Why not? {Spottedpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Why not? {Spottedpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
Why not? {Spottedpaw} 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Why not? {Spottedpaw}   Why not? {Spottedpaw} Icon_minitimeza 31 mei 2014 - 13:48

De grijze kater liep rustig langs de grens. Of ja, op de grens. Hij deerde zich er niet al te veel aan. Waarom ook wel? Hij ging heus niks verkeerds doen, sommige stelde zich gewoon veel aan. Misschien kon hij ook een kijkje nemen in Windclan, daar was hij nog nooit geweest. En met wat geluk kon hij een konijn mee pikken. Niet dat de smaak helemaal zijn favoriet was. Maar ja, beggers can’t be chosers. Goed, nieuw doel voor vandaag, een bezoekje brengen aan de clan van Everstar… Hmm, voor haar had hij nog geen bijnaam. We hadden nu al Vlekje, Kampvuur. En nu weer een rooie. Trouwens, Dawnstar was ook een ginger. Had je met een rode pels soms meer succes als lijder? Willen ze een statement zetten tegen Vlekje? Ever kon van zijn pacht wel Zonnetje zijn. Ze zaten altijd in de volle zon, ze was rood. Ja, dat was wel passend. Voor de Riverclan leider misschien Blub of Visje, al was dat niet heel erg creatief. Misschien moest hij eens opletten nu hij in vijandig gebied was. Even liet de kater zijn helder groene blik ronddwalen over het gras. Toch liep hij al snel, afwezig, verder.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedwish
Member
Why not? {Spottedpaw} DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: Why not? {Spottedpaw}   Why not? {Spottedpaw} Icon_minitimeza 31 mei 2014 - 14:00


Er waren nog maar twee dagen verstreken sinds de gebeurtenis bij de grenzen. Nog steeds had de poes het niet gewaagd om ook maar één stap in die richting te zetten, bang dat alles zich opnieuw zou herhalen. En dat was wel het laatste wat ze wou. In plaats daarvan had ze haar zinnen op het jagen gezet. Maar succes had ze tot nu toe nog niet. Misschien kwam het omdat ze te afgeleid was? Het beeld van Tallpaw's bloedende kaak verscheen keer na keer voor haar ogen. Ze hoopte maar dat het geen al te ernstige wonde was, en dat de kater ondertussen al hersteld was. Echter verstijfde de gevlekte poes toen ze een plotse Shadowclan geur. De geur was té vers, té dichtbij.. Had Tallpaw het gewaagd om op Windclan gebied te komen? Nee toch..?! Paniek dat Lionroar de shadowclan apprentice al was tegengekomen, en ondertussen aan het aanvallen was deed haar ledematen in beweging zetten. Zo snel als ze maar kon liep ze op de geur af, echter kwam ze iets tegen dat ze niet verwacht had. Wel een Shadowclan kater, ook apprentice, maar niet Tallpaw. En wat nog belangrijker was, de kater bevond zich op Windclan gebied. "Wat doe jij hier?" Vroeg ze, met vreemd veel vertrouwen in wat ze deed. Ze zou niet dezelfde fout maken, ze zou haar vader niet opnieuw teleurstellen..So you say I'm complicated > But you've had me underrated
Why not? {Spottedpaw} AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Why not? {Spottedpaw} 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Why not? {Spottedpaw}   Why not? {Spottedpaw} Icon_minitimezo 1 jun 2014 - 19:33

"Wat doe jij hier?" weerklonk ineens als een echo. Loom hief de kater zijn kop, zijn groene ogen helder in de van ander zettend. Een apprentice, ongeveer van de leeftijd die hij in Shadowclan een kitten zou noemen. Of een groentje, lag eraan tegen wie hij het zei. De grijze kater bekeek de ander aandachtig, de gevlekte vacht tot terug aan haar amber kleurige ogen. Zijn houding was niet vijandig, al kon je dat natuurlijk snel over het hoofd zien als je in vijandig gebied zat. Iets wat Ace ook opviel was de bouw van de kattin, natuurlijk had hij het een en ander gehoord maar het verbaasde hem. Zelf was hij breder en groter dan de gemiddelde apprentice van zijn clan, daarbij groeide hij nog steeds ferm door. In ruil voor een indrukwekkende grootte had hij wel een enorme eetlust, maar goed, zijn gedachte dwaalde af. Want zijn eigen bouw leek nauwelijks te vergelijken met de hoge en dunnere dan de ander. Hmm, de kater vond het wel geinig. Al was dit dus een van zijn kleinere zorgen. Zijn opname duurde maar enkele seconde net zoals zijn antwoord; ‘Lopen’ Geniaal, beste inbreng van de dag. Een applausje voor deze kater. Om het zelfs nog wat beter te doen bracht hij daad bij het woord en liep weer verder. Hij bevond zich nu al een eindje van de grens maar zijn wandeling was niet dieper in Windclan gericht, nu liep hij gewoon een baan zoals een Windclan patrouille zou kunnen doen. Ookal had hij de kattin zijn rug toe geworpen was hij best zeker van zichzelf dat hij haar bewegingen zou kunnen horen. Of hij ook sneller was betwijfelde hij, maar als dit alles veilig en doordacht was geweest was het natuurlijk ook niet meer zo leuk.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedwish
Member
Why not? {Spottedpaw} DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: Why not? {Spottedpaw}   Why not? {Spottedpaw} Icon_minitimezo 1 jun 2014 - 21:23


De bestuderende manier waarop de kater naar haar keek, deed haar vacht onbehaaglijk prikkelen. En hetgeen wat de kater zei stond haar zelfs nog minder aan. ‘Lopen.’ Was het simpele woord dat hij had uitgesproken. Met vernauwde ogen keek ze toe hoe hij haar de rug toekeerde. "Als je toch al aan het lopen bent raad ik je aan om regelrecht terug naar je eigen territorium te lopen." Miauwde ze, noch vriendelijk noch vijandig. Op een neutrale manier keek ze hem aan, echter toonde haar constant bewegende staartpunt wel degelijk aan dat ze de situatie waarin ze zich bevond alles behalve leuk vond. "Wil je alsjeblieft het Windclan gebied verlaten." Het was een vriendelijk verzoek, dus als de kater nu nog steeds weigerde zou ze het anders moeten aanpakken. De Shadowclan apprentice mocht misschien denken dat hij met zijn oh zo verbazingwekkende grootte meneertje alles was, maar grootte was niet het belangrijkste aspect in een gevecht. Tactiek en snelheid speelden ook een grote rol. Als je puur met je kracht ging vechten, en de andere is je te snel af, wat dan, he? En ook al was ze nog niet lang met haar trainingen bezig, je kon nu al zeggen dat de poes een meesterbrein had wanneer het op tactiek aankwam. Alles kort samengevat, als het echt op een gevecht aankwam dan was ze er zeker van dat ze de kater eens goed zou kunnen verrassen.So you say I'm complicated > But you've had me underrated
Why not? {Spottedpaw} AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Why not? {Spottedpaw}   Why not? {Spottedpaw} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Why not? {Spottedpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: