Ochtendstralen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ochtendstralen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Solidtail
Member
Ochtendstralen DPKsfdL
Anouk
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 maanden
Gender:
Rank:
Solidtail
BerichtOnderwerp: Ochtendstralen   Ochtendstralen Icon_minitimewo 9 maa 2011 - 14:09


Met een soepele beweging sprong hij op een rots. Zijn spieren spanden en ontspanden zich, om vervolgens de klap op te vangen. Het natte mos maakt de zachte dons tussen zijn voetkussentjes vochtig. Hij sloot zijn ogen, ontspande zich en sloeg zijn staart om zich heen. Zijn poten had hij onder zich gevouwen en op zijn vacht zaten kleine waterdruppeltjes. Normaal had hij het vervelend gevonden, maar vandaag was niks vervelender, kon niks vervelender zijn dan het afschuwelijke nieuws dat hij had gehoord. Enkele dagen geleden had hij het nieuws al gehoord, maar hij had zichzelf afgeschermd tegen de woorden. Hij had gedaan alsof het hem niets deed, maar het deed hem ontzettend veel zelfs. Meer dan menig kat zou kunnen verwachten. Toch gingen de dagen verder en moest de clan prooi hebben. De schaduwen waar langgerekt en de zon had zich al zichtbaar gemaakt. De ochtend begon zijn intrede te doen. Stukje bij beetje begonnen de dagen weer te zijn zoals ze waren, zonder alle gedachten en zorgen die zich hadden losgemaakt bij het nieuws.
Hij legde zijn kop op de grond, waarbij een kleine zucht vrijkwam. Het mos boog even door, waardoor het mee leek te zuchten. Was de clan nog wel zoals het was geweest? Het voelde anders, minder trouw... nee, dat waren de verkeerde woorden. Minder als een familie. Solidtail was niet de enige geweest die in een waas had gezeten. Veel meer clankatten hadden zich terug getrokken naar de achtergrond, slechts enkele waren nog echt aanwezig, aanwezig in het nu. Solidtails oren hingen iets langs zijn kop naar beneden.
Solidtail bracht zijn kop omhoog en keek naar de sterren die langzaam, bij elke zucht, een stukje minder zichtbaar werden. De dag kwam steeds dichterbij. Hij zuchtte opnieuw, maar luider dan daarvoor. Hij had behoefte om te praten met een clangenoot. Misschien dat praten zou helpen, afleiding kon bieden.

(Sorry voor kleine post, heerlijk om even snel een reactie te typen in de pauze.... volgende zullen allemaal echt véle malen groter zijn!)


Ochtendstralen 25k0xuc
- Heatpelt - Coonmask - Zeropelt - Solidtail - Waspheart - Ravemoss -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sasha
Member
Ochtendstralen DPKsfdL
Carmen Lith
47

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar.
Gender:
Rank:
Sasha
BerichtOnderwerp: Re: Ochtendstralen   Ochtendstralen Icon_minitimedo 18 jul 2013 - 19:05

Goldentail zuchtte een geïrriteerd toen zijn poot weer in het zoveelste, modderige leafbare plasje terecht kwam. Ik moet oppassen dat ik niet in een doorn sta, want het zou me niets verbazen als dat flink ontstoken zou raken. De mooie goud-gestreepte poes schudde even met haar poot en liep weer verder. Bij iedere stap die haar poot in het duwde klonk er een vies geplurp van modder en takjes en bladeren die tegen elkaar aan werden gedrukt. Opeens zag ze wat staan, verder op. Ze rende er naar toe en snuffelde er aan. Zou dit misschien een kruid zijn, die de medicine cat nodig had. Ze nam een klein hapje en sloot meteen genietend haar ogen. Dit proefde bijna nog beter dan konijn! Ze groef in haar geheugen om te herinneren wat voor kruid dit was en met een plop wist ze het weer. Dit... Dit was het kostbare catmint! Zou ik nog een hapje nemen? Gewoon om zeker te weten dat het catmint is... Ze besloot het te doen en zat vervolgens weer helemaal te spinnen. Nu kon ze zich niet meer inhouden. Wat kon die medicine cat haar nou schelen? Ze had zelf nog nooit greencough gehad... Dat waren altijd de Elders, en hun jaagden toch niet meer en aan die zo genaamde wijsheid had ze nog nooit wat gehad... Even later was het hele catmint plantje verdwenen. Ze begon te graven naar de bol, want anders zou de medicine kat alleen maar de afgebeten stam ooit vinden en als nog op zoek gaan naar wie de rest opgegeten had. En nu moest ze even niet naar het kamp toe, anders kon iemand haar slechte daad aan haar adem ruiken. Ze begon te lopen met de bol in haar mond, die ze later wel in de gorge ging gooien. Ze zag de outlook rock staan en besloot hier te gaan uitrusten. Ze sprong erop en zag tot haar verrassing Solidtail liggen, een kater die ze nog niet zo goed kende. Ze moest weg, voordat hij haar klauwen onder de aarde zag, de bol in haar mond of de catmint geur uit haar mond rook. Met wijde ogen van paniek maakte ze zich klaar om van de Outlook rock af te springen maar struikelde zijdelings over steentje die wegrolde onder haar poot en kwam met een klap op haar zei terecht.


Don't be scared for the future. We survive to live in the future, we meet are enemies there. We learn how to use our courage, and get to know are limits. If you are scared for the future, how come that you stil want to survive? How come that your still alive right now?

Ochtendstralen Yrvp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dotpaw
Member
Ochtendstralen 2qiqr8x

Joos
1456

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dotpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ochtendstralen   Ochtendstralen Icon_minitimedo 18 jul 2013 - 19:59

Hi Carmen,
Het topic waar je op gereageerd hebt is 2 jaar oud.
Daarbij is de gebruiker/ster al een tijdje gestopt met WC en zal dus ook niet meer reageren.
Ik sluit dit topic, als je er nog wat op aan te merken hebt kan dat via PB.
Bedankt, Joos


Ochtendstralen Aesi09
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ochtendstralen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: