-~CyBeR, Wolf Of Territory~- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 -~CyBeR, Wolf Of Territory~-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cyber
Member
-~CyBeR, Wolf Of  Territory~- Cyb
lau benenkauwer
3305
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: -~CyBeR, Wolf Of Territory~-   -~CyBeR, Wolf Of  Territory~- Icon_minitimedo 29 mei 2014 - 19:24
BASIC
Name: CyberNickName: The Wolf Of TerritoryVerklaring Name/Nickname
Cyber: (internet)web, alles is verbonden, Cyber weet alles, je hebt geen privé leven, zeg iets tegen Cyber en je kunt het nooit meer 'verwijderen'/'ongedaan maken'/'vergeten'/.. Iedereen is verbonden, Cyber is verbonden met iedereen, weet altijd wel een weg te vinden via zichzelf of anderen om je te kraken.

Wolf Of Territory: Cyber heeft enorme territorium drift, Zijn territorium is Zijn territorium en daar blijf je met je poten vanaf, ook probeert hij zoveel mogenlijk zijn territorium uit te breiden en het territorium van anderen in pikken. Maar Wolf heeft buiten dat nog een andere betekenis, hij jaagt in groep. Hij heeft altijd Pups. Zijn kittens noemt Cyber altijd Pups.

Age: 2 helse jaren, 1 jaar rust, weer een jaar hel, weer een jaar rust. 5 long years.


FAMILIE


Mother:
Eternity, witte poes met bruine ogen. Zeer veroordelend, wilt altijd gelijk hebben, kan niet tegen katten/dieren/dingen die anders zijn dan 'normaal'


Father:
Clover, zwart-witte kater met kilgroene ogen. Een kopie van Cyber. Maar Clover was erger dan Cyber, hij vermoorde meedogenloos en deed alles wat nodig was om te krijgen wat hij wou. Hij stierf, Cyber vond zijn rottend lijk. doodoorzaak: Zelfmoord door middel van tegen aanbetaling vermoord worden door bloodclanners.
Kittens: Too much.
With Seraphine/Sunwing (npc): Sweetfang, Moonwhite, Silvergale, Ace/Blade, Lola, Blacky, Vixen

With Buzzard: Daniel, Ralph, Esca, Carlita, Emrys, Meadowkit {pleegkit}

Met Iggy:
Black Pearl
Artemis
Red John
Hacker (nooit aangemaakt)Oudtante:Sykes


De familie is nog vele groter maar het word moeilijk om alle 282 leden ||3/5/15|| hier neer te zetten en te kunnen zeggen wat ze zijn wegens aangetrouwde familie ook word meegerekend als familie bij mij. zie link: http://www.familyecho.com/?p=START&c=rlr6x3l44b&f=883468258220236237
------------------------------------------------------------------------------

OUTSIDE

FurCollor: Zwart-witFurstyle: Dikke, zachte vacht verbergt sterke spieren.Paws: Volledig witte voorpoten, 'white "sucks" aan de achterpoten.Tail: zwart met wit puntje.
Body: gesterkt en geleerd, veel spieren met vele verborgen littekens van gevechten. Sterke, struise bouw. Cyber is redenlijk groot voor een gewone vaak ondervoede kat.Scars: Groot litteken over zijn neus, door 'Bonepaw' gegeven. Hierdoor verloor Cyber wat van zijn reukzin. Groot litteken over zijn buik, door Buzzard haar neef. Hierdoor werden Cybers zenuwen beschadigd en verloor hij gevoel in zijn onderbuik.Eyes: Kilgroene ogen die niets veraden dan een gehard leven.

Claws: Scherp en dodenlijk.
------------------------------------------------------------------------------

INSIDEKarakter:
Kil-Afgezonderd-Gemeen-Territoriumdrift-Zwak kittens
Cyber is een kille kater die werkenlijk volwassene katten haat om hun snel bevooroordelende karakter, hun pissigheid tegen kittens en hun saaiheid, en.. Ja dat ze niet zo avontuurlijk, onderzoekend en levend zijn en willen zijn. Wel heeft Cyber een zwak voor kittens, eigenlijk in het algemeen gewoonweg voor alle katten onder 1 jaar.
In het algemeen is hij kil, gemeen en dus geen katertje om zonder handschoenen aan te pakken. Hij heeft een enorme territoriumdrift (verjaagt alle katten zonder pardon uit zijn territorium en valt iedereen binnen zijn grenzen aan die daar niet hoort te zijn) omdat hij er zo lang om heeft moeten doen om het te veroveren en er ook zo veel moeite voor heeft moeten doen.
------------------------------------------------------------------------------

vErLeDeN

Cyber heeft nooit een mooi leven gehad, nooit kende hij geluk. Maar er waren toch telkens van die kleine momentjes die hem een glimlach op het gezicht wisten te toveren. Zijn norse uiterlijk, slechte humeur en afkeer tegen volwassene katten heeft hij niet zomaar, hij werd er niet mee geboren. Hij kon gewoon niet anders.

Voor en tijdens de geboorte:
Cybers moeder en vader waren twee Rogue katten in nier en bloed. Ze wisten maar al te goed hoe ze andere katten moesten verjagen, opjagen en kleineeren. Hoe ze eruitzien kan Cyber zich niet meer herrineren, daarvoor haatte hij hen te hard. Alles liep goed tussen de twee katten en al snel verwachtte ze een nestje. Hier was de vader echter niet erg blij mee.. Waarom kittens als ze toch enkel maar last en problemen meebrachten? Bij de zwangerschap van Cybers moeder probeerde Cybers vader verscheidene keren hardhandig de zwangerschap stoptezetten, zonder succes. Hij werd enkel kwader en schoof alle schuld op de arme poes af die niet kon geloven dat hij wou dat ze vlak na de bevalling de kittens zou vermoorden. Al snel vertrok ze, gewoon weg van die ene slechte en door en door slechte kater. De volgende week beviel ze, van Cyber en enkele zussen en broers. Ook van zijn Siblings weet hij nagenoeg niets meer, hij kan het zich gewoon niet herrineren. Wel weet Cyber nog dat hij het meest op zijn Vader leek, en zijn siblings allemaal op de moeder.. Waardoor hij altijd overal de schuld van kreeg.
Kittentijd:
De moeder van Cyber kon het niet of amper verdragen dat hij tussen de andere kittens speelde, dat hij meespeelde met hen of mee grappige dingen opmerkte. Elke keer dat Cyber vrolijk en optimistish dat hij was naar zijn siblings huppelde en iets wou zeggen of meedoen werd hij weggeroepen door zijn moeder. Ze glimlachte altijd zo onschuldig en gaf hem allerlei karweitjes; bedmos opruimen, vuil wegruimen, kijken of er regen aan kwam, water halen, iets te eten halen, vlooien of teken weghalen bij zijn moeder of kits. Geen enkel moment dacht hij eraan dat zijn moeder hem expres wegtrok van de andere kits.
Jonge jeugd (tot 5 maanden):
Cyber begint langzamerhand door te hebben dat zijn moeder hem niet mag, dat zijn moeder daarom zo zuur kijkt naar hem, waarom dat ze hem niet laat omgaan met de andere kittens. Eerst dacht Cyber dat het mischien lag aan zijn moeder, dat ze in de war was. Of aan de andere kits, dat zij hem niet mochten of bang van hem waren. Maar de waarheid kwam pas naar boven toen enkele van zijn siblings aan zijn moeder kwamen vragen waarom Cyber niet naar hem kwam, waarom hij niet gewoon s'avonds bij hen mocht slapen in het warme hol. "Omdat hij sprekend zijn vader is ja! Daarom! Ik ben bang van hem, hij is zo'n zuur mormel vol haat en bloed dat enkel slecht is en geen haar beter is dan een zandkorrel!" De kittens keken met verbaasd opengesperde, bolle oogjes naar hun moeder terwijl ze gewoon verder raasde. Cyber zat op dat ogenblik achter de struiken, ook hij keek met verbaasde oogjes toe, er stonden tranen in zijn ogen. Op dat moment werden zijn oogjes van enthousiast, blij en kinderlijk meer kil, killer dan de ogen van een jonge kater, dat de wereld nog niet kende, hoorden te zijn. Toen hij de volgende dag aan zijn moeder vroeg wie zijn vader, en hoe zijn vader was geweest keek ook zij verbaasd naar hem. Haar oog viel op de kille blik in Cybers ogen.. En ze wist wat hij had gehoord. Razend en snerpend, snauwend en gemeen vertelde Cybers moeder hem alles over zijn vader. Cybers hart werd enkel killer, dat hij de uiterlijk van zijn vader had betekende toch niet dat hij zijn karakter had?
Jeugd (tot 1 jaar):
Cyber had zich totaal afgekeert van zijn siblings en moeder, wanhopig probeerden zijn siblings nog contact met hem te maken, maar Cyber zag hen steeds banger en onzekerder naar hem kijken. Ze wisten wie hij was, althans ze dachten te weten wie en hoe hij was. Zijn moeder? Nee, die integendeel deed geen enkele poging tot benadering. Ze leek zelfs blij te zijn dat Cyber zich afgekeert was en alleen nog maar aan de rand van het groepje naar de hemel of de verre streken in de verte staarde, hij hielp zelf expres meer me in het huishouden van het gezinnetje, om iets om poten te hebben. Vanaf het moment dat hij s'nachts verder weg ging, naar die verre streken in de verte, vond hij een stinkend hoopje pels en vlees naast een groepje braamstruiken. Het rook alsof het daar al een paar weken lag en het ontbinde langzamerhand waardoor die ranzige zure lucht vrijkwam...

Zijn vader.. Toen hij het ging melden, en zijn moeder snelde naar het hoopje lijk, bleek het ook echt om zijn vader te gaan. Cybers moeder leek zelfs opgelucht, zijn siblings daar en tegen leken bang en keken onrustig om zich heen. Het lijk van zijn vader zat vol beten en krabben, of hij die al had of dat hij werkelijk vermoord was door één of meerdere iemanden zal hij nooit weten waarschijnlijk.

Dat was de avond dat Cyber de wereld en heides introk, weg van zijn moeder die hem opgelucht nakeek en zijn siblings, die te bang van hem waren om afscheide te nemen, gegeneerd naar de grond voor hun poten staarden.
Volwassen (vanaf 1 - 2 jaar):
Cyber word verlieft op een jonge poes, een zilver-grijzige Rivierclan krijger. Cyber wist wel dat hij onmogenlijk verliefd op haar kon blijven, maar echt veel kon hij er niet aan doen. Ook zij die toen Sunwing hete merkte Cyber op. Al snel bloeide er iets moois tussen hen. Toen gebeurde het kwade, ze verwachtte een nestje kittens. Ze zouden allebei verscheurd worden, Sunwing zou nooit aan haar kittens en tegen haar clanleden kunnen zeggen wie de vader was en Cyber zou verscheurd worden bij het zien hoe de kittens opgroeiden in een clan ver weg van hem; niet wetend wie hun vader was.
Na de geboorte leek het pech en onheil nog niet afgelopen te zijn. Het was toen een erg barre, koude en harde winter. Ook de kittens waren belachelijk laat op het jaar. Net die winter woeide een ziekte in de kittenkamer, enkele kittens werden ziek. Maar ze waren al ouder en bijna apprentice, allemaal overleefden ze het. Maar de jonge kittens van Sunwing konden niet tegen de ziekte op en ware dodenlijk ziek. De Medicine Cat vertelde Sunwing dat de kittens het hoogstwaarschijnlijk niet zouden overleven, ze had namenlijk geen middeltje of medicijn tegen deze ziekte. Binnen een paar dagen zouden de kittens sterven. Dit kon Sunwing niet aan en ze verlate de Rivierclan om bij Cyber te kunnen zijn. Haar naam werd Seraphine, Sera voor de vrienden en bekenden.

Wat ze nagenoeg niet wist was dat 2 van de 5 kittens de ziekte wonderbaarlijk bijzonder hadden overleefd, maar de Rivierclankatten die het nieuws aan Seraphine wouden gaan melden konden haar nergens vinden.
Volwassen (2-3 jaar):
Alles verliep goed en vlekkeloos. Ze waren gelukkig, Rogue And Free en vooral; Verliefd. Niets leek hen te scheiden, en al snel hadden ze weer een nestje. Maar deze keer was het niet toevallig en ongewild. Nee, het was gewild en gepland ze hadden alles voorbereid voor de bevalling. Natte stukken mos in water gedrenkt, zakte bedje van mos, bladeren en gras in een overdekte plaats tegen de wind en/of regen. Echt Alles. Maar ook deze keer ging het bij de bevalling wat mis. De bevalling ging niet zo perfect als eerder, maar het leek langer en moeizamer te gaan. Net op dat moment kon Cyber het net even niet meer aan, de zwart-witte kater liep naar buiten om op adem te komen en een frisse neus te halen. Toen hij terugkwam en luidsnorrend met een geweldige glimlach vroeg of hij de kittens mocht zien spuurgde Seraphine luid naar hem, met tranen in de ogen, dat Cyber het niet waard was zich vader van de kittens te noemen. Dat hij haar en de kittens in de steek had gelaten. Cybers glimach verdween al snel als sneeuw voor de zon, zijn hart leek uit zijn lijf te worden getrokken. Ergens dicht tegen Seraphines buik hoorde hij gepiep en geschuifel, het waren er meer dan één. Maar hoeveel? Welke kleuren? Welke namen? Hij wist niets over de kittens.. Cyber boog beleefd zijn kop, hij zou haar even rust schenken en later wel terugkomen. Maar toen hij haar een lieve lik over haar kopje wou geven beet ze venijnig in zijn oor en vervolgens in zijn kaak. Hard verschoten en met tranen in de ogen strompelde Cyber nederig naar buiten. Toen hij de volgende dag weer ging kijken naar Seraphine en de kittens waren ze weg.. gewoon weg..

Lang zocht Cyber naar Sera en de kits, maar geen levend spoor van hen te vinden. Langzamerhand begon hij te denken dat ze echt weg waren, verweg en niet meer terug te vinden. Tot hij een weekje later het lijk van Seraphine vond, vermoord door twee of meer ander Rogues waarschijnlijk. Maar geen spoor van de kittens.

Eén voor één vond Cyber de kittens na lang zoeken terug, meer dood dan levend.
-Lola, zwart-wit poesje; lag verhongerd en vuil aan de rand van een riiertje. Ze probeerde te drinken maar had niet meer de kracht goed met haar tongetje het water op te likken.
-Blacky, zwart poesje; strompelde langs de rand van Cybers territorium, ze was samen met haar broertje daar verloren gelopen en hadden vervolgens elkaar kwijtgeraakt in een storm, ze is gevonden m.b.v Lola's droom.
-Ace/Blade, gestreept katertje met veel wit; Gevonden door Lola middenin Cybers territorium, verhongerd. Hij was opzoek naar Blacky.
-Vixen,zwart-wit poesje met maar één werkend oog; Ze is gevonden door Cyber terwijl ze bijna overreden werd door een auto, gewond, verhongerd en bang. Ze mag Cyber niet zo geweldig en wilt liever leren over kruiden (med.cat) dan vechten.

Tijdens het zoeken van de kittens veroverde Cyber deeltje voor deeltje een redenlijk groot territorium, voor een Roguer allensinds. Het begon door met veel bloed en een pijnlijk gevecht het grootste deel van het territorium te veroveren van een al oudere Roguer die blijkbaar niet meer tegen Cyber opkon. Deze Roguer zwerf nu ergens anders rond of heeft mischien al weer een eigen stukje grond weten op te eisen.
Een tijdje lijkt het goed te lopen, Cyber komt op het idee een Roguegroep op te storten met Hem als leider, zijn familie en Iggy (zie fragment hieronder). De kits ontmoeten een jonge kater die zijn clan heeft verlaten om Rogue te worden. Deze kater wild graag in de groep komen mischien. Dit loopt toch niet helemaal zoals verwacht en de kater, Vulture genaamd, wilt nog nadenken over zijn beslissing. Vulture vertrekt en is nooit meer teruggekomen, Cyber weet dus niet zijn antwoord. Blijkbaar vond  Vulture het toch niet zo'n tof idee en is hij ingetrokken in de buurt van de tweebenen. Cyber laat de groep varen, het word toch gewoon hem en zijn familietje.
Alles verloopt daarna goed, Cyber kan lekker zonder gestress in zijn boom zitten luieren, neerkijkend op zijn spelende kittens. Maar op een dag krijgt zijn leven weer een wending, deze keer lijkt hij goed. In het begin was het ook supper goed. Er verschijnt een poes in zijn leven, ze bevond zich in zijn territorium. Cyber wordt op slag verlieft op de langharige grijze poes (met iets donkerdere streep tussen haar ogen) met hemelsblauwe ogen.. Iggy is haar naam. Ze is een Bloodclan poes, hoe kon hij? Iedereen HAAT Bloodclanners! Niet lang daarna vermoord Iggy onder bevel een poesiepoes en sindsdien draagt ze (niet zo trots) een roze lere halsband met de tanden en klauwen van OF een hond OF de vermoorde kittypet. Daarna verloopt alles prima tussen de twee. Maar op een dag zitten Cyber, Iggy en de kits gewoon rustig buiten.. en daar komt plots een paniekerige (prachtige) vuurige rosse poes aangelopen met bladgroene ogen. Een vos op het territorium die de kits wild aanvallen.. Buzzard (zo noemt de poes) en Cyber kunnen de vos zo verwonden tot hij blind is. De vos is onschadenlijk.
Cyber wordt verlieft op de rosse poes genaamd Buzzard, hij spreekt met haar af. Kijkt naar smeltende sneeuw, speelt met haar aan langs de kant van de weg en heeft een geweldige tijd met haar. Hij is nog steeds in relatie met Iggy maar ook is hij ervan overtuigt te houden van Buzzard. Echter is er een ongewilde wending in hun leven. Buzzard raakt zwanger van Cyber, eens ze het hem vertelt gaat het alles behalve goed. Cyber wordt kwaad en laat de zwangere poes alleen achter. Wanneer de kits geboren zijn en Cyber het via via te horen krijgt gaat hij een kijkje nemen. Buzzard laat het uiteindenlijk toe, maar Cyber is nog steeds niet blij met de kits. Hij wou gewoon weten of een van de kits op hem leek of niet. Het zijn vijf gezonde kittens. 3 katertjes en 2 poesjes. De katertjes zijn Esca, Daniel en Ralph. De poesjes Emrys en Carlita. Ralph is het enige kittentje dat op Cyber lijkt. Hij doet een bod aan Buzzard en de kits. Als de kits vier maanden oud zijn krijgen ze 1 kans om te kiezen of ze bij Buzzard blijven of bij Cyber gaan. Als ze bij Buzzard blijven zal Cyber hen negeren en zelfs vermoorden als ze bijvoorbeeld zijn territorium betreden.

Cyber vertelt noodgedwongen over de relatie en de kits aan Iggy, haar hart word gebroken en ze dumpt Cyber zelfs. Hun relatie is voorbij, zeker als hij eerlijk vertelt over een kleine affaire met Lynx, al was dat niets geworden, toch doet het Iggy pijn. De liefde is over.
Winter, 3 jaar:
Er komt grote verandering in het territorium waardoor het gezin dreigt het territorium te moeten verlaten. Er lopen vele rechtlopers en paarden rond op Cybers territorium. Rechtlopers bouwen er een paardenplaats, een manege.
Winter, 4 jaar:
Tegen winter nadat Cyber net 4 jaar is geworden in de lente is de manege af, en er is amper prooi in het territorium te vinden. Ace is ziek geworden nadat hij zijn pootje had gebroken en dreigt te sterven. Ook Blacky, Lola en Vixen zijn graatmager. Cyber ziet er niet veel beter uit. Al het prooi lijkt uit het territorium weggejaagd te zijn. Bovenal is het een strenge winter wat zowizo al betekent dat er overal honger is. Er komt een straatkat bedelen om voedsel, het komt zelfs zo ver dat de straatkat dreigt Cybers kittens op te eten. Cyber slaagt een beetje door en vermoord de jonge straatkat, hij had het zowizo toch niet gehaald. Hij was uitgemergeld en onderkoelt. Net op het moment dat Cyber het lijk wegsleept om in de rivier te gooien komt Iggy terug opdagen. Hij stort zijn hele hart uit over de kat die hij vermoord had, de manege en de honger. Het stel is herenigd.
Er word ook een opstand gecreerd tegen de clans. Cyber, Silvergale, Mazelock, Omen, Whitelion, Silhouetteheart, Sushi, Vinal en een paar kits waaronder Cherrykit en Lionkit komen bij elkaar bij fourtrees en starten een nieuwe clan op. Darknessclan. Deze clan zal geniepig proberen de andere clans tegen elkaar op te zetten, te verzwakken en dan de clanleider te vermoorden om zo de clans over te nemen. Jammergenoeg mislukt de opdracht en spat de Darknessclan terug uit elkaar tot kleine groepjes rogues of bloodclanners of opstandige clankatten die nog steeds beetje bij beetje op hun eigen manier en eigen tempo de clans proberen te verzwakken en kapot te maken of gewoon wat te dollen met clankatten.
Ook ontmoet Cyber de jonge, witte bloodclankater Draco weer opnieuw na ongeveer een jaar geleden een onverwacht gesprek met de kater hebben gehad toen hij langsliep en Draco en Sunset (ook bc) zag praten en opmerkte dat ze een koppeltje waren (wat niet waar was). Het is een stormachtige nacht, donker en vol regen, donder en bliksem. Cyber doold wat rond en loopt op de autostrade wat rond, hij volgd het zwarte pad. Dan komt hij Draco tegen, en dat pakt goed uit naar zijn plezier. Cyber dolt met de jonge bloodclankater, hij pakt hem op aan zijn nekvel en gooit hem tegen en voor de voorbijrijdende auto’s. Dan krijgt hij het idee om de kater nog meer te laten afzien, Cyber neemt hem vast aan zijn staart en sleept de witte kat naar de twolegplace. Eenmaal daar aangekomen dropt hij de kat met een hersenschudding in een twoleghuis waar hij opgesloten word.


Lente, 5 jaar:
Cyber sluit een verbond met Skinny Love, een haarloze kittypet sfinx-kat die een spionage systeem in haar voordeel heeft gecreëerd. Cyber is geen spion voor haar maar wel een handlanger. Tegen de prijs van informatie zal hij een viertal spionnen (Bonepaw, Briarleaf, Thor, Ravi) van Skinny Love in het oog houden en hen bestraffen met een klauw over hun neus als ze Skinny Love of zichzelf veraden. Cyber is een soort van bodyguard.

Ook is er een interresante wending in Cybers leven waarbij hij samen met Jeff op een avond rondwaald op jacht in windclanterritorium en enkele kits waaronder Oceankit, Flowerkit, Lizardkit, firekit en Radiantkit het leuk vinden om het kamp te verlaten op avontuur. Natuurlijk besluiten Cyber en Jeff om de kits te kitnappen en krijgen ze een hele clan achter zich aan, opzoek naar de kittens. Ook Abysspaw snapt hen en moet noodgedwongen mee gekitnapt worden. Abysspaw besluit bij de rogues te blijven en op de kits te kitnappen, om er zeker van te zijn dat hen niets te ernstig overkomt. Echter heeft Oceankit een slag tegen haar hoofd gekregen en is deze wond gaan ontsteken, de kit heeft hoge koorts en is dodenlijk ziek. Lizardkit probeert verschillende keren weg te vluchten.
Cyber dringt binnen in het territorium van thunderclan, als rogue is het ten strengste verboden daar te komen maar die regel lapt Cyber aan zijn laars en hij dringt het territorium binnen. Cyber ontmoet daar een wit, jong poesje van tussen de 8 en de 10 manen jong genaamd Moonpaw. De zwart-witte kater krijgt een spion-achtig idee en doet zich bij de jonge, naive poes voor als een krijgskat van de thunderclan. Zijn plan lukt en hij doet zich met succes voor als de avontuurlijke, wat lonewolf-achtige maar loyale Wolftooth. Zijn plan is informatie uit de poes los te krijgen over de thunderclan en deze informatie verder tegen Skinny Love te gaan vertellen in zijn eigen voordeel. Zodat hij haar kan opdragen extra veel informatie voor hem te vinden over katten als Draco. Maar dit idee groeit tot iets heel anders uit, namenlijk een vriendschap tussen Cyber en de poes. Wat uitzonderlijk is want op Applenose, Iggy en Forest heeft Cyber geen vrienden of wat daar ook maar op lijkt.
Cyber krijgt nog een soort van vriendin, namenlijk Raza. Raza is een donkerbruine, charmante bloodclanpoes die graag met katers speelt zowaar. Cyber speelt ook met Raza en dit schept een rare maar best leuke dag waarop de twee katten de kippen bij boer Rigger van de Riggers hoeve gaan pesten.
Er is terug een romance, tussen Cyber en Iggy onstaat er iets moois. De poes is lang weggeweest maar besloot terug te keren omdat ze Cyber erg miste. Cyber heeft charmes en een kil hart dat enkel Iggy kan ontdooien. Wanneer ze terugkeert gebeurt het dan, ze raakt zwanger. Cyber houdt voor het eerst in zijn leven sinds Seraphine terug van de kittens die hij opgewekt heeft en houdt zichzelf voor deze kits met zijn hele hart te beschermen. Echter heeft hij een klein ideetje, minstens één van de kits zal een (huur)moordenaar worden, of wordt toch opgeleid tot een huurmoordenaar.

De kits worden geboren, een witte langharige kater Black Pearl met persoonlijkheidsstoornis, een zwarte kitten genaamd Hacker, een siamese pointed meisje Artemis met smetvrees en Red John, een flamepoint kater die liefst alle katten uitmoord. Het is een veelbelovend nest en Cyber houdt van hen. Echter vertrekt Iggy weer uit warriorcats en neemt de kittens met zich mee, enkel Artemis besloot bij Cyber te blijven.

Cyber is in gevecht gegaan met Bonepaw

The Story Of Eternity

Een aantal jaren geleden ontmoette Lamb, die later de vader van Eternity en Caraphernelia werd, en Yö, die de moeder ging worden, elkaar. Na een tijdje was Yö zwanger, en nog wat maanden later beviel ze. Het was nacht, en het was koud Ergens in Newleaf. Eternity werd geboren en genoemd zoals ze nu heet. Er waren drie kits, maar ééntje van hen stierf vlak na de geboorte. Eternity noemde haar No Name.
Eternity’s naam had een associatie met de bevalling waarbij het een eeuwigheid leek te duren voor Eternity op de wereld gezet was, ‘I was kept waiting for an eternity.’

Eternity en Caraphernilia hadden een goede kitten tijd, ze was gelukkig, ze groeiden op in de bloodclan maar op jonge leeftijd besloot Eternity dat het niet haar plaats was. Iedereen speelde met uitgeslagen nagels en de meesten leken er plezier in te hebben een ander pijn te doen en bloed te zien. Zo was Eternity niet, zij wou een gewoon gezellige familie en een zusje die haar niet telkens zeer deed als ze plezier hadden.
Eenmaal ze een maand of 6/7 was verliet Eternity haar ‘gezin’ en werd Rogue, wel hield ze contact met haar moeder en vader. Het leven als Rogue was harder dan ze dacht, ze kon niet vechten of jagen. Laat staan een eigen territorium op eisen. Lange tijd overwoog ze een bestaan als Kittypet. Maar telkens weer lukte het haar om genoeg afval bijeen te sprokkelen om te eten en zo te overleven.
--
Toen ze op een keer haar ouders kwam bezoeken –tegen de zin in van veel bloodclanners- in het kamp, zag ze dat haar vader in gevecht was met haar voormalig Mentor, om de reden dat die kater een andere kat vermoord had, en verraad gepland had, maar Lamb was erachter gekomen. Het was een lang gevecht, en oneerlijk want een vriend van de Mentor kwam erbij. Niemand durfde iets te doen, en in stilte zag iedereen hoe haar vader langzaamaan vermoord werd door de katten. Maar, hij nam de twee mee de dood in. Hij had gevochten met de kracht van een leeuw.
"Rise and rise again, until lambs become lions." Die zin werd uitgesproken bij Lamb's lijk, en hij kreeg een naamsverandering. Zijn naam werd Lion.

Zonder vader, met enkel nog een moeder, werd Caraphernelia member en besloot Eternity de bloodclan voor altijd de rug toe te keren. Nog geen week nadat Caraphernelia haar rangwissel had doormaakt, verliet Yö de BloodClan voor een Rogue. En, omdat haar vader nog geen moon dood was, wisten ze dat haar moeder hem bedrogen had.
Het was een zwaar leven voor Eternity als Rogue, maar ze had leren jagen en vechten door een kater die ze had leren kennen. Clover. Op een dag verkeerde Eternity in een gevecht met een bloodclanner en stond op het punt te verliezen met grote, bloederige wonden. Maar net op dat moment verscheen Clover en trok de bloodclanner weg van Eternity. Zo viel ze verliefd op de kater. Niet veel later hadden ze een nest kittens en was Eternity de gelukkiste kat van de wereld in haar ogen. Maar het nest was ongewild en Clover wou er alles aan doen om het nest om te brengen, hij was een moordenaar, hij kon zich geen nest veroorloven. Eternity trok weg van de kater en stichtte alleen een gezin, zonder vader voor de kittens.

Eens alle kits het nest hadden verlaten, bleef Eternity helemaal alleen achter. Ze werd depressief en zat dagen lang te staren naar gelukkige koppels in de twolegplace en rogue territoria, maar dat bleef ze niet lang. De witte poes joinde de bloodclan terug zoals waar ze geboren was. Ze was nog steeds niet zo agressief en bloeddorstig, maar ze was gebeterd en had al wat weg van het idiale bloodclankarakter. Eternity was doorheen de tijd killer, afstandelijker, kritischer, bevooroordelender en bitcheriger geworden. Maar ze had nog wel een warm hart, ver weggestopt in haar witte borstkast. Een paar maanden nadat ze de bloodclan gejoind had werd ze verliefd op Eaglebite en stichte met hem een verborgen gezin door 3 dochters te krijgen. Brat, Zira en Weaselfang. In het begin zaten ze alle 3 in de thunderclan met een pleegmoeder die voor hen coverde als echte moeder. Echter kregen de kits uiteindenlijk te horen van hun echte moeder, Eternity. En 2 van hen werden Brat en Zira, 2 bloodclankatten. Eternity leeft nog steeds.
The Story Of CloverClover is een zwart-witte kater uit een 100% zuivere Rogue bloodlijn, hij komt uit een bloodlijn van gevreesde moordenaars. Niet zomaar moordenaars, huurmoordenaars. Zijn ouders kregen een nest van 4 kittens, zijn 3 zusjes stierven kort na de geboorte. "Ze waren het leven niet waard" zeiden zijn ouders als hij ernaar vroeg waarom hij wel leefde en zij niet meer "Jij bent sterker, jij bent een moordenaar. Zij waren lafaards" Hij wist heus wel dat ze niet gewoon dood waren gegaan, ze waren vermoord omdat het poezen waren en geen katers. Clover had het echter al snel geaccepteerd.

Zijn naam werd gekozen wegens de betekenis van een klaverblad. Deze stonden voor geluk, maar bij Cyber bedoelde ze niet zomaar geluk maar geluk bij het vak. Geluk bij het moorden. En op jonge leeftijd haatte hij zijn naam dan ook, hij wou geen moordenaar zijn. Maar hij werd zwaar getraind door zijn vader die absoluut wel wou dat hij een moordenaar werd. Uiteindenlijk leerde Clover moorden, en op leeftijd van amper 8 maanden vermoorde de jonge zwart-witte kater zijn eerste kat. Eerder leerde hij hoe hij kikkers, prooi, eenden en -kleine- honden moest vermoorden. Hij leerde zijn naam waarderen en werd een echte moordenaar.

Op leeftijd van 1 jaar werd hij een officieele huurmoordenaar, en had de ene mate na andere waarbij hij ook telkens een nest had. Telkens weer brak hij harten, en vermoorde er al bijna evenveel ook. Van honden en katten, want ja hij vermoorde ook honden voor een prijsje of viel tweebenen zwaar aan voor een grote prijs of voor het plezier. Toen hij zijn mate eternity leerde kennen was het echter voor het eerst echte liefde, het nest was dan ook niet gewild want dat kon hij niet gebruiken als actieve huurmoordenaar. Hij wou het nest vermooren, elke kitten vermoorden en pas over een jaar of 2 een nest hebben, het beste katertje uitkiezen en de rest vermoorden want zij waren lafaards. Maar zo liep het niet.

En Eternity verliet hem, niet veel later gingen ook zijn ouders dood aan vergiftiging van een stomme bes die ze perongeluk op aten. Doodsbes, het was een bes die ze wel vaker gebruikten om jonge of juist oude katten te vermoorden tegen en prijsje. Want deze wisten niet of niet meer goed wat dat was, ze aten de bessen en bam ze vielen dood neer. Clover wist goed genoeg dat zijn ouders express de doodsbes hadden gegeten. Waarom was hem een misterie. De sterke kater had enkele manen een eenzaam bestaan waarin hij nog steeds huurmoordenaar was, maar hij was zijn leven zat. Ziek zat. Net als zijn ouders het waarschijnlijk waren geweest. Elke dag vroeg hij zich af waarom zijn ouders het hadden gedaan. Ja hij haatte zijn ouders maar ergens diep in hem hield hij ook van ze. Hij zou er een eind aan maken, en tegen fikste betaling liet hij een stel bloodclanners hem vermoorden zodat men zou denken dat hij gestorven was in een gevecht. Niet veel later dan zijn dood vond Cyber zijn lichaam en ging het melden aan de rest van het gezin. Clover was voor eeuwig weg, ergens in een hel.
-~CyBeR, Wolf Of  Territory~- 11sd07n------------------------------------------------------------------------------
TERRITORIUM

De zwart-witte gevaarlijk gebouwde kater heeft in zijn jaar dat hij de kittens vond een redenlijk territorium weten bijeen te scharrelen en te veroveren. Hij heeft wat van hem moeten geven, veel opgeoferd maar ook veel gewonnen. Het territorium biedt hem én zijn kits bescherming, een schuil- en slaapplaats en ook verscheidene plekjes voor prooi en voedsel. Ook brengt het natuulijk enkele gevaren en risico's met zich mee. Zoals vossen, andere bewoners, weer Rogues die het gebied willen afpakken en de rechtlopers van de kleine familie boerderij die half in Cybers territorium licht.
INDELING
Centrum:
Hol Van De Wolf; een redenlijk groot hol dat oorspronkelijk door dassen is gemaakt en verder uitgehold door kinderen van de boerderij die nu al volwassen zijn. Het is de slaapplaats en rustplaats.
Net naast Centrum:
The EyeTree ;een boom midden in een stukje vlakte van het territorium, als je in de boom gaat zitten heb je een goed uitzicht over het hele territorium en zijn grenzen. Perfecte uitkijkpost om indringers gade te slaan.
Westen:
De Westelijke Velden; de velden van de boer die half en half verlaten zijn. In het begin van het voorjaar plant de boer hier zijn Maïs en graan en verder komt hij niet meer op het veld daar. Het wemelt er van de prooi, idiale jachtgebied.
Oosten:
(stukje) The Black Fish River (riviertje); een klein stroompje met bijna enkel kleine maar smakenlijke visjes. Wel moeilijk tot bijna niet vangbaar en je poten worden zeker nat! Bha. De rivier lijkt bijna pikdonker zwart, daarom de naam "Black Fish".
Zuiden:
De Riggers hoeve; een klein familie boerderijtje van de boer Riggers. Hij en zijn vrouw en vier volwassene kinderen wonen daar, maar sinds kort zijn de vier kinderen allemaal het huis uit, de weide wereld in.
------------------------------------------------------------------------------

EXTRA

Back around June 2017 I commissioned a custom fursuit from 'Sewingstuffs', a fursuit maker in Canada, this would be one of her first cat fursuits and her first toony,grumpy experssion. The suit itself costed me $1100, shipping $200, douane $70 and shipping my shoes/DTD to canada $45, all together Cyber costed me $1415 to turn into reality.

Since begin 2017 I began getting inactive on this text-based RPG forum, however Cyber kept living as a very important character to me, as a sort of 'alternate personality' while dealing with bullying at school and later as a fursona. Cyber has been very important to me on this RPG forum, but also at all possible levels outside this forum.

This is why I decided to turn Cyber into some kind of 'reality'.

-~CyBeR, Wolf Of  Territory~- Lau-347_preview

-~CyBeR, Wolf Of  Territory~- Cyber_3x

-~CyBeR, Wolf Of  Territory~- Lau-313_preview