geuren in zich opnemend. Hij was content met het feit dat Leafbare gedaan was. Hij had stilletjes aan genoeg gekregen aan het uithongeren. Je kon bijna bij iedere kat de ribben tellen, soms zelfs bij zwangere Queens. En dat leek hem alles behalve normaal.
Uiteindelijk besloot hij zijn ledematen in beweging te zetten en trippelde de kater op een rustig tempo verder. Pas toen hij wat geritsel hoorde hielt hij in en keek hij met een gefixeerde blik naar de struiken. En ja hoor, een welgevulde eekhoorn had zich tentoon gesteld. Meteen liet de kater zich door zijn poten zakken, om op een traag maar gecontroleerd tempo naar het prooidier toe te sluipen. Pas toen hij op een goede afstand van het dier verwijderd stond, zette hij zich af om uiteindelijk zijn klauwen in het vlees te laten zinken en de genadebeet toe te dienen. Dat was al één.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whalepaw
Member
Squirrel hunting {Whalepaw} DPKsfdL
Roos
124
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Whalepaw
BerichtOnderwerp: Re: Squirrel hunting {Whalepaw}   Squirrel hunting {Whalepaw} Icon_minitimedi 27 mei 2014 - 20:13

Genietend keek Whalepaw om zich heen. Het was misschien nog koud, maar je merkte al wel dat de leafbeare bijna was afgelopen. de sneeuw begon te smelten, en hier en daar zag je plukjes groen gras. Ook begonnen de prooien zich steeds meer te laten zien, wat gunstig was voor de clan. De bomen om haar heen begonnen ook al blaadjes te krijgen, en soms zag je zelfs een struik met bloesem. Met stevige passen liep de tabby door. Het bleef nog steeds koud, en dat was iets wat de poes wou zien te voorkomen, het koud krijgen. Ze snoof even, en rook een prooi, meer in het bos. Behoedzaam sloop ze daar op af, hopend dat het haar lukte om het beest te kunnen vangen. Plots bleef ze staan. Bij wat de bedoeling was haar prooi te zijn, stond al een andere kat. Die sprong naar voren en in een snelle beweging had ze de prooi doodgebeten. ''Mooie vangst!'' Riep Whalepaw toe toen ze de prooi herkende. Een eekhoorn in gezonde staat hing uit de bek van de kat. Snel rende de apprentice erop af. ''Zo'n prooi kunnen een aantal katten goed gebruiken.'' Miauwde ze, doelend op de magere katten die nu de clan bevolkte.


Squirrel hunting {Whalepaw} X3wwaw

for good memories, not good choises. ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Squirrel hunting {Whalepaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: